- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sitesi takipteyim anca suan kayıt oldum soruyu doğru yerde sormadiysam beni yonlendirirseniz sevinirim bn 1 senelik evliyim bazı sorunlardan dolayı bu ay tüp bebek y aptiracaktim regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün son regl tarihim 05 ocak ve ogün kan tahlili 4740 çıktı doktora yarın giricem randevu aldım fakat bu değer yüksek degilmi sitede bole yüksek değerle hamile olduğunu ogrenenler yok
Benim de bat tarihimde değerim 2779 du...
Keseyi 5+2 de, kalp atışını da 6+2 de gördük, duyduk..
Benim var tarihinde biraz fazla çıkınca canım çok sıkışmıştı ama bana yakın çok kişi var suan rahatım ama herkez 6. Hafta diyo demekki 1 hafta daha sabredicem ama bnm anlamadığım bazıları 5. Haftada kesenin içinde bisi görmüşler bende alttan muayene oldum ama içi bomboş bi keseydi
Genelde görünmez ama çok çok yolk sac oluşur..
Bu oluşum da bebeğin oluşacağının garantisidir..
Bunu görebilen olmuştur.. Erken döllenmede görülür..
Hamile kalmakicin dualar ettim şimdide bebeğini görmek için dua ediyorum Allahım herşey yolunda olur inşallah... bn boş kese gördüm içinde ole bisi yoktu vala bilgimiz yok eşimle sizden öğreniyoruz çoğu seyi
Çoğumuz öyleyiz canım..
Başımıza gelmeden hiçbir şeyi öğrenemiyoruz ki bilemeyiz..
Ben bi bebeğimi kalbi atmıyor diye kaybettikten sonra öğrenmediğim hiçbir şey kalmadı..
Allah size bağışlasın mercimeğinizi de görürsünüz inşallah..
Amin insalh... senin içinde çok üzüldüm kim bilir o dönemde canın ne yandı içinde ne fırtınalar koptu suan bebeğin varmi
Ben 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun kan verdım sonucum 67.3 sızce cokmu dusuk degerım kızlar cevap beklıyorum yarın tekrar kan verıcem
Kasık agrın oluyormuydu peki
Kızlar bende 6+5 im. Adet geçtikten 6. Gün hcg 2275 idi.
Aynen canım benim geçen hafta pazartesi 2275di. Şimdi herhalde 10000i geçmiştir. Yarın yine çağırdı doktor. Keseye bakacak. Belki de kalbini duyarım. Çok istiyorum. Sen duydun mu? Allahım yardım et.Bu değerler değişiyor ışte kişiden kişiye bn 6+5 ken 9900 falandi
Canım hamilelik hesaplanırken son adet tarihin baz alınır. Yani beklenen adet döneminde öğrendiğinde 4 haftalık vs olmuş oluyorsun. En son hangi gün regl oldun?Ben 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun kan verdım sonucum 67.3 sızce cokmu dusuk degerım kızlar cevap beklıyorum yarın tekrar kan verıcem
Canım hamilelik hesaplanırken son adet tarihin baz alınır. Yani beklenen adet döneminde öğrendiğinde 4 haftalık vs olmuş oluyorsun. En son hangi gün regl oldun?Ben 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun kan verdım sonucum 67.3 sızce cokmu dusuk degerım kızlar cevap beklıyorum yarın tekrar kan verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?