hamileliginizi ilk ogrendinizde kan değerinin kaçtı

Benım adetım gecıkmeden test yaptım sonuc 67. 3 bugun gene yaptırdım cıkmasını beklıyorum ınsallah yukselır

Kızlar acıl cevap beklıyorum 4 haftalık gebelıgım vardı salı gunu beta yaptırmıstım 67 cıkmıstı persembe gene beta yaptırmıstım 145.7 cıkmıstı dun gece kahverngı lekelenmelerim basladı doktora gıttım bugun beta yaptı 86.5 cıktı doktor dusuk oluyo dedı ve ılac vermedı eve yolladı eve geldım ayaklarımı dıkıp yatmaya basladım ve suan lekelenme bıttı salı gunu tekrar yaptırıcam agrım falanda yok sızce dusmusmudur kanamam olmadı ped bıle kırletmedım sadece leke leke gelıyordu tuvalete gıttıgımde peceteye gelıyodu sadece

Kızlar boyle basına gelıp dusmemıs olan varsa nolur cevap yazsın

Kizlar benim ilk 55 di 3 gun sonra yani bugun 233 cikti.

Kızlar boyle basına gelıp dusmemıs olan varsa nolur cevap yazsın
Canim uzmek icin yazmiyorum nolur yanlis anlama benm dusugumde o sekilde basladi iki uc gun kahve leke sonra dusuk .. Zaten degerin dustuyse dusuk baslamistir. Saglikli bebek dusmez oyle dusun ben kendimi oyle teselli ettim tabbim beyerinden korusun

Canim gecmis olsun merak ettim sonucun ne

benim tup bebek ilk denemede tuttu.11.gun kan testinde 247 cikti.tam gun olarak bilemeyiz dimi..yarin yine kan aldiricam degere gore kac haftalik soyler umarim dr.um..

benim tup bebek ilk denemede tuttu.11.gun kan testinde 247 cikti.tam gun olarak bilemeyiz dimi..yarin yine kan aldiricam degere gore kac haftalik soyler umarim dr.um..

9 çıkmıştı ve sağlık ocağındaki doktor gebelik var demişti ki şükür kanamada olsa kahverengi lekede olsa bebeğim benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…