Hamileliğimi tebrik etmeyen görümcem

Tebrik edip etmemesi bu kadar da büyütülecek bir mevzu değil. Yüz yüze gelmenizi bekliyordur. Art niyet göremiyorum.

Bence öyle takılacak bi durum değil ne var ki bunda. Beni de kimse tebrik etmedi hiç de aklıma gelmedi. Böyle bir durum u kafaniza takmayin ,ki kızcağız sevinmis ve soruyomus zaten esinize hem daha yeni ogrenmissiniz sanki aylar geçmiş de hiç aramamis gibi kendinize sıkıntı yapmayin

Ne gerek var? Tamam arasa, iyi olurmuş. Ama aramamış. Düşünüp düşünüp de, kendini doldurma.. Olayları akışına bırak, insanlara hakettiklerinden fazla da değer verme..

Takmaya degmez evet ama ayip etmis. Ne var arayip tebrik etse. Sanki abisimi doguracak? Ona soruyor bebek nasil vs. Vs. Bebek gelişimi anneye sorulur baba ne bilmis.abisi bile kabullenmiyor gorumcenin yanlisini. Yarin oburgun birsey oldumu sende yuz vermezsin. Evli cocugu varmi gorumcenin bilmem ama cocugu oldugunda sende tebrik etmezsin. Esin sevinir bebegi kardesine sorar. Neden senin hic aramadigini sorarsa eşin dersinki normalmis ya sormamak. Bende normal olan seyi yapiyorum. Sen soruyorsun ya yeterli dersin. yada gorumcen sorarsa. Sen beni tebrik ettinmiki bende seni tebrik edeyim dersinm cocuk varsa yapmayi dusunmuyosa herhangi birseyinde arayip sormazsin

Sinav kazanilica tebrik edilir, terfi alinca tebrik edilir, mezun olunca tebrik edilir, ne bileyim bi iste basarili olunca tebrik edilir... Hamileligi tebrik nedir yaa
Cocuk yapmayi basardiniz tebrikler
Sevinmis iste daha ne yapsin
Bebise odaklanin takmayin bunlari

Arkadas bu kadin milletindeki kin, hesap kitapcilik, arsivcilik baska hicbir canlida yok yaa
At arsive zamani gelince sak cikar dosyayi

Arkadas bu kadin milletindeki kin, hesap kitapcilik, arsivcilik baska hicbir canlida yok yaa
At arsive zamani gelince sak cikar dosyayi
Ben oyleyim yapacak birsey yok :))) lafla anlatirsan anlamazlar. Aynisini yasatacaksin :) ozellikle kocalar hakkindaki konularda. Kocasi abartmissin demis ya. Ayni durumda karisinin ustune ne kadar gider merak ediyorum (genel olarak) ozamanda kocalara normal gelecekmi merak ederim :)))
Bu erkek milleti hep bana hep bana...
Ornegin benim eşim. Iyidir hostur ama ben izmirde o istanbulda. Dedimki gel buraya bi iki gunde beraber kalir evimize geceriz (ben onla 2-3 kere istanbula gittim ailesinin yanina hic izmire ugramadan) buseferde sen gel dedim. Kalkmis o beni çağırıyor sen gel diyor. Gidermiyim hic daha... istanbula tasinacgiz. Tasinmayacak olsak bidaha asla gitmezdim istanbula. Cunku ben nasil gidiyorsa. Oda gelmeli benle. Diyorki burada seni soruyorlar. Dedim beni orada soeuyorlarda seni burada sormuyorlarmi? Kac kere yalniz buraya gelen benim. Bak bir kere gelmedim.seni soruyorlar diyorsun. On bakarsan buradada seni soruyorlar. Hic geldin mi yok? Bende gitmem.. ama iste tasincaz istanbula maalesef

Kardes sen de pek doluymussun meger:) 1 dokun 1000 ah isit gibi oldu
Ama sonucta haklisin yani

Çevremde duyduğum tüm bebek haberlerini arayıp tebrik ettiğimde 'biz böyle bir şey bilmiyorduk, seni aramadık kusurumuza bakma' dediler.
Her insanın görgüsü, düşüncesi, büyüdüğü yapı farklıdır.
Kendiniz gibi beklerseniz herkesi, çok kırılırsınız.
Düşünememiştir, bilmiyordur ya da yüz yüze konuşacaktır hepsi olabilir.
Buna takılmayın, art niyet aramayın şimdiden.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Kardes sen de pek doluymussun meger:) 1 dokun 1000 ah isit gibi oldu
Ama sonucta haklisin yani
:)) ne yapacaksin. Bazen anlamalari icin misilleme yapmak gerek. Anlatmakla anlamiyorlar.
Ben icimde tutamam.:) direk soylerim hep herkese.
Hatta kaynim. Komsu kizini ben daha cok seversem ne yaparsin dedi. Bende dedim başın sıkıştığındada kimi cok seviyorsan onun kapısını calarsin dedim. Bazi seyler bukadar basit. Kimseye yaranmaya calismaya niyetim yok. Herkese hakkettigi kadar.

bütün sayfaları okumadım; konu sahibinin ilk mesajına göre yazıyorum. ben de görümceyim; kardeşim hala olacağımı söylediğinde sevinç çığlıkları attım felan aynı sizinki gibi. sonra ha şimdi ha sonra derken gelini aramayı ihmal ettim. gelinimizi çok severim hiçbir tavrım yok olamaz ama doğal olarak telefonda elim hep kardeşime gidiyor. ona soruyorum bebeğin annenin durumunu. en doğrusu direkt anne adayını aramak tabi ama böylesi de inanın art niyet içermiyor. hiç kafanıza takmayın. görümcenize tavır da almayın bu yüzden; yazık :)

Amaaan benim kendi öz kuzenim annemden haber aldı hamileliğimi de bana sosyal medyadan bile yazmadı, tebrik etmedi. Dert ediyor muyum? Arasa memnun olurdum ama aramadı diye kafaya takamam. Benim yanımda olmak isteyen olur, olmayan da kendi bilir. Boşveeer...

walla canım araması gerekrmı gerekmezmı grmeyecem o konuya ama.. bırak allah askına ya rabbım bı ewlat nasıp etmıs ınsallah kucagınada alrsın saglıkla, kendıne dertmı arıyorsun mılyonlarca kısı bı ewladı dort gozle beklerken sn o nasıbe ulasmıssın sukret dert arama kendıne...

Yoksa o görümce senmisin canım :) şaka tabi bencede önemli değil. İki oğlum var ikisindede hiç tabrik eden olmadı. Hiçte takmadım

Tovbe tovbee.
Dertsiz basiniza dert aramazsaniz olmaz zaten. Dogamizda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…