kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...
sagol canım uzulme canım bende adetıme 5 gun kla yapmıstım yoktu..bekle baklım daha vr..yaaa ne güzel inşallah seninledir bebeğin...benim adetime 2 gün var tüm belirtiler vardı... Ben de test yaptım bugun tek çizgi...çook üzgünüm
sagol canım kan testım 1433,9 cıktı umarım iyi bi sonuçtur..ıkı gun sonra yıne gıdıcem dr da bı baksın tekrarlatcam testı acaba kese gorunurmu 1000 den ustunde kese gorunur dıye okumustum burda?Cok sevındım canımallah tamamına erdırır ıns ıcını ferah tut
tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
işte böyle duyunca sabırsızlanıyorum acaba nasıl bu kadar erken fark ediliyor diye.benim ovulasyon günün 2 gün önceydi bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım.ama hiçbir belirtim olmamıştı reglim geçmeden ama 10 gün öncesinde bile fark edenler oluyormuş.sonucu beklemek çok zor oluyor.bir arkadaşıma yaşlı bir teyze düğündeydik ve gözlerine bakıp sen hamilesin dedi.kız güldü yok daha neler falan dedi.düğünde öyle tepindiki anlatamam.iki hafta sonra hamile olduğunu öğrendik arkadaşımın.bizi hayrete düşürmüştü yaşlı kadın.göz bebeklerinden anlaşılıyormuş öyle demiş.
kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...
o kadına bi de biz görünsek yahuuuuuu::)
Tebrik ederim canım darısı seyden bütün arkadaşların basına.hislerin yanıltmamış seni Allah tamamına erdirsin.
evet canım yanıltmamş çok şükür yarı dr a gıdecem bakalım degre bakıcaz artm varmı dıye inş ult.koyarda kese de gorunur....inş senınde hersey yolunda gider..
arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu allah aşkına kimse yorm bile yapmıyor
canım benim hiç dediğin gb belirtim olmadı goguslerım de ıadetımden 4 gun sonra hamılelımı ogrendıkten sonra agrımaya baslamıstı..ama herkste farklı oluyor olabılır snın belırtınden olupta hamıle cıkan okudum burda ben..ne kadar vardı adetıne?
geçen ayın 28inde oldum cnm normaldede 28 bir günde olurum..sadece kahverengi leke geldi ama bu şüphe çok kötü..göğüslerim ise 10 gündür dokununca çk acıyor ama aynı belirtileri yaşayıp hüsran yaşayan arkadaşlarda var tabii..korkuyorum cnm yaa
canım günün geçmiş bence sen bı ıdar testı yap evde en azından yarın..ya a bı kan testı yaptr dgerlerıne baktr olabılır o leke yerlesme kanaman olabılır benım hıc olmadı ya da ben fark etmedım oluyor bazı kısılerde yarın yap derım bu stresle yasama hem varsa bebegınede zarar olur stresın..buraya mutlaka yaz haberını..
belirsizlik gerçekten çok kötü cnm.günüm geçmezdi normalde ama bu lekelenme olması soru işareti yaşattı bende..kasık ağrımda var ama inşş hayal kırıklığı ile değil güzel haberler yazarım cnm..rabbim seninde bebişini sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?