kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum
kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum
canım çıkıyor 7 gün kala çoğu zaman.yanıltma olmaz sadece gebelikte problem varsa kandeğerlei yükselmiyor yada geriliyor.regly ile sonlanabiliyor yani.kanda regle 7 gün kala hamilelik yanıltabilirmi arkadaşlar.
erken hissedenler oluyor mu?bende bebek istiyorum.konuyla ilgili değil ama clearbluenin dijital erken gebelik testi nasıldır almak istiyorum.
canım yamayı umutmuşum erken gebelik testleri tamamn para tuagı ben aynı anda 3 farklı test yaptım reglye 5 gün kala.iki tanesini üçer lirydı birtnesi de 24 tl fortel erken gebelik testi diye.3 liralık oln iki testtede çıktı ama 24 tl lik teste hiçbirey çıkmamıştı.pro clinicti snırım biri o çok iyi gösttermişti.hemde sadece 3 tl.inanma yani o pahalı şeyler.pahalı olunca iyi sanıyoruz işte malesef.erken hissedenler oluyor mu?bende bebek istiyorum.konuyla ilgili değil ama clearbluenin dijital erken gebelik testi nasıldır almak istiyorum.
canım yamayı umutmuşum erken gebelik testleri tamamn para tuagı ben aynı anda 3 farklı test yaptım reglye 5 gün kala.iki tanesini üçer lirydı birtnesi de 24 tl fortel erken gebelik testi diye.3 liralık oln iki testtede çıktı ama 24 tl lik teste hiçbirey çıkmamıştı.pro clinicti snırım biri o çok iyi gösttermişti.hemde sadece 3 tl.inanma yani o pahalı şeyler.pahalı olunca iyi sanıyoruz işte malesef.
Canım bende göğüs ağrısı regly regly geçtikten sonra başladı ve her geçen gün biraz daha artıyor.uçları değil benim tamamı ağrıyor dokununca.hımmm anladım canım saol :)
bende vücudumu dinlemeye başladım.dinlemeyecem rahat olcam diyorum olmuyor.bende şu an biraz baş ağrısı,çok hafif bulantı(az bişey de yol tutuyor.okula giderken.öyle rahatsız edici şekilde değil).peki göğüs hassasiyeti nasıl oluyor.uçları mı acıyor.benim uçları değil de göğsüme dokununca acıyor
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Neyse az kalmış 6 Kasım olmadan sende güzel haberler verirsin inşallah bize.kızlar merhaba
öncelikle çiğtanem seni tebrik ederim,başlığı açıp hamile kaldığını öğrenmen ne güzel =)
Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
şu hamilelik takvimlerini görünce gözlerim ışıldıyor hepsinin tarihlerine bakıyorum tek tek :)
birbiriniz için ettiğiniz duaların kabul olduğunu düşünüyorum,bu topiclerde bir uğur var gerçekten...
inşaallah bana da kısmet olur birgün hamileyim diyebilmek.
3,5 yıllık evliyim 2. ayımdayım bende bebiş için.
6 kasım bat.ama hiçbir belirti yok,Rabbim zamanı geldiğinde hayırlsıyla verir inşaallah...
hepinizi öpüyorum.
kızlar birşey danışmak istiyorum.2 gündür tam bacak arama bir iki saniye aralıklı bir sancı aniden 2-3 kez gelip kayboluyor?günde bir kez oluyor.bunu yaşayan var mı?nedenini merak ediyorum.ben belki soğuklardandır diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?