doğru eskiden bizim gibi meraklanıp ultrasona mı gidebiliyorlarmış sanki.benimde canım et yemek istiyor daha önceden eti pek sevmeyen biriydim ve ekşi tuzlu şeyler canım istiyor hiç tatlı yiyemiyorum
Merhaba merhaba hamis dostlarim..uzun zamandir gelmedim buraya konular baya bi artmis ozellikle de konulain basliklarina bakarken bu takildigozume katilmak istedim..
Gayegaye sen kac haftaliksin kuzum??..yazarsan sevinirim,seninle tercihlerimiz ayni o yuzden sordum ayrica bebegin cinsiyetini soylediler mi nedir acaba??..ben 22 haftaligim su anda ve bana kiz bebegim oacagini soyledi doktor..konu baya bi ilerlemis kizlar yaa ben neden boyle ihmal ediyorum ki burayi??..neyse,bende et sevmeyen hatta mangalla dahi doyamayan bir insandim(canlari cekenler hakkinizi helal edin)oysa simdi mangal ve et denilince akan sular duruyor..ayrica tatli manyagiydim oysa simdi eksi tuzlu ne varsa kacmaz elimden..oglumda hep tatli yedim hatta mahvolmusum tatli yemekten,bir gece bir kutu pasta yemistim oof of..yatma konusuna gelince benimde doktorum sol tarafina yat dedi sebebini sormadim ben sol tarafimdaki cekme-gerilmeyi onlemek icin oyle dedigini sanmistim oysa ki siz bebegin daha rahat nefes aldigini yazmissiniz,bilgiler ve paylasim icin saolun..benim bu aralar bir derdim var o da bir hafta boyunca suren gecmek bilmeyen sinir bozucu nezleli halim..gecen gece agladim neden iyilesemiyorum diye,ilac falan da almak istemiyorum zaten doktorum ancak bi agri kesici alirsin o da hafif olsun dedi bilmiyorum ki cok rahatsiz ediyor beni bu halim..birdeagirlik degildi mayisiklik var ustumde nerdeee o enerji dolu halim..eskisi gibi olacakmiyim yoksa bir an evvel kocayip tembellesecekmiyim???..evimi dahi temizlemek icin kendime nutuk cekiyorum yaaaa//cok uzun yazdim hakkinizi helal edin..dayanismaya devam..!!
Son düzenleme: