Mervecimöncelikle hayırlı olsun.
Sağlıkla doğsun, hayır getirsin bebeğin.
Bırakırsan ancak şimdi bırakabilirsin sigarayı.
Şimdi bırakmazsan doğduktan sonra daha da zorlaşır ki bebeğine aynı şekilde zararı olur.Hem madden, hem manen.
Pasif içici olmak bile zararlıyken içmeyi sen düşün.
Üstelik hamilesin.Her türlü risk vaar.
Sakat kalam, zihinsel engel, bebeğini kaybetmek.
Allah korusun.
Umarım seni motive eder burdaki msjlar.
bugunden itibaren icmiyorum cnm,sabah paketimdeki olanlarida kirdim bir guzel.. Insallah devam edicem,.
Merve nikotinsiz içtim , bebeğime bişey olmadı gibi msjların seni yolundan alıkoymasına izin verme canım.
Tamamen kurtul şu illetten..
Umarım başarırsın...
kesinlikle bana olmamış olabilir ama sana, başkasına olur da..
mervoş içmemkle iyi yapıyorsun, devam tebrikler canım,başarırsın
mervoşş konuyla alakası yok ama birşey sorucam. Azerilik felan varmı sende :)
aa neden ki. Antalyaliyim ben dogma buyume.
aynen katılıyorum biyolog86 ama eksik olanı tamamlamak istedim ki o da şu :
smileyi unutmuşsun.. hiç bir smiley bunun gibi özendirmiyor çok değişik istek verici içişi var. bunuda kullanmasak hatta kaldırsak.
rastgele bişey olsa dile getirmezdim, cidden can çektirici içiyor smile
bugunden itibaren icmiyorum cnm,sabah paketimdeki olanlarida kirdim bir guzel.. Insallah devam edicem,.
MerWoSh'cuğum...
32 yaşındaymışsın ama fotoğraflarına baktığımda 25ten fazla olamazsın. 1 ay olmamış daha evlendim demişsin, ondan 1 2 ay önce yeni görüşmeye başladığın sevgilinden bahsetmişsin. Evleneli 1 ay olmuş hamileyim diyorsun. Sigaradan dert yanarken de bu hamilelik yeni değil gibi hissettim, çünkü sigarayla mücadelen anladğm kadaryla 1 günlük iş değil. Bu tezatlık sadece bana mı öyle geliyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?