hamileligin ilk 3 ayindaki arkadaslar !!!

Keşke dr a sorsaydim en son kese çapım
Doktor kesenin boyutuna göre 5 haftalık demiştir tatlım hayırlısıyla kalp atışlarını göründü rahatlayalım
20 mm idi :/ çok da küçük sayılmaz

Canım yat dinlen içerde kanama varsa belki ilerki Günler'de pihtilasip durur dışarı çıkmadığı sürece bir sorun olmaz bence canım kaç haftalık suan

Disaridan herhangi bir kanamam olmadi simdiye kadar.ve ben gercekten doktorum ilk soyledigi andan beri olumsuz hicbir sey hissetmiyorum.yarin 6.haftamiz basliyor sanirim ve persembe ara kontrolumuz var doktorumla.
doktoruma guveniyorum ve guzel seyler soyleyecegine inaniyorum.ve kalp atisini da duyabiliriz dedi doktorum bakalim minik melegim sesini duyuracak mi bize.

Icini ferah tut cnm hersey iyi olur. Stres senin icin daha da kotu.

Hayırlısı canım ınsallah güzel haberlerini bekliyoruZ

kızlaaar :) gebeliğim daha cok yeni .. hic bi belirtim yok sadece göğüslerim cok şiş ve acıyolar bde arada adet olcm gbi ağrılar giriyor .. onun dıında ne mide bulantısı ne bas dönmesi yok . sizce normal mi ?

Tebrik ederim canım hayırlı olsun :) beta hcg kaç cikti daha belirti yaşaman için cok erken

Hayirli olsun benim de 167 di doktora gittim gebelik var dedi:) bakalim kismetse onumuzdeki hafta kalp atislarini duyacagim.

saol cnm :) bgn tekrarladım 165.5 cıktı .. ne bleym bazılarının adetten önce baslıyoda belirtileri ..
öncelikle hayırlı olsun bebeğin.bende bu gün kan testi yaptım, 3711.7 çıktı sonucum.bende de çok bi belirti yok.bugün kasıklarımda ağrılar başladı. ilk bebeğimde çok kusmuştum, belki bunda olmazda rahat ederim diye çok takmıyorum.:)

saol cnm :) bgn tekrarladım 165.5 cıktı .. ne bleym bazılarının adetten önce baslıyoda belirtileri ..
Daha cok küçük tatlım ben ilk öğrendiğimde 498di hic bi belirti yoktu :) simdi 12 haftalık buzamana kadar da gogus ağrısı dışında bir tek kusma vardı simdi şükür oda hafifledi daha cok erken :) adetin nekAdar gecti

Sizin değer baka yüksekmis .. ben ilk öğrendiğimde 60.85 ti bnde de sadece göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk var zaten büyükler daha da büyüdü ler

Adetten bir gün önce idrar testi yaptım çift çizgi görünce dayanamadım adet olmam gereken günde yaptrdm 60.85 çıktı dün yine yaptrdm iki katına çıkmıştı bgn adetmden 3 gün geçmiş oldu

Adetten bir gün önce idrar testi yaptım çift çizgi görünce dayanamadım adet olmam gereken günde yaptrdm 60.85 çıktı dün yine yaptrdm iki katına çıkmıştı bgn adetmden 3 gün geçmiş oldu

Anladım canım hayırlısı ınsallah umarım hersey yolunda gider :) bu bebekler bizi hep korkutuyorlar çünkü

Maşallah ne kadar yüksek çıkmış .. kaç haftalik peki ? Elh bendede hiç yok mide bulantısı ama adet olcm gbi sancilarim oluyo ..

Maşallah ne kadar yüksek çıkmış .. kaç haftalik peki ? Elh bendede hiç yok mide bulantısı ama adet olcm gbi sancilarim oluyo ..
son adet tarihime göre hesaplarsak 4 hafta 4 günlük. benimde adet olcakmışım gibi sancılarım oluyo,ama adet sancısına göre şimdilik çok az. heralde leke gelmezse problem yokmuş,ama ebe arkadaşım ağrın varsa sürekli uzan dedi

bnde adetm 3 gn gectktn snra yaptım 1400 civarı cıktı 4 haftalıktı doktor korktu ikizmi diye :)) ama şimdilik bitaneyiz 10 haftalık olduk bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…