hamileliginizi ilk ogrendinizde kan değerinin kaçtı

Aaa gerçekten ayni oğluma benziyo benimki 13 haftalık oynadı kimse inanmadı ama ben eminim bebek olduğuna erkek erken oynarmış diyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur. Bu arada benim hic bulantim olmadi ona da erkektir o yüzden bulantı yoktur diyorlardi. Bir de canım hep tatlı çekiyordu yani tüm hepsi bende çıktı. Allah senin de gönlüne gore en hayırlısını versin. Senin de ilk bebek mi benim gibi :)

Yok canım ya benim dördüncü bende birşeyler hissedeli baya oldu ama genede bilemiyorum benim kız da var oğlan da ama hepsinin farklı hamileliği var ilk bebeklerde genelge bulantı olmuyor benim ilk kızdı hiç bulantı olmadı bakalım ya hayırlısı artık resim aynı olunca merak ettim ya birde iki arkadaşım farklı zamanlarda rüyalarında beni ve hamile olduğumu oğlum olduğunu gördüler hiç haberleri yokken bende merak ediyorum artık birşeyler almak istiyorum

Maşallah sen tecrübeli anneymissin :) bakalım ben de merak ettim inşallah belli olur bugün

Maşallah sen tecrübeli anneymissin :) bakalım ben de merak ettim inşallah belli olur bugün
İnşallah canım ya bende baya heyecanlandım doktor da tansiyon filan tavan yapacak birde yazın bebek kaybım oldu daha çok sağlıklı mı diye endişeliyim yada yaşıyor mu diye kaygı oluyor ben tüm gebeliklerde tatlı et ve çiğ köfte canım çekti kızda da erkek te de yani o yüzden hiç yorum yapamıyorum ama bulantı yi bu sefer ki gibi hiç yaşamadım belki de yaş ilerliyor 36 diyedir bakalım inşallah dua et bebeğim sağlıkla beni bekliyor olsun bu arada siz foto da kaç hafta da siniz

Arkadaşlar bn bugün gittim doktora 5 haftasına girmiş kesme var tabi bebek önümüzdeki hafta görülür dedi bu normal mi

Galiba biz de o fotoda 11. Haftadaydik canım Allah hepimize sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin acılarını göstermesin.. oynamaya başlayınca ben de rahatladim :)

Arkadaşlar bn bugün gittim doktora 5 haftasına girmiş kesme var tabi bebek önümüzdeki hafta görülür dedi bu normal mi

Benim de öyle olmuştu canım 7. Haftada kalp atışı için gittik normal yani :)

Ama kese bomboş bi kac hafta sonra hem bebek hem kalp atışlarını olucak

Vajinal mi baktı karından mi baktı canım? Karından baktıysa daha küçüktür ondan görülmemiştir. Benim 5 buçuk haftalıkken küçücük beyaz bir noktaydi 10 gün sonra gittik anca 8 mm olmuştu ama pıt pıt kalbi atıyordu :) içini ferah tut Allaha tevekkül et inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın simdilik sadece sabretmek lazim...

Vajinal bakti tahmininde 5 yeni haftası dedi bu yüzden gozkmez dedi haftaya görürüz dedi insalh herşey gzl olur hep dua edicem

5.haftada 3701 ile öğrenmiştim.şükür 8+6'dayız ,ekranda tek civcivim var :)

2014 Kasım ayında 60.73 ile kızımı öğrendim şimdi 7 ayligiz.

pardon 12.gün 575 yazacaktım. 16. gün de 8505 çıkmıştı

Allahım sorunsuz bu sekilde kucağına almayı nasip etsin bn 5. Haftamdayim kese var suan doktor haftaya çağırdı kalp atışları 6. Hafta dedi o gün gelene kadar rahatlayamicam....

Allahım sorunsuz bu sekilde kucağına almayı nasip etsin bn 5. Haftamdayim kese var suan doktor haftaya çağırdı kalp atışları 6. Hafta dedi o gün gelene kadar rahatlayamicam....
Amin. Çok teşekkür ederim.İnan kalp atışını duysan da stres endişe bitmiyor. Rabbim hayırlısıyla hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…