• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Ben iki hafta sonudur disari çıkıyorum 15dk sonra tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum AVM. Pazar giremiyorum alışveriş yapana kadar öldüm hergün yeni bişey ekleniyo anksiyeteme panik atağına Rabbim hepimize yardım etsin ya

Ben iki hafta sonudur disari çıkıyorum 15dk sonra tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum AVM. Pazar giremiyorum alışveriş yapana kadar öldüm hergün yeni bişey ekleniyo anksiyeteme panik atağına Rabbim hepimize yardım etsin ya
Korkarakmi çıkıyorsun denedinmi. Yoksa hamilelige bağlı tansiyon dusuklugu mu yani evde falan oluyormu

Evde tansiyonum düşmüyor ayağa kalkinca arada bi gözüm karariyo ama dışarı çıkınca biraz korkuyla çıkıyorum başım donermi vs.diye 15 20 dk sonra fenalık geliyor çok siniroluyorum ya

Evde tansiyonum düşmüyor ayağa kalkinca arada bi gözüm karariyo ama dışarı çıkınca biraz korkuyla çıkıyorum başım donermi vs.diye 15 20 dk sonra fenalık geliyor çok siniroluyorum ya
.
Bende kalbim çarparmi diye düşününce çarpmaya başlıyor. Nabiz ensemde atıyor. Yastığa başımı koyuyorum atışlar beni rahatsız ediyor nefesim daralıyor.. senin söylediğin bende tansiyon dusuklugu değilde carpinti olarak ortaya çıkıyor. Mesela dışarı çıkasım yok çıktım diyelim. Başlar çarpıntı. ölcem sanıyorum korkuyorum

.
Bende kalbim çarparmi diye düşününce çarpmaya başlıyor. Nabiz ensemde atıyor. Yastığa başımı koyuyorum atışlar beni rahatsız ediyor nefesim daralıyor.. senin söylediğin bende tansiyon dusuklugu değilde carpinti olarak ortaya çıkıyor. Mesela dışarı çıkasım yok çıktım diyelim. Başlar çarpıntı. ölcem sanıyorum korkuyorum
O dediğin bende evde oluyor nefes alamiyorum mesela açım doya doya yemek yiyemiyorum birden nefesim kesiliyor çarpıntı oluyor kulaklarimda sanki ugultu öyle çarpıntı oluyo ben de dışarı fobisi olmaya başlıyor yine hamilelikten önce ilaç kullaniyodum anksiyete yüzünden bak ilacı biraktim hamileyim diye yine başladı anksiyetem

O dediğin bende evde oluyor nefes alamiyorum mesela açım doya doya yemek yiyemiyorum birden nefesim kesiliyor çarpıntı oluyor kulaklarimda sanki ugultu öyle çarpıntı oluyo ben de dışarı fobisi olmaya başlıyor yine hamilelikten önce ilaç kullaniyodum anksiyete yüzünden bak ilacı biraktim hamileyim diye yine başladı anksiyetem
Aynı durumdayız o zaman. Bende ilaç kesince hamilelikte geri başladı. Keşke yakın olsaydık. Dertlesirdik

Aynı durumdayız o zaman. Bende ilaç kesince hamilelikte geri başladı. Keşke yakın olsaydık. Dertlesirdik
Kısmet işte zaten hepimiz bi yerden aynı dertten muzdaribiz Rabbim şifa versin hepimize inşallah amin amin amin hepimizin sıkıntısı derdi gitsin tek derdimiz bugün ne pisirsem olsun

Ama zor geçiriyorum. Dün gece yattım. Kalp atışımi duydum.onla beraber çarpıntim. Başladı. Nefesim daraldı. Doktora mi gitsem dedim..korku girdi içime. Vücudum titredi. Tam.2 saat kendime gelemedim. Huzursuzluk beni rahatsız ediyor. B8de her öğlene kadar sürüyor. Çalışmasam belki idare ederim böyle. Ama ise gidesim gelmiyor. İlaç kullanmak istiyorum rahatlamak için. Ama birakmisken başlayasim yok. Deliricem ya dinlemekten kendimi
canım benim hangimiz kolay geçiriyoruz ki hep aynı şeyler malesef

kuranı elme alıyorum okuyorum birde nefes eğzersisizi yapıyorum sure ayet ne varsa okuyorum işte öyle böyle geçiyor şimdi bile çarpıntım var kalbim daralıyor

Huzursuz bir gece daha. Sanki nefesim daralıyor. Oturdum telin başına ya ne yapsam bilemedim. Huzursuz oluyorum gece dedim eşim hiç duymadı bile. Uyudu.

malesefki eşinin yada bir başkasının umrunda değil senin ne yaşadığın sen kendin ne yaşadığını bilirsin acı insanı güçledirir derler ama benim güçüm tükeniyor sanki nasıl br baş belasıdır bu hastalık az stres yada sinir hortlatıyor bende pasiflora içtim anca kendime geldim bazen öyle bir noktaya geliyor göz yaşlarım sel oluyor ağlamaktan miydem bulanıyor nafile kimin umrunda ya birde bu hastalığın üzerine başka sorunlarda eklenince çekilmyor ama yapacak hiç bir şey yok bırakıyorum kedimi hayatın akışına ve kedimi bulmak istiyorumbulamıyorum neyim kimim hatın neresindeyim neyi seviyorum neden hoşlanıyorum ben bile bilmiyorum

Bugün ınternetten araştırdım durdum. Kalp hastalıklarına baktım. Doktora gittim bişey yok diyordu ama içime giren sıkıntı kalp kaynaklı olabilirmi bayanlar. Boğazımın altında 4 parmak kadar altı. Daraliyorum. Sizde sıkıntı nasıl benmi çok evhamliyim

Bugün ınternetten araştırdım durdum. Kalp hastalıklarına baktım. Doktora gittim bişey yok diyordu ama içime giren sıkıntı kalp kaynaklı olabilirmi bayanlar. Boğazımın altında 4 parmak kadar altı. Daraliyorum. Sizde sıkıntı nasıl benmi çok evhamliyim
Bende öyleydi bende kesinlikle kalpte bişey var dedim bütün herşey yapıldı holter takıldı 24 saat ama sonuç hiçbişey yok yani aslında hepsinin başı anksiyete panik atak bilmiyorum senden bu rahatsızlık varmı ama eğer yoksa hamileliğin verdiği sıkıntı kalp göğüs sıkışması da olabilir ama bendede oluyo dediklerin hepsinin sebebi anksiyete panik atak

benim kalpim 190 atı geçen beni resmen salladı acile gittim serum taktılar anksiyete yazıyordu kağıtta sonradanda kalbime sürekli ağrı oluyor ve çok daraltı oluyor daraltı saatlerce geçmiyor çarpıntıda ancak uyuduktan sonra rahat bırakıyor gebelikte bunlar normalmi bilmiyorum kol uyuşması ve baş dönmesi de cabbası

Bişey diyim mi hiçbir gebe anksiyete panik atak yoksa bu dediklerimizi yaşamıyor ettim 3ay önce doğum yaptı kadın 9ayini ye iç gez yaparak geçirdi carpintiymis basiymis gogsuymus ben ona her baktığımda ozeniyodum şimdi kendime bakıyorum en basiti Rabbime şükürler olsun kötü bi durumda değiliz ama mutsuzum heran aklım hep negatif

Diyar 56 ikimizinde gebelik haftası aynı gidiyor senin ilk çocukmu

Bende anksiyete var zaten. 3.5 yıl ilaç kullandım. Hamile kalınca bıraktım. Uyuşma baş dönmesi tansiyon yükselmesi yok bende. Sadece içime sıkıntı giriyor. O anda kalbim çarpıyor. Banada 2 3 kere Tkildi halter bişey çıkmamıştı. Ama korku işte geçen hafta gittim kardiyoloji ye. Ama gitsem yine giderim.bi açık arıyorum devamlı. Böyle doygunluk hissi var gibi. Bazen oluyordu ama şimdi yine var ben panik oluyorum.

Back
X