- Konu Sahibi ceylin1912
-
Yaticaz piskolojisi beni bitiriyor zaten kilolariniz kaç bu ara benim doktorum hiç bişey demedi bu konuda normalim ondanmi acabaEvet bende baya zayıfladım şimdi de dikkat ediyorum sadece bebeğe faydalı olabilcek şeyler yiyorum zaten yatcam gene abur cubur yemiyorum ilkinde ki gibi
Hiç korkma Allah'a dua et nasip varsa gelicek Allah nasip etsin inşallahNe güzel allah bizlere de nasip etsin bilmiyorum ya serklajlı olupta 3bebeğini kaybeden insanlar var onları okudukça iyice mutsuzlaştım en son gittiğimde onkoloji doktoruma sormuştum hocam perinatologa gitmem daha mı iyi olur diye o da yapılcak tedavi aynı demişti ilkinde hep özele gittim prof gittim ama sonuç değişmedi bu sefer tek bi doktora gitcem bakalım hayırlısı olsun ama çok tedirginim
Sence ne yapmalıyımMaddi imkanın varsa herşeyi yüzde yüz özelden karşılayabilceksen git tabi içine sinmesi önemli biz maddi olarak ilkinde çok para harcadık hep özele gittim özel olduğu için ilaçları devlet karşılamadı bi gece hastanede yatınca 450-500lira para verdik verdiğim paraya acımıyorum ama nasipten ötesi olmadı işte onkoloji doktorum prof bugün ona da sordum perinatolog olması şart değil uygulanıcak tedavi şekli aynı dedi kime gidersen git ama tek bi doktora git bence ben çok büyük hata yaptım iki üç doktora gittiğim için hep kafam karıştı bu sefer aynı hatayı yapmıycam
Doç gidicem heralde tiransfer sonra siAnladım canım o zaman içine sinen bi doktor bulursan ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?