Ya sormayın benim bugün 16 hafta bitiyor en son 11 hafta da gittim daha birşey yoktu kısmet se bugün akşam gidicem belki öğrenirim de ben neden sordum size soyleyim profil resminizin aynısı bende de var 11 hafta da verildi resim yeri şekli filan aynı olunca hani bazı arkadaşlar kemik yapısı filan yorumu yapıyorlar ya onun için merak ettim mide bulantısı geçince şimdi cinsiyet merakı sardı beni erkek erken hissedilir diyorlar hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ha birde kendi resmimizi de yollayım size
Yok canım ya benim dördüncü bende birşeyler hissedeli baya oldu ama genede bilemiyorum benim kız da var oğlan da ama hepsinin farklı hamileliği var ilk bebeklerde genelge bulantı olmuyor benim ilk kızdı hiç bulantı olmadı bakalım ya hayırlısı artık resim aynı olunca merak ettim ya birde iki arkadaşım farklı zamanlarda rüyalarında beni ve hamile olduğumu oğlum olduğunu gördüler hiç haberleri yokken bende merak ediyorum artık birşeyler almak istiyorumAaa gerçekten ayni oğluma benziyobenimki 13 haftalık oynadı kimse inanmadı ama ben eminim bebek olduğuna erkek erken oynarmış diyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur. Bu arada benim hic bulantim olmadi ona da erkektir o yüzden bulantı yoktur diyorlardi. Bir de canım hep tatlı çekiyordu yani tüm hepsi bende çıktı. Allah senin de gönlüne gore en hayırlısını versin. Senin de ilk bebek mi benim gibi :)
Yok canım ya benim dördüncü bende birşeyler hissedeli baya oldu ama genede bilemiyorum benim kız da var oğlan da ama hepsinin farklı hamileliği var ilk bebeklerde genelge bulantı olmuyor benim ilk kızdı hiç bulantı olmadı bakalım ya hayırlısı artık resim aynı olunca merak ettim ya birde iki arkadaşım farklı zamanlarda rüyalarında beni ve hamile olduğumu oğlum olduğunu gördüler hiç haberleri yokken bende merak ediyorum artık birşeyler almak istiyorum
İnşallah canım ya bende baya heyecanlandım doktor da tansiyon filan tavan yapacak birde yazın bebek kaybım oldu daha çok sağlıklı mı diye endişeliyim yada yaşıyor mu diye kaygı oluyor ben tüm gebeliklerde tatlı et ve çiğ köfte canım çekti kızda da erkek te de yani o yüzden hiç yorum yapamıyorum ama bulantı yi bu sefer ki gibi hiç yaşamadım belki de yaş ilerliyor 36 diyedir bakalım inşallah dua et bebeğim sağlıkla beni bekliyor olsun bu arada siz foto da kaç hafta da sinizMaşallah sen tecrübeli anneymissin :) bakalım ben de merak ettim inşallah belli olur bugün
İnşallah canım ya bende baya heyecanlandım doktor da tansiyon filan tavan yapacak birde yazın bebek kaybım oldu daha çok sağlıklı mı diye endişeliyim yada yaşıyor mu diye kaygı oluyor ben tüm gebeliklerde tatlı et ve çiğ köfte canım çekti kızda da erkek te de yani o yüzden hiç yorum yapamıyorum ama bulantı yi bu sefer ki gibi hiç yaşamadım belki de yaş ilerliyor 36 diyedir bakalım inşallah dua et bebeğim sağlıkla beni bekliyor olsun bu arada siz foto da kaç hafta da siniz
Arkadaşlar bn bugün gittim doktora 5 haftasına girmiş kesme var tabi bebek önümüzdeki hafta görülür dedi bu normal mi
Benim de öyle olmuştu canım 7. Haftada kalp atışı için gittik normal yani :)
Ama kese bomboş bi kac hafta sonra hem bebek hem kalp atışlarını olucak
Vajinal mi baktı karından mi baktı canım? Karından baktıysa daha küçüktür ondan görülmemiştir. Benim 5 buçuk haftalıkken küçücük beyaz bir noktaydi 10 gün sonra gittik anca 8 mm olmuştu ama pıt pıt kalbi atıyordu :) içini ferah tut Allaha tevekkül et inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın simdilik sadece sabretmek lazim...
5.haftada 3701 ile öğrenmiştim.şükür 8+6'dayız ,ekranda tek civcivim var
Masallahhhh... peki 5. Haftada kese ile bebek gordunuzmu bn bugün sadece kese gördüm bebek daha yok haftaya dedi doktor
Transferden 8 gün sonra 154, 12 gün sonra 875 çıkmıştı
5.gün embriyosuydu.Peki kalp atışlarını kacinci hafta duydunuz
pardon 12.gün 575 yazacaktım. 16. gün de 8505 çıkmıştı
Amin. Çok teşekkür ederim.İnan kalp atışını duysan da stres endişe bitmiyor. Rabbim hayırlısıyla hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Allahım sorunsuz bu sekilde kucağına almayı nasip etsin bn 5. Haftamdayim kese var suan doktor haftaya çağırdı kalp atışları 6. Hafta dedi o gün gelene kadar rahatlayamicam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?