hamileligin ilk 3 ayindaki arkadaslar !!!

Valla canim bende uchncu aydan sonra birakilio dio okumustum netfe carsamba kntrole gidecegim ozaman soracabgim ben 12 hafta1 gunlukgebeyim onun cisinda dr bana 2 haftalik gebeyken vedmisti 9.naftamda kullanmaya devam et demisti sakincasi olmzz

Anladım.. Ben su an folik asiti bıraktım eşim ferrumda da folik asit olduğunu ikisini birden icmeme gerek olmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum perşembe tekrar Dr a gidip ogrenicem .
Valla canim bende uchncu aydan sonra birakilio dio okumustum netfe carsamba kntrole gidecegim ozaman soracabgim ben 12 hafta1 gunlukgebeyim onun cisinda dr bana 2 haftalik gebeyken vedmisti 9.naftamda kullanmaya devam et demisti sakincasi olmzz

Anladım.. Ben su an folik asiti bıraktım eşim ferrumda da folik asit olduğunu ikisini birden icmeme gerek olmadığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum perşembe tekrar Dr a gidip ogrenicem .
Anladim cnm gayirlidiysa ucuncuayini saglikla bitirirsin insal.ah

Kacinci gebeligin tatlim senin benim ikinci nasipse

merhaba arkadaşlar bende 13. haftanın içindeyim :) geçen perşembe ikili test yaptırdım.sonuçlar bu perşembe çıkacak.doktor elinde olan folikasiti bitir yeni ilaçlar yazıyorum dedi vitamin hapı ve demir hapı verdi şimdi günde 1 er tane onlara başladım.sanırım doğuma kadar sürekli değişecek ilaçlar...neyse allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :) ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin :)

cuma idrarda pozitif çıkan sonucu dün de kan testiyle onayladım :)
1562 çıktı değerim.
şu an doktor arayışındayım.bugün netleştirip randevu alacağım inşallah.
3 aydır filan doktorumun verdiği folidoce diye bir folik asidi kullanıyorum.
ara ara midemde bulantıdan ziyade kaynama yanma arası bir his oluyor.
fazlaca kokuya hassaslaştım.
ara ara karnımda adet sancısına benzer ağrılar oluyor.
bu dönem için önerisi olan ? ilk gebelik olduğu için eccik acemiyiz

bir de okuyabileceğim kitaplar neler

Canim super hayirli olsun bu ne heyecan sakin ol canim biraz evet ilk adim doktor canim iyi bi doktor bul folic aside devam et geri kalan kismi doktorun halledecek cok normal bu yasadiklarin anneeee oluyorsuuun bi cogumizda var benim gibi baya agir yasayanlar da var hic olmayanlarda var korkma yani... kitap konusunda ise bence simdilik 0-6 ay arasi konululari oku en cok buna ihtiyacimiz olacak bence biz onlara onlar bize yabanci dimi ama alisana kadar en azindan bilgilenmis oluruz :)

istediğim doktor şu an yurtdışındaymış ben de daha önce gittiğim doktordan randevu aldım yarın için :) kimselere söylemedik henüz aileler de dahil.doktor sonrası söyleyelim dedik.heyecanımızda onun da etkisi olsa gerek.şu an sevincimiz içimizde patlıyor resmen

Bizde oyle olduk canim geleceklere hastayim gidileceklere baska yere sozumuz varla bir haftadir kopuyoruz bakalim....

Bizde oyle olduk canim geleceklere hastayim gidileceklere baska yere sozumuz varla bir haftadir kopuyoruz bakalim....
benim ailem uzakta onlara da telefonda söylemek istemiyorum hemen gidemeyeceğiz gibi de nasıl olacak bilemiyorum 1 ya da 2 hafta gecikmeli öğrenecekler kayınvalidelerden

benim ailem uzakta onlara da telefonda söylemek istemiyorum hemen gidemeyeceğiz gibi de nasıl olacak bilemiyorum 1 ya da 2 hafta gecikmeli öğrenecekler kayınvalidelerden
Caniiim benimkilerde uzakta napalim bu haberi vermenin mutlulugu yeter canim telefonda yuzyuze ne farked3r kiiii dimi asma yuzunuuuu uzme bebisi...

Caniiim benimkilerde uzakta napalim bu haberi vermenin mutlulugu yeter canim telefonda yuzyuze ne farked3r kiiii dimi asma yuzunuuuu uzme bebisi...
sevinci birlikte yaşamak istiyorum ama bakalım kısmet bi yarın olsun gidelim de doktora sağlıklı güzel haberler alalım sonrası gelir inşallah

Hayırlı uğurlu olsunnn.. Uslu bi bebek olsun seni çok üzmesin inşallah..
Şu an yaşadığın adet sancıları bende de olmuştu normal, inşallah sende olmaz ama önümüzdeki haftalarda gelecek mide bulantı şikayetleri karın ağrısını oldukça geride bırakacak, hissetmeyeceksin bile.
kokular bende de çok kötü, yumuşatıcı bile kullanamiyorum, tereyağ kuyruk yağı gibi, balık bataklık gibi kokuyor.

Umarım sen bu dönemi hafif atlatanlardan olursun..

sevinci birlikte yaşamak istiyorum ama bakalım kısmet bi yarın olsun gidelim de doktora sağlıklı güzel haberler alalım sonrası gelir inşallah
Inşallah hayirli haberlerle gel canim haber ver bizede olurmu...

bugün 13:00 de ilk doktor randevum var bana şans dileyinnnn
özellikle sormam gerekenler neler ki ben unutmayım diye not alsam diyorum.o an heyecandan unutabilirim

Doktor muayenem bitti.dis gebelik degilmis.5 haftalik hamileyim.keseyi gorduk ilk fotomuzu aldik kanamam varmis biraz icten.progestan verdi ve haftaya persembe yeniden ara kontrole cagirdi.kanama durumuna bi bakalim ne degisiklik olmus diye.ondan once siddetli agri kanama filan olursa gelin hemen dedi.haftaya muhtemelen kalp atisini da duyarmisiz rabbim her seyin hayirlisini verir insallah.saglikli sihhatli kucagimixa almayi nasip eder, dileyen isteyen ugrasan herkese de hayirlisiyla nasip eder insallahhh.
kanama ne derece onemli bilmiyorum ama benim icim cok rahat su an kendimi cok iyi hissediyorum.doktorumu da bir kez daha sevdim.aklimda baska biri daha vardi ama bununla devam edecegiz sanirim

Canm benin ikinci gebeligim ama ilk bebegim olacak ins. İlkinde kurtaj oldum kalp atisi olmadi ;(
Gecmis olsun canm bnm benimde icte. Cok kucuk bi kanamam varmis dr yat dinlen dedi buun ogrendjm

Arkadaslar dr bulanti icin size ilac verdi mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…