4 Hafta 1 günlük hamilesin.27 ocak
Çok güzel hayırlı olsun.Sonucum 145.7 cıktı doktor ıyı dedı 2 gunde 2 kat yukselmiş
Benim.adet gunun 47 cikmisti :)Adet gunu 55 cıktı. Cok mu dusuk sızce?
Umut olduu 13. Haftan da oldugunu gormek =) Yarın tekrarlıcam kan testını ıns artar.Benim.adet gunun 47 cikmisti :)
Malesef yok. 10 un üstne gebelik diyorlarmış.Kizlar kan değerim 0.7 çıktı gebelik var mıdır ?
Canim uzmek icin yazmiyorum nolur yanlis anlama benm dusugumde o sekilde basladi iki uc gun kahve leke sonra dusuk .. Zaten degerin dustuyse dusuk baslamistir. Saglikli bebek dusmez oyle dusun ben kendimi oyle teselli ettim tabbim beyerinden korusunKızlar boyle basına gelıp dusmemıs olan varsa nolur cevap yazsın
Canim gecmis olsun merak ettim sonucun neKızlar acıl cevap beklıyorum 4 haftalık gebelıgım vardı salı gunu beta yaptırmıstım 67 cıkmıstı persembe gene beta yaptırmıstım 145.7 cıkmıstı dun gece kahverngı lekelenmelerim basladı doktora gıttım bugun beta yaptı 86.5 cıktı doktor dusuk oluyo dedı ve ılac vermedı eve yolladı eve geldım ayaklarımı dıkıp yatmaya basladım ve suan lekelenme bıttı salı gunu tekrar yaptırıcam agrım falanda yok sızce dusmusmudur kanamam olmadı ped bıle kırletmedım sadece leke leke gelıyordu tuvalete gıttıgımde peceteye gelıyodu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?