- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
Bol bol greyfurt suyu ic. Icinde nikotin olan yiyeceklerin basinda geliyormus. Sigarayi dayim greyfurt suyu ice ice birakti. Belki azda olsa yardimci olur
birde şu konuyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum...avatar resimlerine sigara resimleri koyanlar varya ben içmicem diye epey mücadele ettim ve bu dönemde o resimler beni mahvettiii..bu bağımlılık sonuçta kimi bağımlı olur kimi bırakır herkesin bünyesi farklıdır..... lütfen şu sigaralı avatarları kaldırın kızlarrr....tv de bile kaldırıldı cünkü bir dizide bir kişi sigara yakınca bilmemkaç milyon kişi aynı anda sigara alıyormuş eline...eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmayın
aynen canım sölediklerine katılıyorum .. neydi o ya hele kurtlar vadisinde o polat içtikçe içesim gelirdi elindedn de düşmüyor ki melet ...
ve insan görünce daha çok içesi geliyor sigarayı hatırlatacak herşeyden uzak durmak gerek ...( örneğin bu )
birde şu konuyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum...avatar resimlerine sigara resimleri koyanlar varya ben içmicem diye epey mücadele ettim ve bu dönemde o resimler beni mahvettiii..bu bağımlılık sonuçta kimi bağımlı olur kimi bırakır herkesin bünyesi farklıdır..... lütfen şu sigaralı avatarları kaldırın kızlarrr....tv de bile kaldırıldı cünkü bir dizide bir kişi sigara yakınca bilmemkaç milyon kişi aynı anda sigara alıyormuş eline...eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmayın
MerWoSh'cuğum...
32 yaşındaymışsın ama fotoğraflarına baktığımda 25ten fazla olamazsın. 1 ay olmamış daha evlendim demişsin, ondan 1 2 ay önce yeni görüşmeye başladığın sevgilinden bahsetmişsin. Evleneli 1 ay olmuş hamileyim diyorsun. Sigaradan dert yanarken de bu hamilelik yeni değil gibi hissettim, çünkü sigarayla mücadelen anladğm kadaryla 1 günlük iş değil. Bu tezatlık sadece bana mı öyle geliyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?