- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en güzel Şekilde yetistirirsin. Allah yardım eder .ilaçsız buraya kadar gelmiaşın çok şükürÇocuğumu en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum bazen engel oluyor bu haller
aaaa gerçekten mi çook sevindim inanki bana umut ışığı oldunuz ne tür ilaç kullandınız antidepresan mı sakinleştirici mi bebeğiniz sağlıklıdır umarım rabbim size bağışlasınBen hamileligimdede de ilaç kullandım canım bir şekilde Allah kolaylik veriyor şimdi digum yaptin bebek 20 günlük
2 tane antidepresan kullandim bir tanesi sabah 100 mg lustral birtanesi Seraguel 25 mg aksam. Bebeğim iyi çok şüküraaaa gerçekten mi çook sevindim inanki bana umut ışığı oldunuz ne tür ilaç kullandınız antidepresan mı sakinleştirici mi bebeğiniz sağlıklıdır umarım rabbim size bağışlasın
hımm anladım cnm umarım bir daha yaşamazsınız bebeğinizle eşinizle mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz ben sırf bu yüzden evlilik düşünmedim belki eşim kabul etmez diye ilaç almamı hem hamilelik olsa nasıl idare ederim ilaçsız çünkü ben ağır geçiriyorum anksiyeteyi2 tane antidepresan kullandim bir tanesi sabah 100 mg lustral birtanesi Seraguel 25 mg aksam. Bebeğim iyi çok şükür
Ne sıkıntıların oluyor meselahımm anladım cnm umarım bir daha yaşamazsınız bebeğinizle eşinizle mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz ben sırf bu yüzden evlilik düşünmedim belki eşim kabul etmez diye ilaç almamı hem hamilelik olsa nasıl idare ederim ilaçsız çünkü ben ağır geçiriyorum anksiyeteyi
Nasılsın antidepresana başladın mi
Çok sevindim sizin için.2 tane antidepresan kullandim bir tanesi sabah 100 mg lustral birtanesi Seraguel 25 mg aksam. Bebeğim iyi çok şükür
Darısı başına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinÇok sevindim sizin için.
Bende 1 hafta lustral 50 mg kullandım aşırı baş ağrısı yaptı bıraktım bende
cnm şöyle ki bazen kaygı ve endişe yaşıyorum ortada hiç bir neden yokken mutsuzluk çöküyo ama anksiyete gelirse oooo fena oluyorum kalp çarpıntısı mı desem aşırı heyecan mı desem iştahsızlık mı mide de bulantı mı yerinde duramama yani berbat geçiriyorum neyse ki şimdi ilaçlarla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım ne zamana kadarNe sıkıntıların oluyor mesela
Neyseki ilaçlarla çözümü var çok şükür .Oyüzden evliligi de erteleme herkes gibi bizimde evlenmeye cocuk sahibi olmaya hakkımız var.Benim rahatsizligim evlenmeden önce de vardı hicbirsey çözümsüz değil herseyin bir çaresi varcnm şöyle ki bazen kaygı ve endişe yaşıyorum ortada hiç bir neden yokken mutsuzluk çöküyo ama anksiyete gelirse oooo fena oluyorum kalp çarpıntısı mı desem aşırı heyecan mı desem iştahsızlık mı mide de bulantı mı yerinde duramama yani berbat geçiriyorum neyse ki şimdi ilaçlarla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım ne zamana kadar
teşekkür ederim cnm benim valla umut ışığı oldun bana :)Neyseki ilaçlarla çözümü var çok şükür .Oyüzden evliligi de erteleme herkes gibi bizimde evlenmeye cocuk sahibi olmaya hakkımız var.Benim rahatsizligim evlenmeden önce de vardı hicbirsey çözümsüz değil herseyin bir çaresi var
Burda birbirimiz destek olacaz umut ışığı olmuşsam ne mutlu bana bak ben bu şekilde 2 tane cocuk dogurdum benim gibi korkak biri doğurmuşsa herkes doğurur ayrıca 10 yıldır ilaç kullanıyorum ve ben hastalığı çok ağır şekilde yaşıyorum sende yapabilirsinteşekkür ederim cnm benim valla umut ışığı oldun bana :)
Doğum yaptım 23 gün oldu kuvozde yattı bebek sarılık oldu emme sorunu var
Solunum sıkıntısı oldu simdi iyi çok şükür evdeyiz bizburdan bildirim gelmio cmm kacirmisim erkenmi dogdu neden kuvozde
çok tşk ederim cnm böyle şeyleri duymaya ihtiyacım vardı güç verdin bana allah razı olsun umarım zamanı gelince ben de başarabilirimBurda birbirimiz destek olacaz umut ışığı olmuşsam ne mutlu bana bak ben bu şekilde 2 tane cocuk dogurdum benim gibi korkak biri doğurmuşsa herkes doğurur ayrıca 10 yıldır ilaç kullanıyorum ve ben hastalığı çok ağır şekilde yaşıyorum sende yapabilirsin
Solunum sıkıntısı oldu simdi iyi çok şükür evdeyiz biz
ben kullandım cnm hatta kiz gebeliğim vardı çok şükür iyiler korkma hiç.Ben sayıca artan ve şiddetlenen panik ataklarım nedeniyle antidepresana başladım. Fluoksetin etken maddeli ilaçlar hamilelikte güvenilirmiş.. ama yine de içim rahat değil, minik bebeğimin ilaçtan etkilenmemesi için Allah'ıma dua ediyorum. hamileliğinde antidepresan kullanan var mı? doğumdan sonra bebekte sorun ya da ne bileyim herhangi bir problemle karşılaşan? ya da duyan?
Eğer ilaç kullanan varsa konuşalım lütfen...
Bende kullandım bebeğin kaç aylık kaç mg kullandın emzirirkende kullandın miben kullandım cnm hatta kiz gebeliğim vardı çok şükür iyiler korkma hiç.
bebişlerim şu anda 33 aylık emzirirkende paxil 100 mg kullandım.hamileyken 10Bende kullandım bebeğin kaç aylık kaç mg kullandın emzirirkende kullandın mi