- 14 Haziran 2016
- 151
- 174
- 18
Arkadas bu kadin milletindeki kin, hesap kitapcilik, arsivcilik baska hicbir canlida yok yaaTakmaya degmez evet ama ayip etmis. Ne var arayip tebrik etse. Sanki abisimi doguracak? Ona soruyor bebek nasil vs. Vs. Bebek gelişimi anneye sorulur baba ne bilmis.abisi bile kabullenmiyor gorumcenin yanlisini. Yarin oburgun birsey oldumu sende yuz vermezsin. Evli cocugu varmi gorumcenin bilmem ama cocugu oldugunda sende tebrik etmezsin. Esin sevinir bebegi kardesine sorar. Neden senin hic aramadigini sorarsa eşin dersinki normalmis ya sormamak. Bende normal olan seyi yapiyorum. Sen soruyorsun ya yeterli dersin. yada gorumcen sorarsa. Sen beni tebrik ettinmiki bende seni tebrik edeyim dersinm cocuk varsa yapmayi dusunmuyosa herhangi birseyinde arayip sormazsin
Ben oyleyim yapacak birsey yok :))) lafla anlatirsan anlamazlar. Aynisini yasatacaksin :) ozellikle kocalar hakkindaki konularda. Kocasi abartmissin demis ya. Ayni durumda karisinin ustune ne kadar gider merak ediyorum (genel olarak) ozamanda kocalara normal gelecekmi merak ederim :)))Arkadas bu kadin milletindeki kin, hesap kitapcilik, arsivcilik baska hicbir canlida yok yaa
At arsive zamani gelince sak cikar dosyayi
Kardes sen de pek doluymussun meger:) 1 dokun 1000 ah isit gibi olduBen oyleyim yapacak birsey yok :))) lafla anlatirsan anlamazlar. Aynisini yasatacaksin :) ozellikle kocalar hakkindaki konularda. Kocasi abartmissin demis ya. Ayni durumda karisinin ustune ne kadar gider merak ediyorum (genel olarak) ozamanda kocalara normal gelecekmi merak ederim :)))
Bu erkek milleti hep bana hep bana...
Ornegin benim eşim. Iyidir hostur ama ben izmirde o istanbulda. Dedimki gel buraya bi iki gunde beraber kalir evimize geceriz (ben onla 2-3 kere istanbula gittim ailesinin yanina hic izmire ugramadan) buseferde sen gel dedim. Kalkmis o beni çağırıyor sen gel diyor. Gidermiyim hic daha... istanbula tasinacgiz. Tasinmayacak olsak bidaha asla gitmezdim istanbula. Cunku ben nasil gidiyorsa. Oda gelmeli benle. Diyorki burada seni soruyorlar. Dedim beni orada soeuyorlarda seni burada sormuyorlarmi? Kac kere yalniz buraya gelen benim. Bak bir kere gelmedim.seni soruyorlar diyorsun. On bakarsan buradada seni soruyorlar. Hic geldin mi yok? Bende gitmem.. ama iste tasincaz istanbula maalesef
:)) ne yapacaksin. Bazen anlamalari icin misilleme yapmak gerek. Anlatmakla anlamiyorlar.Kardes sen de pek doluymussun meger:) 1 dokun 1000 ah isit gibi oldu
Ama sonucta haklisin yani
Kızlar selam,
2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi de görümceme eşim telefonda söyledi. "Hala mı oluyorum ben." diye sevinç çığlıkları atmış, sevinmiş. Ama bana ne telefon açtı, ne bir tebrik etti. İkide bir eşimi arayıp; "Napıyorsunuz, doktora gidiyor musunuz? Bebek nasıl?" diye soruyor, ama bana ne bir selam ne bir tebrik. Bozulduğumu eşime belli ettim. Benimkinin gereksiz, yersiz bir düşünce olduğunu söylüyor, kardeşine laf söyletmiyor. "Yüz yüze görüştüğünüzde söyler, o anı bekliyordur." diyor da bana saçma geliyor. Bu arada normalde görümcemle bir sorunum yok, aramız iyiydi normalde. Yanlış anlaşılmasın diye yakın çevremden kimseye de soramıyorum. Sizce normal mi? Benim beklentim mi saçma acaba?
Yoksa o görümce senmisin canım :) şaka tabi bencede önemli değil. İki oğlum var ikisindede hiç tabrik eden olmadı. Hiçte takmadımbütün sayfaları okumadım; konu sahibinin ilk mesajına göre yazıyorum. ben de görümceyim; kardeşim hala olacağımı söylediğinde sevinç çığlıkları attım felan aynı sizinki gibi. sonra ha şimdi ha sonra derken gelini aramayı ihmal ettim. gelinimizi çok severim hiçbir tavrım yok olamaz ama doğal olarak telefonda elim hep kardeşime gidiyor. ona soruyorum bebeğin annenin durumunu. en doğrusu direkt anne adayını aramak tabi ama böylesi de inanın art niyet içermiyor. hiç kafanıza takmayın. görümcenize tavır da almayın bu yüzden; yazık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?