Hamileligin ilk haftalarinda agrılar ?

Kizlarr ne durumdasiniz bugun benim asiri derecede akintim oldu ve akintinin icerisinde ufak bir leke vardii kahverengimsi kirmizimsi gibi ama cok kucuktu ne oldugunu bilemedimm kafam cok karisik

Bata 8 gün kaldı hastaneye gittim kan vermeye bat dönemi gelmeden gebelik varsa da çıkmaz dediler beklemedeyim benimde akıntım fazla :/

Bata 8 gün kaldı hastaneye gittim kan vermeye bat dönemi gelmeden gebelik varsa da çıkmaz dediler beklemedeyim benimde akıntım fazla :/

Bende bat a 2 gun kala test yapicam negatif olursa ve hastalanmazsam tekrar yapicam 2 gundur gobek deligimin etrafinda batmalar oluyorr artik umudum kalmadi enfeksiyondan supheleniyorum ama belim ve goguslerim hala agriyor

Bende bat a 2 gun kala test yapicam negatif olursa ve hastalanmazsam tekrar yapicam 2 gundur gobek deligimin etrafinda batmalar oluyorr artik umudum kalmadi enfeksiyondan supheleniyorum ama belim ve goguslerim hala agriyor

Ben gecikme bekle derim canım çünkü stres oluyor gecikmeden sonra test yapsan daha iyi

Ben gecikme bekle derim canım çünkü stres oluyor gecikmeden sonra test yapsan daha iyi

Simdi stres yapiyorumm o yuzden uzaya bilir erkenden bi yapicam negatif cikarsa kendimi olmadigina inandiririm eger gecikirsem tekrar yaparim diye dusundum stresten dolayi gecikme olursa duzenlizlesir

Kizlar cok kotuyum bugun sabah hamile oldugumu ogrendim ama sevincim kisa surdu maalesef dusuk yapiyorumm agliyorum sureklii rabbim kimseye yasatmasin insallah

kizlar benim adetimde 2 gun gec geldi ilk kanamam oldu sonrasnda kahverengiye dondu ve 3 gunde bitti normalde 7 gun surer simdide belim ve sag kasigimda agri var test yapsam cikarmi acaba yada hamilr olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…