Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

kaçıncı haftadaydın kalbi durduğunda?rabbim bidaha yaşatmasın hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.

kaçıncı haftadaydın kalbi durduğunda?rabbim bidaha yaşatmasın hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.

Âmin canım inşallah.8 haftadaydı canım birhafta önce duymuştum kalp atışlarında.bulantılarım yeni yeni başlamıştı benimde o zaman sonra kesildi birden hersey bulantı ağrı falan kalmadı. Şüphelendim doktora gittim kalbi Durmuş dediler

rabbim bidaha yaşatmasın canım ALLAH sana sınavının sabrının mükafatını bu bebekle nasip etsin inşallah

annelik bu yüzden çok kutsal ya işte ne badireler atlatıyoruz ne sınavlardan geçiyoruz.ALLAH cennet ayakları altında olan gerçek annelerden eylesin bizi inşallah

amin canımmm hayırlısı ama bugun soyle gerıye donup bı bakınca ben boyle seylerı hep yasadıgımı dusundum galıba hamıle degılımm su 1 hafta bı gecseeee

belli olmaz canım evet bazen belirtiler insanda psikolojik oluyor hamile kalmak istediğini için kendini dinliyorsun belirtileri kendine uyarlıyosun ama inan hiç belli olmuyor bende de oldu çünkü... her adet gecikmemde midem bulanıyor sanki , basım dönüyor sanki diyodum ama sonunda gercek oldu :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar , iyisinizdir işallah . bügün sabah evde yine test yaptım silk, sağlık ocağındaki beta hcg 36 ,6 sonucu aldıktan sonra hastaneye gittim bide orda baktırdım 28 çıktı. anlayacağınız değerlerim günden güne azalıyo. evet bi gebelik var ama tutunamamış hemde hiç . düşecekmiş adet kanaması gibi olacakmış . 1 hafta sonra düşmesse gel bekliyelim dedi . şuan sersem gibiyim , hamilelik günlüğünü acele edip yaptığım için kendimi aptal gibi hissediyorum . şuan çok kötü durumdayım yine aynı şeyleri yaşıyorum . gün boyu yattım , kalkmadım, ağladım, ağladım rabbim beterinden korudu yine tekrar kürtaj olsaydım kaldıramazdım kürtajı gebelik fazla ilerlemeden bitiyo işte . eşim işe gitmedi sagolsun oda olmasaydı buğünü nasıl geçirirdim bilmiyorum . sizin iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim rabbim korusun meleklerinizi bana dua edin yinede garip bi umudum var hala oda rabbimin tesellisi heralde diyorum . beklicem kanamam yok , ağrım yok eğer düşecekse biran önce düşse . bundan önce bi kürtajım oldu korunmam gerektiğini söyledi dk. sizce yine korunmam gerekirmi

canım ya ben kendimden örnek veriyim benimde ilk gebeliğim seninki gibi sonuçlanmıştı ama benim kürtajla alınmıştı 2.5 aylıktı kürtaj olduğum için 3 ay korunmam gerektiğini rahmimin toparlanması gerektiğini söylemişti3 ay korundum ve tam bir sene sonra hamile kaldım oğluşum dünyaya geldiondan sonra kazaran tekrar hamile kaldım oda kendiliğinden düştü drum korunmam gerektiğini söylemedi dedği gibi aynı adet olur gibi düşük yaptım. yani rahminde bı sıkıntı olmadığı için korunman gerektiğini sanmıyorum ama sen yinede dr bir danış vardır bir bildiği.geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin inş.

Canım ne kadar üzüldüm anlatamam dünden beri seni çok merak ettim. Sabahın bu saati sen belki birşey yazmışsınız diye girdim nete.canın sağolsun nolar çok fazla yıpratma kendini. Hayırlısı böyleymiş demek lazım. Allah'ım daha büyük acılardan korumuştur seni.biliyorum teselli olmak zor ama yapılabilecek birşey yok.kendini üzdüğün zaman eşinde çok üzülüyordur sana bakıp. O sana üzülüyordur.lütfen daha fazla kendinizde başkalarınıda üzme.biz buradayız senin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Korunmaya gelince doktoruna bir sor derim ama eğer düşük olacaksa hiç korunmana gerek yok diye düşünüyorum. Yani reglydrn farksız öyle düşün. Farketmemiş ilgilenmemiş olsaydın anlayamazdın bile regly mi düşükmü diye. Doktorlar aslında bunun için bekletiyorlar biz çünkü çoğu zaman çoğu kadın farkına varmıyor ama regly ile sonlanıyor hamilelikleri.ben korunma derim ama kendine biraz bakman lazım bu ay.kanaman başladıktan sonra incir ye. Yumurtalarını iyi büyüt. Bununyeri soğutmadan yenisi gelebilir 15 gün gib kısa bir süre sonra. Fındık fıstık ye bol bol. Enerjinizde yüksek tut. Olumlu düşün ki güzel olsun hersey. Hakkında hep hayırlısı olsun canım.

knya çok üzüldüm canım zaten dün nete girmeyince hissettim birşeyler olduğunu ama içimde bir ümit vardı yinede.hayırlısı neyse o olsun canım benim gerçekten çok zor senin için anlıyorum,rabbim inşallah bekletmeden verir meleğini sana ve bu günleri unutturur.bol bol dua et canım içindeki sıkıntının geçmesi için çünkü senin rahat olup yeni bi sayfa açman lazım.dualarımız seninle

canım bende seninle aynı günlerde silik çizgi yakalamıştım.Çok üzüldüm durumuna ama Allahtan ümit kesilmez demek ki hayırlısı böyleymiş.Allah hakkımızda hayırlı yazılar, hayırlı sağlıklı bebekler yazsın inşallah.doktorumda bana adet tarihin geçmeden test yapma demişti.insan silikde olsa çizgiyi görünce heyecanlanıyo işte.Bende silik çizginin üzerine bi test daha yaptım bir gün sonra oda tek çizgi çıktı yarında adet günüm hayırlısı artık..

Ve malesef arkadaşlar bende bu sabah bebeğimi dşürdüm keşke hamilelik
takvimini bende bu kadar aceleci davranmayıp yapmasaydım gerci bekliyordum böyle bir neticeyi ama kesesini görünce yine bir umut bu defa birşey olmuyacak dedim ve sabahına hüsran

çok geçmiş olsun cnm ya neden olmş düşük sebebi neymiş sordun mu

çok geçmiş olsun cnm ya neden olmş düşük sebebi neymiş sordun mu

sağol canım daha dr gitmedim daha öncede 2 defa yaşadım bu olayı nedeni çoğunlukla sağlıksız bebekler kendi kendilerini ekarte ediyomuş dediler. Kanamam bittikten sonra dr a gidicem şimdi gitsem bana söyliyeceklerini bildiğim için 1 hafta sonra ultrasona gidicem parça kalmışmı kalmamışmı diye şimdi ise inşallah tamamen temizlenirimde kürtaja gerek duyulmasın die dua ediyorum.daha öncede 2 defa düşük yaptım 1.sini kürtajla temizlediler 2.si ise kendiliğinden tamamen temizlendi.ama çok şükür 1 tane oğlum var rabbim ona sağlık versin ona kardeş istiyordum ama olmadı inş.bir dahaki sefere. Rabbim olmayıpta dileyenlere öncelikle versin inşallah

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.hayırlısı buymuş demekti canım.niye takılıyorsunuz hamilelik takvimine sonuçta hamileydin. Bu daha ilerleyen aylarda da olabilirdi.sen üzme kendini yeter. Her şerde vardır bir hayır demişler Canım.sen istedikten sonra olur mutlaka bir çocuğun daha. Bak şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun. Birdahaki sefere sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Tekrar çok çok geçmiş olsun.

allah razı olsun canım . bayramın kutlu olsun , nasılsın canım sen iyisindir işallah . çiğtanem tesellisi zor evet ama yanında sevdiklerin olunca biraz rahatlıyo insan rabbim sevdiklerimizden ayırmasın , sevdiklerimizi , bizi sevenleri arttırsın işallah eksik olma canım önerilerini yapacağımdan emin olabilirsin

Son düzenleme:

nisam sağol canım dualarını bekliyorum iyiki varsınız . bayramin kutlu olsun bizim evde bayram yok malesef çok sessiz geçiyo , bayramımında tadı kalmadı nedense, rabbim korusun seninde meleklerini

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun düşük dehtidin varmıydı . benimde önceden 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu çok yıpranmıştım, günlerce kendime gelemedim, alış veriş yapmıştım onun için ,kendimi çok kaptırmıştım ona . . allaha şükür bunda daha iyiyim en azında çok ilerlemedi . rabbim sabrini artırsın canım ben çok dua ettim rabbime sığındım isyandan , sıkıntılardan rabbimde kabul etti garip bi ferahlama var içimde dua et canım işallah sağlıklı sıhhatlı yavruların olacak . hayırlı bayramlar canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…