V Vinka teşekkür ederim hayır birde şaraptan bir şey olmaz yada bende ictim hattâ doktorum dedi diyen mi ararsın nasıl bir kafa anlamak imkansız hamilelik ve sigara alkol yan yana olamaz stresliymis konu sahibi pardon derler stresliysen yap bi kahve iç o kadar sigara alkol almak şartmı bebeğe zarar olmaz mı şimdi olmasa dahi ilerde mutlaka oluyor malesef insan böyledir ıste ancak kendini kandırır vede hiçbirşey yapmamis gibi arındırır kendini rahatlar daha ne diyim
Okumamıştım.. Yani derdiniz eşiniz o zaman.. Ama bunun acısını bebekten çıkarmayın..Hı bu arada eşimi sormuşsunuz bu durumun neresinde diye..tam ortasınsa en temel sebebimm..
Bebekte sorun var mı? Kaç kilo.dogduSigarayi hic birakmadim hatta artirdim hic pismanlik duymadim.doktorumda birakma zaten gunde 4 5 tane ic diyordu paketler gidiyordu.
Sonradan vicdan yapacagim seyleri yapmadığım icin baska sorun yok.
He alkol almadim hamile kaldigim an birakip emzirmem bitene kadar bir damla icmedim.sonrasinda efsane bir yemek arkasi parti ile yeniden basladim.
Ben hamileyken ilişki olduğu için kanamam olmuştu.ve bir ay kanama devam ettmisti.ve hamileyken en buyuk pismanligim cinsel ilişki olmuştu.Anlamadımmm....
Oluyor diyorsunuz sanki konuda bilginiz var gibi rica etsem ne gibi kronik sorunlar...
Oluyor diyorsunuz sanki konuda bilginiz var gibi rica etsem ne gibi kronik sorunlar...
Bende 1 sise viski ictin kalktin herhalde stresten dedim.
Hic birsey olmaz zaten o kadar musadende var.
Elbette doktoruna danis icin rahatlasin.
Bana da sigarayi artirdin bebek minik dogacak derlerdi 5 kilo doğdu.
Fakat son aylarinda maneviyatini bilemem ama o acidan icme artik.
Pişman olacağim birşey yapmadım çok şükür
Normal hayatıma devam ettim hamileliklerim ilk üç ay cok zor geçti sonrasında bir enerji patlaması yaşıyordum en son hamileliğimde kilometrelerce yürüdüm neden bilmiyorum duramıyordum :) sonuç evin icinde gece gündüz yürüyen oturmayan bir yavrum var
Sigara içiyorum ve vicdanım öyle rahatsız ki her gece yeminler edip aglıyorum ama sabahında tekrar içiyorum deliricem ama yapamıyorum bırakamıyorum
Bir an çocuk turuncu doğdu diyeceksiniz sandımHamileyken bir portakal yedim bir portakal yedim bir çekmece dolusu portakali iki saatte yedim zaten olması gerekenden iki kat fazlaydı kilom,oldum kamyon o gece çok fena sistim yatamadım kalkamadım yuvarlandim olmadı amuda kalktım olmadı bir daha hamile kalırsam portakal yemem ağa bak yine aklıma geldi top gibi gezdim ortalıkta yusyavarlak,altta sadece iki ayak görünüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?