hamileligin ilk 3 ayindaki arkadaslar !!!

Gecmis olsun canm bnm benimde icte. Cok kucuk bi kanamam varmis dr yat dinlen dedi buun ogrendjm
Saol cnmm sen de yat dinlen ..ben desimdi dr a gidiyorum bakalim kalpatisi icin dua edin bana

Canim naptin kalp atisini.duydunmu
Duyamadim bu kez baska dr a gittim
Gecen hafta 8mm olan kesem bu hafta 20 mm olmasina ragmen dr hanim hazretleri zor gordu oda ben bastirin dememle. İlk kese tok diyip durdu bend e dedim gecen hafta dr um gordu betam da yuksek bastir gorursun dedim oyke gordu bu sefer de bebegi goremedi yeni galiba dedi alttan bakim hersey gorunur dedi kalp atisi falan dedi yok dedim lanet olsun moralim cok bozuldu napicam bilmiyorum simdi oyle de bastirdi ki agrim var simdi

Uzulme canim yarin baska bi dr git yada pazarteai o zqmqn duyarsin ins allahim gonlune gore versin 7.haftada duyarsiniz tqtlim

kalp atışı için biraz erken değil mi, bende 7+4 de duymuştum. Bence ptesi başka bi doktora git, giderkende biraz tuvalete sıkışık git, daha rahat görünür ve inşallah duyarsın..

Haftaya zaten bekliyordu ilk dr um yanlis yaptim sanirim acele ettim moralimi bozdum simdi bu bir hafta nasil gecer bilmiyorum kalp atisini 5.haftalarda duyanlari gorunce heves ettim bendee duyarim belki dedim ama
kalp atışı için biraz erken değil mi, bende 7+4 de duymuştum. Bence ptesi başka bi doktora git, giderkende biraz tuvalete sıkışık git, daha rahat görünür ve inşallah duyarsın..

Doktorumun verdigi bazi tahlilleru yaptirmak icin bugun bi hastaneye gittim.ben muayene etmeden sadece tahlilleri yazip yollar derken kadin muayeneye basladi.bilgilerimi aldi ve ultrasonla bakti.ve direk soyledigi sey cok yogun bir kanaman var buyuk ihtimalle bu hamileligin dusukle sonuclanacak her seye hazirlikli ol.bunun soyleme sekli bu mudur ya ?! Kendi doktorum da ilk muayene sonrasi aciklama yaparken 2 ihtimalin oldugunu bu kanamanin kesenin yerlesmeye calismasindan kaynakli damar yirtiklari olabilecegi ve kisa surede duzelecegi ilk ihtimalken,vucudun bebegi yabanci bir sey olarak algilayip ona tepki verdigni ve bunun sonucunun dusuk olabileceginin 2.ihtimal oldugunu gayet yumusatarak soyledi.
moralim direk yerle bir oldu ilk etapta.ama ben bastan beri doktorumun soyledigi iyi ihtimalin gerceklesecegini hissediyorum.
Is yerinden izin alip eve geldim ve yatar pozisyonda istirahat halindeyim.gunde 3 kez 200 mg progestan kullaniyorum.dista hic kanamam lekem vs yok.

Size sorum su
Gorunen bir kanamam mevcut degilse herhangi bir karin kasik ya da rahim agrim yoksa dusuk ihtimali hala mevcut mudur ?
ve bu durumda yapilabilecek seyler nelerdir

Doktorum 1 hafta sonraya telrar kontrol verdi oncesinde acil bir durum olursa gel dedi.
bana cokca dua edin lutfen.bebegimiz guclu dayanikli olsun ve su sikintili zamanlari atlatip keyifli bir hamilelik yasayayim

Canım bebek görünüyo demi adetin nekadar gecti

Canım yat dinlen içerde kanama varsa belki ilerki Günler'de pihtilasip durur dışarı çıkmadığı sürece bir sorun olmaz bence canım kaç haftalık suan

Canım bebek görünüyo demi adetin nekadar gecti
Dün acile gittim ağrıdan. Dr kaç haftaliksin dedi bende SATA gore 6+3 dedim hayır 5 hhaftaliksin sen dedi :/ ama ilişkiye girdigim tarihle uyumlu oluyor mantıklı geldi SATA gore saçma hesaplama bence. Kalp atışı için 10ggünbekle anca duyulur dedi sikinti yok herşey normal dedi Cnm. Bnm SAT 11 eylül ama 20 ve 25 i gibi ilişkiye girmiştim :)

Geç Döllenme olmuş olabilir tatlım

Geç Döllenme olmuş olabilir tatlım

Canım yat dinlen içerde kanama varsa belki ilerki Günler'de pihtilasip durur dışarı çıkmadığı sürece bir sorun olmaz bence canım kaç haftalık suan
Oncelikle geçmiş olsun Cnm
BN de ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum 4ay once . ne kanama ne bi belirti hic bisey yoktu düşük olması için ya da bi sıkıntı olduğunu anlamak için bende sadece kanama oolması gerektiğini kanama yoksa herşey normal sananlardandim ama simdi hep bi korku içindeyim Allahım bebislerimizi korusun sağlıkla kucaklayalim inş.

Ama herkesin öyle Balili'yi tatlım sata göre hesaplanıyo beta hcg yükselmiş demi önemli olan ona bakmaları

Betam 10 gün önce 7000di güzeldi degerim ama 7000 sanırım 5haftaliga denkti ki bide 10 gün oöncesi. ben de bunu anliyamadim betamve ssatım 7.hafta diyor dr um 5 dedi. Betam yuksek herhalde normalden
Ama herkesin öyle Balili'yi tatlım sata göre hesaplanıyo beta hcg yükselmiş demi önemli olan ona bakmaları

Cnm sanaydi yazdığım burcuyu alintilamisim yanlışlıkla :)

Betam 10 gün önce 7000di güzeldi degerim ama 7000 sanırım 5haftaliga denkti ki bide 10 gün oöncesi. ben de bunu anliyamadim betamve ssatım 7.hafta diyor dr um 5 dedi. Betam yuksek herhalde normalden
Doktor kesenin boyutuna göre 5 haftalık demiştir tatlım hayırlısıyla kalp atışlarını göründü rahatlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…