Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

ben en son ayın 30unda regl oldum normalde bir ay 28de olduysam obur ay 29da diğer ay 30unda regl olurum bu seferde 30, 31 yada 1inde bekliyodm açıkcası ama ben ayın 31ınde dayanamadım bişeyler hissettim gittim test yaptırdım sglık ocagnda bir gün gecikmeme ragmen öğrendm hamıle oldugumu

ben normal adet günüme 1 gün kala evde uygulanan testlerden yaptım ve pozitif çıktı bayramdan sonrada doktora gidicem inş. ama bulantı tiksinti iştahsızlık gibi herhagi birşey henüz yaşamıyorum ben. aksine öyle obur oldumki ağzım bi dakka boş durmuyo diyebilirim :) bu ilk bende :) 9 senelik evliyim ve ilk denemede tutturduk, kısmet. allah isteyen bütün topikdaşlarıma versin İİNNŞŞAAALLLLAAAAAAAAAHHHH :)

yaaa ne güzel inşallah seninledir bebeğin...benim adetime 2 gün var tüm belirtiler vardı... Ben de test yaptım bugun tek çizgi...çook üzgünüm
sagol canım uzulme canım bende adetıme 5 gun kla yapmıstım yoktu..bekle baklım daha vr..

Cok sevındım canım allah tamamına erdırır ıns ıcını ferah tut
sagol canım kan testım 1433,9 cıktı umarım iyi bi sonuçtur..ıkı gun sonra yıne gıdıcem dr da bı baksın tekrarlatcam testı acaba kese gorunurmu 1000 den ustunde kese gorunur dıye okumustum burda?

tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallah

amin canım çok sagol...

kızlar bıde merak ettıgım sey hamılelık son adet tarıhıne goremı?yoksa bebegın tutundugu gunden berımı sayılıyor..oyleyse ben 12 gunluk hamıleyım ama sat a gore 4hafta 5 gunluk hamıleyım?kafam karıstı..

o kadına bi de biz görünsek yahuuuuuu::)

kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...

Tebrik ederim canım darısı seyden bütün arkadaşların basına.hislerin yanıltmamış seni Allah tamamına erdirsin.

Slm kızlarrr nasılsınız ? Ben yarın öğleden sonravdoktora gidicem çok heyecanlıyım inşallah güzel şeyler söyler doktor.

Tebrik ederim canım darısı seyden bütün arkadaşların basına.hislerin yanıltmamış seni Allah tamamına erdirsin.

evet canım yanıltmamş çok şükür yarı dr a gıdecem bakalım degre bakıcaz artm varmı dıye inş ult.koyarda kese de gorunur....inş senınde hersey yolunda gider..

evet canım yanıltmamş çok şükür yarı dr a gıdecem bakalım degre bakıcaz artm varmı dıye inş ult.koyarda kese de gorunur....inş senınde hersey yolunda gider..

Sağol canım inşallah bende hamilelik kesnleştikten soraki ilk muayenemi olucam. İnşallah herşey yolundadır.seninde kan değerlerin yükselmiştir inşallah sanada bakarlar kesin ultrasonda keseyi görürsün inşallah yarın .

kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum

arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu allah aşkına kimse yorm bile yapmıyor

canım benim hiç dediğin gb belirtim olmadı goguslerım de ıadetımden 4 gun sonra hamılelımı ogrendıkten sonra agrımaya baslamıstı..ama herkste farklı oluyor olabılır snın belırtınden olupta hamıle cıkan okudum burda ben..ne kadar vardı adetıne?

geçen ayın 28inde oldum cnm normaldede 28 bir günde olurum..sadece kahverengi leke geldi ama bu şüphe çok kötü..göğüslerim ise 10 gündür dokununca çk acıyor ama aynı belirtileri yaşayıp hüsran yaşayan arkadaşlarda var tabii..korkuyorum cnm yaa

canım günün geçmiş bence sen bı ıdar testı yap evde en azından yarın..ya a bı kan testı yaptr dgerlerıne baktr olabılır o leke yerlesme kanaman olabılır benım hıc olmadı ya da ben fark etmedım oluyor bazı kısılerde yarın yap derım bu stresle yasama hem varsa bebegınede zarar olur stresın..buraya mutlaka yaz haberını..

belirsizlik gerçekten çok kötü cnm.günüm geçmezdi normalde ama bu lekelenme olması soru işareti yaşattı bende..kasık ağrımda var ama inşş hayal kırıklığı ile değil güzel haberler yazarım cnm..rabbim seninde bebişini sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin inş..

sağol canım amin..benimde kasık agrılarım vr en belırgın oydu zaten şüphelenmeme yol acan şey..bence yaptr test yarın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…