- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kizlarr ne durumdasiniz bugun benim asiri derecede akintim oldu ve akintinin icerisinde ufak bir leke vardii kahverengimsi kirmizimsi gibi ama cok kucuktu ne oldugunu bilemedimm kafam cok karisik
Bata 8 gün kaldı hastaneye gittim kan vermeye bat dönemi gelmeden gebelik varsa da çıkmaz dediler beklemedeyim benimde akıntım fazla :/
Bende bat a 2 gun kala test yapicam negatif olursa ve hastalanmazsam tekrar yapicam 2 gundur gobek deligimin etrafinda batmalar oluyorr artik umudum kalmadi enfeksiyondan supheleniyorum ama belim ve goguslerim hala agriyor
Ben gecikme bekle derim canım çünkü stres oluyor gecikmeden sonra test yapsan daha iyi
Simdi stres yapiyorumm o yuzden uzaya bilir erkenden bi yapicam negatif cikarsa kendimi olmadigina inandiririm eger gecikirsem tekrar yaparim diye dusundum stresten dolayi gecikme olursa duzenlizlesir
O da doğru hayırlısı olsun
Kizlar cok kotuyum bugun sabah hamile oldugumu ogrendim ama sevincim kisa surdu maalesef dusuk yapiyorumm agliyorum sureklii rabbim kimseye yasatmasin insallah
Çok üzüldüm canım senin hamilelik haberini bekliyordum bendeneden düşük beta mı düştü
kimyasal gebeliktir canimBilmiyorum canimm sadece kanamam varr az ama cok degil dusuk yapiyorsun dediler git evde istirahat et dedi doktor yatiyorum
Bilmiyorum canimm sadece kanamam varr az ama cok degil dusuk yapiyorsun dediler git evde istirahat et dedi doktor yatiyorum
kizlar benim adetimde 2 gun gec geldi ilk kanamam oldu sonrasnda kahverengiye dondu ve 3 gunde bitti normalde 7 gun surer simdide belim ve sag kasigimda agri var test yapsam cikarmi acaba yada hamilr olabilirmiyim
evde gebelik testi yaptim ama birsey cikmadiKuzenim aynı bu şekilde hamile olduğunu öğrendi
Kan testi yaptır benceevde gebelik testi yaptim ama birsey cikmadi
Canım nasılsın son durum neBilmiyorum canimm sadece kanamam varr az ama cok degil dusuk yapiyorsun dediler git evde istirahat et dedi doktor yatiyorum
Canım nasılsın son durum ne
kimyasal gebeliktir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?