- Konu Sahibi askolottammm
-
Hepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
Objektif olmamızı istiyorsanız, dürüst olmanız yeterli.geenelde burda brden hereks eltici görümceci oluyorda o yüzden bu şekilde objektif yorumlar almak istedim
Dimi ama bi sen doğuruyosn sanki üremek sana özelBencede söyleme. Herkes tetikte nazar değdirmek için bekliyodur.
Ay o gözden nasıl anlıyorlar yaa, daha ben bile bilmiyorken kuzenim gözlerime bakıp sen hamile gibi bakıyorsun demiştiİşyerime söylememiştim yüzüme bakıp sen gebe olabilirsin gözlerin şöyle böyle oldu falan dediler. İki ay saklarım kayıp riski azalınca söylerim diyordum, 7 haftalıklen kusa kusa içim çıktı gebelik boyu öyle geçti. Sen 5 ay saklayacakmışsın bence bebek doğup yaşına girince söyle yürümeye de başlar hem. Dizilerde öyle yapıyorlar yırtdışına eğitime gitti diye gönderip koca bebekle geliyorlar.
Aynen öyle sultan Süleymana erkek evlat sanki:)Millet bebenize mi merakli ki amannn yer gök bebe. Bebek icin uğraşmak zorunda kalanların da, uzuntuleri kendine!
Sanki bana şesade doğuracak:)
Sitedeki üyeleri bilmesem olacamdaObjektif olmamızı istiyorsanız, dürüst olmanız yeterli.
Birinden duyması imkansızdı ben de anlamadım. Kocakarıların işine akıl ermezAy o gözden nasıl anlıyorlar yaa, daha ben bile bilmiyorken kuzenim gözlerime bakıp sen hamile gibi bakıyorsun demişti
Benimde imkansızdı çünkü daha ben bile bilmiyordumBirinden duyması imkansızdı ben de anlamadım. Kocakarıların işine akıl ermez
Böyle daha buğulu bakıyormuşum daha büyük daha boş gibi. Hakaret etmeye yer mi arıyorsun derken gerçek çıktı.Benimde imkansızdı çünkü daha ben bile bilmiyordum
sen yoksa şikayet var sitesine burayı şikayet eden üye misinSitedeki üyeleri bilmesem olacamda
Shhshshss lütfen ama yüzüne kocaman emojide koyulmalıZaten milletin eciş bücüş bebesini nazar boncuguyla paylaşmasindan gina geldi, dogurunca da soylemeyin bence, büyütün kendi kendinize:)
hahaha öyle bi salaklığı kim yapmış :)) ben geneelde markaları ediyorum tatlımsen yoksa şikayet var sitesine burayı şikayet eden üye misin
ayy sorma buldumcuklar gibiZaten milletin eciş bücüş bebesini nazar boncuguyla paylaşmasindan gina geldi, dogurunca da soylemeyin bence, büyütün kendi kendinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?