Arkadaşlar benimde daha önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı. Hemen memnunda 1yıl oldu ve bu sefer tekrar hamile kalmak istedim.bu ay bir deneme yaptık..adetime iki gün var. Adetim çok düzenlidir ama akşam 24 :00 gibi çok çok az kahverengi ve pembemsi bişey geldi. Ben adet oldum diye üzüldüm ama sabah olunca baktım başka birşey yok..bilimde çok ağrıyor.bu arada bir haftadır mide bulantım var ama psikolojik olabilir de diyorum.. Hamile olma şansım var mı acaba??işallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum Allahımdan. Yorum yazın lütfen.. Tabi bu arada adet görürsem yazarım .. Hayırlısı ve sağlıklısı..
Sağlıklı olsunda canım bir ay geç olsun hem ne fak ederki ama insan merakta etmiyor değil anlıyorum seni. İnşallah görürsün birdahaki sefere insan her gittiğinde ayrı br heyecan duyuyor.bizede daha erken dedi ama kendisi söyledi sonra.ikili testide yaptırdım Pazartesi alıcım sonuçları. İnşallah temiz çıkarda bir oh daha çekerim hamilelik gerçekten çok stresli.hayırlı olsun canım.ben daha öğrenemedim 12+3 te gittik doktor daha belli olmaz dedi.bakmadı bile.16. haftayı beklicez artık inşallah hayırlısı olur.ikili testini yaptırdınmı sen?
Arkadaşlar benimde daha önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı. Hemen memnunda 1yıl oldu ve bu sefer tekrar hamile kalmak istedim.bu ay bir deneme yaptık..adetime iki gün var. Adetim çok düzenlidir ama akşam 24 :00 gibi çok çok az kahverengi ve pembemsi bişey geldi. Ben adet oldum diye üzüldüm ama sabah olunca baktım başka birşey yok..bilimde çok ağrıyor.bu arada bir haftadır mide bulantım var ama psikolojik olabilir de diyorum.. Hamile olma şansım var mı acaba??işallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum Allahımdan. Yorum yazın lütfen.. Tabi bu arada adet görürsem yazarım .. Hayırlısı ve sağlıklısı..
Kızlar benim adetim 10 geçti..İdrar testi yaptım negatif çıktı
Hiç akıntımda yok.Ama belim bir haftadır ağrıyo ve kasıklarımda da arada batma var,gögüslerimde çok ağrıyo..
Yarına kadar gelmezse kan tahlili vermeye gidecem..ama çok korkuyorum gebelik yok diycekler diye
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.. Bu ay reglim gelmeyince günümden 3 gün sonra dün akşam test yaptım ikinci çizgi silikti ama yine de görünüyor.. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam. Daha 5 aylık evliyim ama çocuk istiyorduk. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.. Bide sitenizde kimyasal gebelik falan yazıyor çok korkuyorum çünkü bi belirtim yok
çiğtanesi hayırlı olsun canım oğluşun. nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntın yoktur işallah. bana dua et olurmu canım rabbim sağlıklı , hayırlı bi evlat versin diye sabrım kalmadı . sabır diliyorum rabbimden nisam sen nasılsın . kuzun nasıl benimki düşmeseydi sizin gibi cinsiyet heyecanı yaşayacaktım hayırlısı kendinize iyi bakın allaha emanet
testin sonucunu aldınmı canım merak ettim.hayırlı çıkar inşallah.bizim temiz çıktı çok şükür.hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına
çiğtanesi hayırlı olsun canım oğluşun. nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntın yoktur işallah. bana dua et olurmu canım rabbim sağlıklı , hayırlı bi evlat versin diye sabrım kalmadı . sabır diliyorum rabbimden nisam sen nasılsın . kuzun nasıl benimki düşmeseydi sizin gibi cinsiyet heyecanı yaşayacaktım hayırlısı kendinize iyi bakın allaha emanet
İkinci çizgi çıktıysa kesin vardır :) ben regli günüme iki gun kala yapmıştım ve ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı. Aynı gun kan testi yaptırdım ve pozitifti :) su an 15 haftalık hamileyim :) Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Ayrıca öyle kötü seyler okuyup karamsarlığa düşmeyin lütfen. Evet cok üzücü durumlar. Allahım kimseye yaşatmasın ama benim de öyle olabilir mı diye boş yere stres yapmayın kendinize
kızlar sanırım benim 2. prensesim geliyor :)
Konuyu hortlatıyorum ama bana umut oldun şuan3.hamileiligim bu benimm......geneldeee günüm gecince ve test yapıncaya kadar anlamam...çama bu son hamileigimide ilişkinin ertesii günn hamile kaldıgımı anladım çünküüü sagg kasıgım sabahh kalktımıda ise geldiginde cokkkkkkkkkk agrımıstı....ya 13.günüm ya 15.günüm tam hatırlamıyorum..adete 1 gün kala idrar yaptım çıktı....kanda 26 idii
Konuyu hortlatıyorum ama bana umut oldun şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?