canım bende seninle aynı günlerde silik çizgi yakalamıştım.Çok üzüldüm durumuna ama Allahtan ümit kesilmez demek ki hayırlısı böyleymiş.Allah hakkımızda hayırlı yazılar, hayırlı sağlıklı bebekler yazsın inşallah.doktorumda bana adet tarihin geçmeden test yapma demişti.insan silikde olsa çizgiyi görünce heyecanlanıyo işte.Bende silik çizginin üzerine bi test daha yaptım bir gün sonra oda tek çizgi çıktı yarında adet günüm hayırlısı artık..
Canım çok teşekkür ederim sağol darısı isteyen herkesin başına. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririmde alırım bebeğimi kucağıma. Çok korkuyorum elimde değil.inşallah korkularım yersizdir.çiğ tanesi ilk sayfayı okuyordum da tebrik eriyorum Allah kucağına almayı nasip etsin canım...
allah razı olsun canım . bayramın kutlu olsun , nasılsın canım sen iyisindir işallah . çiğtanem tesellisi zor evet ama yanında sevdiklerin olunca biraz rahatlıyo insan rabbim sevdiklerimizden ayırmasın , sevdiklerimizi , bizi sevenleri arttırsın işallah eksik olma canım önerilerini yapacağımdan emin olabilirsin
cigtanesi mide bulantıların başladımı canım.ben her geçen gün biraz daha kötü oluyorum.yarın işe başlıcam bide.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
knya şükür evladın varmış Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.Hayırlı zamandada bir kardeş:)benim daha ilk bebeğim olucak 5 aydır istiyoruz yok henüzbu gün adet günüm ama henüz olmadım hayırlısı artık bekliyorum umutla
Canım ben o adet sancısını 2 hafta cektım hamıle oldugum kesınlestıgı halde gıdıp kan geldı mı dıye kontrol ettıgım bıle oldu rabbım gonlune gore versın ıns bebek vardırgercı ben adetten 1 hafta once ogrenmıstım hamıle oldugumu
sağol canımay ne gızel ben gecen cuma gıttım kan testıne 1,8 cıktı dr yok ddı belkı artmıtr.
Insıdrar testı yaptın mı belkı sılıkte olsa cıkar on da gercı ben test yapmadan bılmıstım hamıle oldugumu da dırek keseyı gormeye gıtmıstım ben
eger adet olmazsam sabah yapıam canım...sen nasıl anladın peki?
Vucudumu cok ıyı tanıyorumnormal olmayan bır halsızlıgım basladı bır de akıntının rengı ve kokusu tuhaf bır sekılde hıssettım doktorum da cok sasırmıstı
kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...
kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?