• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Arkadaşlar benimde daha önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı. Hemen memnunda 1yıl oldu ve bu sefer tekrar hamile kalmak istedim.bu ay bir deneme yaptık..adetime iki gün var. Adetim çok düzenlidir ama akşam 24 :00 gibi çok çok az kahverengi ve pembemsi bişey geldi. Ben adet oldum diye üzüldüm ama sabah olunca baktım başka birşey yok..bilimde çok ağrıyor.bu arada bir haftadır mide bulantım var ama psikolojik olabilir de diyorum.. Hamile olma şansım var mı acaba??işallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum Allahımdan. Yorum yazın lütfen.. Tabi bu arada adet görürsem yazarım .. Hayırlısı ve sağlıklısı..

benim adetten 2 gün önce idrarda silik çizgi çıkmıştı, ama kişiye göre değişir erken yumurtladıysan erken çıkar ama geç yumurtladıysan vaktin var daha, bikaç tane idrar testi al yap

hayırlı olsun canım.ben daha öğrenemedim 12+3 te gittik doktor daha belli olmaz dedi.bakmadı bile.16. haftayı beklicez artık inşallah hayırlısı olur.ikili testini yaptırdınmı sen?
Sağlıklı olsunda canım bir ay geç olsun hem ne fak ederki ama insan merakta etmiyor değil anlıyorum seni. İnşallah görürsün birdahaki sefere insan her gittiğinde ayrı br heyecan duyuyor.bizede daha erken dedi ama kendisi söyledi sonra.ikili testide yaptırdım Pazartesi alıcım sonuçları. İnşallah temiz çıkarda bir oh daha çekerim hamilelik gerçekten çok stresli.
Arkadaşlar benimde daha önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı. Hemen memnunda 1yıl oldu ve bu sefer tekrar hamile kalmak istedim.bu ay bir deneme yaptık..adetime iki gün var. Adetim çok düzenlidir ama akşam 24 :00 gibi çok çok az kahverengi ve pembemsi bişey geldi. Ben adet oldum diye üzüldüm ama sabah olunca baktım başka birşey yok..bilimde çok ağrıyor.bu arada bir haftadır mide bulantım var ama psikolojik olabilir de diyorum.. Hamile olma şansım var mı acaba??işallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum Allahımdan. Yorum yazın lütfen.. Tabi bu arada adet görürsem yazarım .. Hayırlısı ve sağlıklısı..

Canım. Burada okuduysam eğer yerleşme kanaması gib görünüyor herkezde olmuyor ama olan kişilerdede büyük ihtimal bebekten oluyor. İnaşallah bebektendir test al yap çıkar artık testte ama sabah ilk idrarla yap.hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar herkese merhaba. bende şuan gebeyim ve adetimden 8 gün önce fark ettim. doktora gittim ilk sonuç 4.34 çıktı negatif dedi. ama inanmadım çünkü emindim. 2 gün sonra tekrar başka doktora gittim sonuç 20.21 çıktı dr henüz yeni gebelik dedi. 1 hafta sonra sonuç 748.54 çıktı. 2 gün sonra kontrol olsun diye kendim gittim dr çağırmadı sonuç 1478.36 olmuş. geçen hafta keseyi net gördük bu hafta da inş. pzt kalp atışlarını dinleyeceğiz. benim vücudum çok narin olduğu için hemen tepki veriyor. bu benim ikinci gebeliğim ilki bir aylıkken düştü. hayırlısı artık. ama önerim şu sizi gebe olduğunuza dair zorlayan bişeyler varsa adet olana kadar temkinli olun. ben dr u dinleseydim ilkte belki de bebeğim düşebilirdi. çünkü astım hastasıyım ve çok ağır bir ilaç kullanıyordum. hepinize hayırlı gebelik ve hayırlı evlatlar diliyorum. rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşallah.

Kızlar benim adetim 10 geçti..İdrar testi yaptım negatif çıktı:43:
Hiç akıntımda yok.Ama belim bir haftadır ağrıyo ve kasıklarımda da arada batma var,gögüslerimde çok ağrıyo..
Yarına kadar gelmezse kan tahlili vermeye gidecem..ama çok korkuyorum gebelik yok diycekler diye:43::43:

Kızlar benim adetim 10 geçti..İdrar testi yaptım negatif çıktı:43:
Hiç akıntımda yok.Ama belim bir haftadır ağrıyo ve kasıklarımda da arada batma var,gögüslerimde çok ağrıyo..
Yarına kadar gelmezse kan tahlili vermeye gidecem..ama çok korkuyorum gebelik yok diycekler diye:43::43:

Canım seni üzmek istemem ama idrarda çıkması gerekiyordu. Kan testi yaptır bencede en azından stresin kalkar ortadan yoksada üzülme canım sağ olsun. Doğru zamanda Allah nasip eder zaten.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.. Bu ay reglim gelmeyince günümden 3 gün sonra dün akşam test yaptım ikinci çizgi silikti ama yine de görünüyor.. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam. Daha 5 aylık evliyim ama çocuk istiyorduk. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.. Bide sitenizde kimyasal gebelik falan yazıyor çok korkuyorum çünkü bi belirtim yok:(

çiğtanesi hayırlı olsun canım oğluşun. nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntın yoktur işallah. bana dua et olurmu canım rabbim sağlıklı , hayırlı bi evlat versin diye sabrım kalmadı . sabır diliyorum rabbimden nisam sen nasılsın . kuzun nasıl benimki düşmeseydi sizin gibi cinsiyet heyecanı yaşayacaktım hayırlısı kendinize iyi bakın allaha emanet

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.. Bu ay reglim gelmeyince günümden 3 gün sonra dün akşam test yaptım ikinci çizgi silikti ama yine de görünüyor.. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırcam. Daha 5 aylık evliyim ama çocuk istiyorduk. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.. Bide sitenizde kimyasal gebelik falan yazıyor çok korkuyorum çünkü bi belirtim yok:(

İkinci çizgi çıktıysa kesin vardır :) ben regli günüme iki gun kala yapmıştım ve ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı. Aynı gun kan testi yaptırdım ve pozitifti :) su an 15 haftalık hamileyim :) Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Ayrıca öyle kötü seyler okuyup karamsarlığa düşmeyin lütfen. Evet cok üzücü durumlar. Allahım kimseye yaşatmasın ama benim de öyle olabilir mı diye boş yere stres yapmayın kendinize ;)

çiğtanesi hayırlı olsun canım oğluşun. nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik bi sıkıntın yoktur işallah. bana dua et olurmu canım rabbim sağlıklı , hayırlı bi evlat versin diye sabrım kalmadı . sabır diliyorum rabbimden nisam sen nasılsın . kuzun nasıl benimki düşmeseydi sizin gibi cinsiyet heyecanı yaşayacaktım hayırlısı kendinize iyi bakın allaha emanet

iyi gidiyo canım hamdolsun.rabbim en kısa zamanda sana tekrar yaşatsın bu mutluluğu inşallah.benim bi prensesim var ikincide ne olursa ALLAH ne takdir ettiyse başımızın tacı tabi ama belki 1-2 parça bişey alırım diye merak ediyorum cinsiyetini.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepmize inşallah..çalıştığım için pek giremiyorum artık ama arada bir bakıyorum sizden haber varmı diye.hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah.

testin sonucunu aldınmı canım merak ettim.hayırlı çıkar inşallah.bizim temiz çıktı çok şükür.hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına

testin sonucunu aldınmı canım merak ettim.hayırlı çıkar inşallah.bizim temiz çıktı çok şükür.hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına

Canım öğrendim doktorum normal herşey dedi tam anlamadım değerleri ama normal dedi. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız sanada geçmiş olsun 3 lü testimizde inşallah güzel çıkar

Canım sıkıntım 1,5 ay sürdü bulantı falan vardı çok şükür bitti onlarda şimdi doktora gitmesem hamile olduğumu anlamayacağım.hep dua ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın bu güzel duyguları. Evet erkek dedi doktor bakalım birdahaki sefere değiştirmezse şimdilik erkek :)) canım beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum bende bazen senin gibi bir öncekine birşey olmasaydı bu ay doğuracaktan diyorum ama nasip değilmiş hayırlısı diyorum yapacak birşey yok.pozitif düşünmeye çalış strese giripte işi zorlaştırma iyice. Olacak Allah'ın izniyle o doğrulamanı bekliyor

İkinci çizgi çıktıysa kesin vardır :) ben regli günüme iki gun kala yapmıştım ve ikinci çizgi çooook silik çıkmıştı. Aynı gun kan testi yaptırdım ve pozitifti :) su an 15 haftalık hamileyim :) Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Ayrıca öyle kötü seyler okuyup karamsarlığa düşmeyin lütfen. Evet cok üzücü durumlar. Allahım kimseye yaşatmasın ama benim de öyle olabilir mı diye boş yere stres yapmayın kendinize ;)

çok sağol canım yaaa içimi rahatlattın.. iki test daha yaptım sonuç yine aynı. haftaya gidecektim ama yarın doktora gideceğim kan testi için sabredemicem :) Allah senin de evladını hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah..

daha önce bu konuda yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum:) benim 4. hamileliğim hepsinde de adetime daha 1 hafta varken filan öğrendim...kan pıhtılaşması ve sabırsızlık sorunum var:1::1: o yüzden adet olmayı hiç beklemedim... gebeliklerimde erken döllenme oluyodu hepsi idrar testinde bile çıkıyodu...iyi ve kötü tarafları var,iyi tarafı erkenden iğne yapmaya başlıyordum pıhtılaşma için..kötü tarafıda birinde kimyasal gebelik yaşadım eğer erken test yapmasaydım ondan hiç haberim olmayacaktı ama malesef oldu... ben tüm belirtilerimden de genelde anlıyodum hamile olduğumu, en bariz olan belirtim idrar rengimin koyulaşması oluyordu

3.hamileiligim bu benimm......geneldeee günüm gecince ve test yapıncaya kadar anlamam...çama bu son hamileigimide ilişkinin ertesii günn hamile kaldıgımı anladım çünküüü sagg kasıgım sabahh kalktımıda ise geldiginde cokkkkkkkkkk agrımıstı....ya 13.günüm ya 15.günüm tam hatırlamıyorum..adete 1 gün kala idrar yaptım çıktı....kanda 26 idii

3.hamileiligim bu benimm......geneldeee günüm gecince ve test yapıncaya kadar anlamam...çama bu son hamileigimide ilişkinin ertesii günn hamile kaldıgımı anladım çünküüü sagg kasıgım sabahh kalktımıda ise geldiginde cokkkkkkkkkk agrımıstı....ya 13.günüm ya 15.günüm tam hatırlamıyorum..adete 1 gün kala idrar yaptım çıktı....kanda 26 idii
Konuyu hortlatıyorum ama bana umut oldun şuan:dua::KK49:

Back
X