bende bir türlü anlamıyorum ,,, arkadaşım kimse durup dururken ayy bi sigara yakim bebeğede iyi gelir diye sigara içmiyor...
sigara içmemek bazen sinirde yapar,, gece 2 lerde büfede aratır,, uyuyamamada yapar ,, bu bahane değil... hiç başlanmasaydı tabi en güzeli olurdu ama adı üstünde tiryaki çekmeyen bilmez.. inşallah tüm hamileler ve tüm içenler tiksinir bu illettende içemez inşallah :)))
Çeken çok kişi tanıyorum, 20-25 seneden sonra bırakanları biliyorum, hamile olduğunu öğrendiği an tak diye bırakanı sonra yine başlayanları da biliyorum, kendimde bıraktım, nasıl sinir yaptığını da biliyorum hiç merak etmeyin. -ki sinirli bir yapım vardır benim cinnet geçirmem lazımdı o zaman-
Ama sigarayı bıraktığı için oluşan sinir yüzünden katil olan duymadım, ulaşabilmek için büfelerin camını penceresini indireni de duymadım, eroin mi bu kriz mi geçirtiyor, abartmayın sinirli oluyorsunuz vücud nikotinden arındıkça o da zamanla geçiyor. Her şey kafada bitiyor.
birde şu konuyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum...avatar resimlerine sigara resimleri koyanlar varya ben içmicem diye epey mücadele ettim ve bu dönemde o resimler beni mahvettiii..bu bağımlılık sonuçta kimi bağımlı olur kimi bırakır herkesin bünyesi farklıdır..... lütfen şu sigaralı avatarları kaldırın kızlarrr....tv de bile kaldırıldı cünkü bir dizide bir kişi sigara yakınca bilmemkaç milyon kişi aynı anda sigara alıyormuş eline...eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmayın
birde şu konuyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum...avatar resimlerine sigara resimleri koyanlar varya ben içmicem diye epey mücadele ettim ve bu dönemde o resimler beni mahvettiii..bu bağımlılık sonuçta kimi bağımlı olur kimi bırakır herkesin bünyesi farklıdır..... lütfen şu sigaralı avatarları kaldırın kızlarrr....tv de bile kaldırıldı cünkü bir dizide bir kişi sigara yakınca bilmemkaç milyon kişi aynı anda sigara alıyormuş eline...eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmayın
herkes aynı olacak diye birşey yok ,,siz öylesiniz diye herkes öyle olmak zorunda değil...
benim bünyeme çok sinir yapıyor mesela tabi benim anlattığım büfe aramak cam çerçeve indirmek değil ....
en küçük şeylerden kavga çıkarmak,,ağlamak vs. vs.
ama zaten burdaki sorun mesela planlı bir gebelik olmadan hamile kalanlar daha çok zorlanıyor ,,bazıları hemen bırakabiliyor bazıları bırakamıyor herkesin iradesi farklı ,,,
temenim hiç kimsenin içmemesi ....
aynen canım sölediklerine katılıyorum .. neydi o ya hele kurtlar vadisinde o polat içtikçe içesim gelirdi elindedn de düşmüyor ki melet ...
ve insan görünce daha çok içesi geliyor sigarayı hatırlatacak herşeyden uzak durmak gerek ...( örneğin bu )
Tahmin ettiğim cevabı verdin. Çünkü bu lafı kendimde söyleyip çok kez tekrar başlamışımdır. Dediğim gibi her şey kafada bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?