• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

canııımmm ne kadar sevindim anlatamam yaa süperr hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğimmmmm...
kocama da söyledim dedim benimle aynı günlerde bekleyen bi arkadaş vardı hamileymişşş bugün öğrenmiş o da güldü mutlu oldu inşallah sen de hamilesindir dedi..ben de yarın yapıcam test bakalım gelmezse sabaha kadar.inşallah ben de hamileyimdir ve isteyen herkes...
ve inşallah burda birlikte hamilelik sürecimizde birbirimizin yanında oluruz tatlım :16:
sana sorum akıntının miktarı şu günlerde nasıl yani bir kuru bir ıslak mı yoksa sürekli bir akıntı halin mi var benim bazen kuru çünkü sürekli takip ediyorum da :)

İnşallah canım canıgönülden dua edicem sizin için.inşallah birlikte hamilelik geçiririz.bir kuru bir ıslak canım sürekli ıslak değil az yani. Ama ara ara hissediyorum ıslaklıgı. Okadar yogun değil sende hamişsin inşallah yarın haberini bekliyorum :49:

slm kızlar.ben de adeti geçen ama hala test yapamayanlardanım.en son 11 eylülde olmuştum.26-27 günde bir oluyordum.7 ekimde olmam gerekti ama daha olmadı.Sonuç beni korkutuyor.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi diye.Antibiyotik almıştım birkaç gün falan.hsg de bir tüp tıkalı gözüküyor.olursa uçacağım havalara.bunu duyduğumda çok üzülmüştüm.nasip hayırlısı allahtan.tam 1 yıl oldu.inşallah rabbim...........inşallah.......

Canım test yapsana varsa çıkar zaten hamen test yap bence Allah büyüktür olacaksa tek tüpde yeter. İnşallah en kısa zamanda göbeğine yerleşir bebeğin :emir_bebek:

evet cnm yaa arttı :(( bu ayki haayallerimin sonu oldu :((

Üzülme canım sağlık olsun :50:. Hayırlısı olsun hakkında.yeni ay yeni ümit demek.benden sana tavsiye ovülasyon testi al birtane birde kuru incir ye yumurtlama gününe kadar günde 5/6 tane birdahaki ay güzel haberini vereceksin ben eminim yeterki senin canım sağ olsun sağlığın yerinde olsun

Kızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canim

Cok sevindim darisi basima insallah.benim de adetime tahmini 1hafta var.ama siddetli bel agrisi ve sol kasigimda sanci batma tarzi bisey oluyor.test yapicam ama korkuyorum erken diye

canim

Cok sevindim darisi basima insallah.benim de adetime tahmini 1hafta var.ama siddetli bel agrisi ve sol kasigimda sanci batma tarzi bisey oluyor.test yapicam ama korkuyorum erken diye

Teşekkür ederim canım darısı başına. Hadi inşallah bebektendir ağrıların.evet daha erken. Diyene bak diyeceksin ama 5 gün kala bastırdığımda kanda bile 27 çıkmıştı yani ir gün önce baktırsam belki çıkmayacaktı

Ama hissettin mi sen.bi tuhaflik kendinde.gerci ben artik ne hissedecegimi sasirdim ama:)

Kesinlikle hissettim canım hatta emin gibiydim o yüzden bu topiğe açtım.yanılmadığımı gördüm çok şükür.gerçekten işaretini veriyor. İlkinde anlamamıştım ama bunda hemen anladım.

Kızlar ben kaçtım. Yarın güzel haberler bekliyorum. Yarın görüşürüz iyingeceler hepinize. Yatmadan dua edicem sizler için.iyi gecelerrrr :54:

Üzülme canım sağlık olsun :50:. Hayırlısı olsun hakkında.yeni ay yeni ümit demek.benden sana tavsiye ovülasyon testi al birtane birde kuru incir ye yumurtlama gününe kadar günde 5/6 tane birdahaki ay güzel haberini vereceksin ben eminim yeterki senin canım sağ olsun sağlığın yerinde olsun

sağol canım zaten planlı değildi.. eşim de ihtimal vermiyordu :)) geçen seferkinde istedik hamile kaldım... bakalım planda aralık vara ama ben çok istiyorum... sağol cnm güzel sözlerin ve desteğin için.. inşallah seninde gebelik sürecin rahat geçer.. haberleini bekliyorum bende..

aslında bende öyle tahmin ediyorum ama en azından şu anda yumurtladığımı anlıyorum buna da şükür sağolun valla mutlu oldum

Allahıma şükür şu hamilelik takvimini yapmayı öyle çok istiyordumki sonunda yaptım.darısı başınıza:49::49:

Allahıma şükür şu hamilelik takvimini yapmayı öyle çok istiyordumki sonunda yaptım.darısı başınıza:49::49:

ne güzel canım sevindim adına :nazar: Sende akıntı varmıydı ? Bende beyaz akıntı oluyo. Islanıyor iç çamaşırım . Tahmini bat günüm bugün. Beklemek çok zor.

Darısı başımıza canım. çok güzel görünüyo bikaçgün sonra bizde yaparız. gebelik nasıl gidiyo canım burayı unutma , haberlerini ver . şağlıcakla kucağına alırsın işallah. negüzel ya haziran annesi olmayı çok istiyorum kısmet.

Son düzenleme:
ne güzel canım sevindim adına :nazar: Sende akıntı varmıydı ? Bende beyaz akıntı oluyo. Islanıyor iç çamaşırım . Tahmini bat günüm bugün. Beklemek çok zor.
evet canım akıntı var beyaz akıntı evet.arada ıslaklık hissi uyandırıyor.canım bekleme yap test bugunse çıkması lazım.hadi güzel haberler ver bize.

Darısı başımıza canım. çok güzel görünüyo bikaçgün sonra bizde yaparız. gebelik nasıl gidiyo canım burayı unutma , haberlerini ver . şağlıcakla kucağına alırsın işallah. negüzel ya haziran annesi olmayı çok istiyorum kısmet.

unuturmuyum canım sizi.bura bitse bile bakşa topiklerde bulurum sizi bırakmam asla.inşallah sizinkileride görürüm en kısa zamanda.şimdilik iyi gidiyor bakalım daha birşey anlamak zor.ama ara ara kasıgımda hissettiriyor kendini.inşallah canım sende haziran annesi olursun Allah güzel gönlüne göre versin.

Ben de hamileyim galiba.çift çizgiyi gördüm.Darısı herkesin başına.Emin olmak için testi sabah yine yapacağım sonrada doktora inşallah.:)

Yarın regl olmazsam ümitlenecem bakalım. Zaten hasta oluyorum galiba ateşim çıktı. Başıma ağrı vuruyor . Belirti olabilir mi ki ?

Back
X