Hamileliğimi tebrik etmeyen görümcem

ne takiyorsun ki cok mu onemli yani ? baska derdin mi yok hayatta , kendine dert mi ariyorsun. Su milletin ne dedi ne dusundu ne soyledigine takilmayin artik, hamileymissiniz keyfinize bakin.

Etmeliydi bence ama çokta kafaya takılacak bir şey değil düşünemedi demek ki siz bebeğinizin mutluluğunu çıkarın tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Oda bıseymı benıım agbıöın esı cocuk 1 yasına geldı bırak cocuk gormeyı aramadı bıle bende onun cocugu oldu bende aramadım gormedım cunku hayatta en son gormek ıstedıgım ınsan

bunun icin hamile hamile canini sıkmaya degmez

görümcemle aram iyidir

açıp tebrik vs etmedi

böyle bir şey de beklemedim

hatta bir dönem görümcem de hamile kaldı

ben de onu arayıp tebrik etmedim

hatta tüp bebek yaptırdı o zaman da ne oldu diye soramadım bile

yani kişilerin özel hayatının bu kadar irdelenmesi gereksiz

eltim doğum yapacakmış Cuma olan doğumu Salı öğrendik mesela

söylememişler, çok mu umrumda hayır

yani siz bebeğinize odaklanın onun bunun tebriğine vs takmayın kafayı

açıkçası ben de olsam kardeşim ile konuşurum yeter bir de özellikle arayacak da konuşacak da

mümkünse beni de herhangi bir durumda kimse aramasın, sevmem de öyle

doğumda vs arayıp tele isteyenlerden de hoşlanmamıştım

Hamile kalınca tebrik mi ediliyo ya.
Dogurunca göz aydinligi veriliyo onu biliyorumda.

Tebrik ederim devamini dilerim gibi mi
Kimse beni tebrik etmemisti hiic de tebrik edilmek aklima gelmemisti.

Görumcenizin tebriği olmasa!kabul olmuyormu?bosverin Allah askina arayip dememis demekki cok samimi degilsin.bu da bana gore iyi bişey

yani bir tebrik için neden eşinizle aranızı bozuyorsunuz.
o tebrik etse de çocuk sizin etmese de.. bana gereksiz geliyor bu tebrik olayları.. sağlıkla doğar gidip hayırlarsın bu tamam

Bazen değmeyecek şeylere kendimizi üzüyoruz. Hayatının merkezindeki kişi mi? Çok mu önemli? Onsuz yapamıyor musun?

Boşverrrr!

2li oynuyor Canım görümcen.
Seni önemsemediğini gösteriyor ama kardeşine (sözde) sevincini belli ederek ağzını da kapatıyor
bazıları kendini çok akıllı sanıyor

Birinin hamile olduğunu öğrendiğimizde eğer yakınımızsa arar iyi dileklerimizi iletiriz
Çok yakınımız değilse de gördüğümüz yerde sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun der kolay doğumlar dileriz
Gayet normal ve olması gereken sosyal ilişki bu
Tebrik deyince insanlara garip geliyor
Kimseyle tokalaşıp tebrikler saygılar sunulmuyor bu durumda:)
Beklentiniz çok normal
O kadar sevinen biri bi arar sorardı sizi
Çok takılmayın yinede keyfinize bakın

gayette beklemen normal, araması da gerekiyor. eşin değil sen hamilesin. Ama görümce kişisi görümceliğini yapar durur sen kendi kafanı yorma canım, bebeğine odaklan :)

Hahahah aynı benimkinin verdiği tepki

Neden bu kadar önemsediniz ki.. görümcem ve kaynanam gebe olduğumu öğrendiklerinde nasıl oldu bu iş diye şoka girdiler.. 4 aylıkken cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde sormadılar da muhabbet arasında söyledim.. görümcem bana hiçbi şey demedi akşam eşim gelince hayırlı olsun ablacım dedi çocuğu ben taşımıyomuşum gibi.. hiiiçç lafını bile etmedim.. umrumda da değil zaten.. önemseme bu kadar çok önemli biri mi sanki

aranızda problem olmaması seni sevecek ve takdir edecek anlamına gelmiyor. belkide senden hiç hazetmiyordur. şahsen bende eltimi görümcemi mecburiyetten kutluyorum, yoksa şeyimde değil...

Beklentin sacma degil olmasi gerekenler bunlar...
Ama bazi insanlar boyle seyleri pek onemsemezler . Ya da karsilarindaki insani onemsemedikleri icin agizlarindan guzel tek bi dilek bile cikmaz.
En iyisi beklememek...
Ben hamile oldugumu ogrendigimde kendi ailemin yanindaydim once esimi aradim sonra kayinvalidemi... bana sanki hic bir sey soylememisim gibi davrandi sanki elalem hamileymiste kbu soyluyormusum gibi davrandi... agzinin ucuyla hayırlısı olsun neyssssseee dedi ve kapatti düşün. Bak hayırlı olsun degil , hayırlısı olsun... sanki hayirsiz bir sey mis gibi...
Cok kafana takma... sen kendini sev kendine dikkat et kimseye bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…