- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
uzulme canim bu her kadinin basina g3lebilir acele edip test yaptigimuz icin sonuc boyle olunca uzuluyoruzHerhalde oyledir canim dr sadece dusuk yapiyorsun dedii umutlanmistim test de pozitif cikinca dunyalar benim olmustu ama nasip degilmis hayirlisi olsun rabbim tum isteyenlere versinn insallah
uzulme canim bu her kadinin basina g3lebilir acele edip test yaptigimuz icin sonuc boyle olunca uzuluyoruz
Çok üzüldüm
amin cnm insaallah :)Evet canim herseyin hayirlisi rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun insallah AMİİNN
Üstüne görme olamaz mı ki
Herhalde oyledir canim dr sadece dusuk yapiyorsun dedii umutlanmistim test de pozitif cikinca dunyalar benim olmustu ama nasip degilmis hayirlisi olsun rabbim tum isteyenlere versinn insallah
Canım sıkma canını umudunu kaybetme bende temmuzda kimyasal gebelik geçirdim aynı senin gibi ağustosta tekrar hamile kaldım. Rabbim bana sağlıkla kucağıma almayı sizlere de inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin haberini almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar
betieti50 ne denir ki geçmiş olsun allah en hayırlısını nasip etsin..
Bnde bişey sormak istiyorum pko luyum adetimden bi hafta sonra fln beyaz şeffaf akıntı başladı hala dvö ediyo..adetin 10 ve 12.günü ilişki oldu
.ikinci ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya basladi ve sabah göğüslerimde dolgunluk hissediyorum sanki büyüdüler..suanda sol kasığımda batma bar vanki biri cimciriyo gibi...yumurtlama dönemi desem hic hissetmem düzensiz olduğu için bnm gibi olan varmı adetin 10.günü tutmuş olabilirmi
Sağol canım belirtilerin eger psikolojik değilse hamile olabilirsin bat gecince test yapabilirsin canim inşallah Rabbim gönlünden geçeni verir
Amin inşallah hamileyimdir ama ilk kez böyle oldm
Bu hafta benimde cok agrim var;korkuyorum. 1 saate yakin sol yumurtalik ve kasigimda agri vardi bugun
Çok kısa süren 2 gün pembe akıntım oldu büyük ihtimalle değilim yarın doktora gideceğimCanimm son durumun ne haberde vermedinn çok merak ediyorum SENİ hamismisin ?
Çok kısa süren 2 gün pembe akıntım oldu büyük ihtimalle değilim yarın doktora gideceğim
O ağrılar bende hala var daha da şiddetlendi ve artacak da sanırım..kalcam çıkık gibi falan oluyo bazen yürüyüş şeklim bi tuhaf4 hafta 5 günlük hamileyim 10 gün önce bel agrısı ve kasık agrısından yakınınca benim annemde üşütmüşsündür sesi ama bi üşütme 10 güne geçmezmiş neyseki sebebim hamilelikmiş ama bunların yanında sanki göğüslerimin içini çatalın ucuyla birileri oyuyor gibi bir ağrı daha var bu agrısı olan kızlar kendinize oturmanıza kalmanıza eğilmenize dikkat edin bebişleriniz karnınızda olabilir farkında olmadan onlara zarar vermeyin Allah korusun
Canım hamileyken sağında yada solunda böyle içerde bi böcek varmış yada fare kemiriyormş gibi bi kemirilme oluyo böyle insanın içi bayılıyo o kemirilmeden. İştahsız, isteksiz, yorgun oluyosun. Ağzının tadı acı oluyor. Benm en yoğun belirtilerim bunlardı cnm yardımcı olur inşallah
Merhaba arkadaslar bende 11 senelik evliyim ve bende bebisim olmasini cok istiyorum zeıgn aynı belirtiler bendede var benim adetim 1 gün gecti ama 10 gun öncesinden bel ve kasik agrıları basladı geceleri uyuyamiyorum göguslerim sisti ve dedigin gibi sol kasıgimda sanki bisey kemiriyo gibi bir his var insallah hamileyimdir
İnşallah btnem ben en çok ondan şüphelenmiştim çok değişik bi batma şeklinde kemirme şeklindeydi hala daha miniğim solumda kemiriyor annesini :) solda kız sağda erkek derler hep doktorumuz büyük ihtimalle kıza benziyor dedi :) hayırlısı neyse o olsun canım benim haberlerini bekliyorum o haldeCanim senin o dedigin saginda veya solunda olan o kemirmeyi ben suan yasiyorum hatta bayadir var boyle icim bi tuhaf oluyor , daha once hic olmamis gibi, bide belim felan agriyo InşAllah hamileyimdir.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?