hamileliginizi ilk ogrendinizde kan değerinin kaçtı

Benim de bat tarihimde değerim 2779 du...
Keseyi 5+2 de, kalp atışını da 6+2 de gördük, duyduk..

Benim de bat tarihimde değerim 2779 du...
Keseyi 5+2 de, kalp atışını da 6+2 de gördük, duyduk..

Benim var tarihinde biraz fazla çıkınca canım çok sıkışmıştı ama bana yakın çok kişi var suan rahatım ama herkez 6. Hafta diyo demekki 1 hafta daha sabredicem ama bnm anlamadığım bazıları 5. Haftada kesenin içinde bisi görmüşler bende alttan muayene oldum ama içi bomboş bi keseydi

Genelde görünmez ama çok çok yolk sac oluşur..
Bu oluşum da bebeğin oluşacağının garantisidir..
Bunu görebilen olmuştur.. Erken döllenmede görülür..

Genelde görünmez ama çok çok yolk sac oluşur..
Bu oluşum da bebeğin oluşacağının garantisidir..
Bunu görebilen olmuştur.. Erken döllenmede görülür..

Hamile kalmakicin dualar ettim şimdide bebeğini görmek için dua ediyorum Allahım herşey yolunda olur inşallah... bn boş kese gördüm içinde ole bisi yoktu vala bilgimiz yok eşimle sizden öğreniyoruz çoğu seyi

Çoğumuz öyleyiz canım..
Başımıza gelmeden hiçbir şeyi öğrenemiyoruz ki bilemeyiz..
Ben bi bebeğimi kalbi atmıyor diye kaybettikten sonra öğrenmediğim hiçbir şey kalmadı..
Allah size bağışlasın mercimeğinizi de görürsünüz inşallah..

Amin insalh... senin içinde çok üzüldüm kim bilir o dönemde canın ne yandı içinde ne fırtınalar koptu suan bebeğin varmi

Amin insalh... senin içinde çok üzüldüm kim bilir o dönemde canın ne yandı içinde ne fırtınalar koptu suan bebeğin varmi

Öyle tabi canım...
İlk olduğu için bir de insan sanki dünyasına güneş doğmuyor gibi hissediyor..
Tüm karanlıklar tüm yük senin dünyana yıkılmış çökmüş gibi hissediyorsun..
Şükür kürtajdan 2 ay sonra gebe kalmıştım, bir oğlum oldu... 15 aylık..

Maşallah nede sevimli dir şimdi o; ) allahım sana o kötü gunl ri u nutturmus...

Ben 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun kan verdım sonucum 67.3 sızce cokmu dusuk degerım kızlar cevap beklıyorum yarın tekrar kan verıcem

Ben 2 veya 3 haftalık hamıleyım dun kan verdım sonucum 67.3 sızce cokmu dusuk degerım kızlar cevap beklıyorum yarın tekrar kan verıcem

Merhaba değerlere bukdar takılma doktor muayenesi önemli bence çünkü bn 4 haftalık km öğrendim değerin 4700 du banda çok gelmişti doktor nolml demisti

Kasık agrın oluyormuydu peki

Aylarca hep belirti aradım durdum bn ama anlamdaki ole bi belirti yok çünkü öğrenene kadar hiç bişey yoktu regl olucam gibi senelerdir çektiğim ağları aynı öğrendikten sonra ışte suan 7 hafaligim şimdi başladı belirtiler

Bu değerler değişiyor ışte kişiden kişiye bn 6+5 ken 9900 falandi
Aynen canım benim geçen hafta pazartesi 2275di. Şimdi herhalde 10000i geçmiştir. Yarın yine çağırdı doktor. Keseye bakacak. Belki de kalbini duyarım. Çok istiyorum. Sen duydun mu? Allahım yardım et.

Duydum canım ben ışte 6+1 De duydum umarım en kısa zamanda sende duyarsin

Canım hamilelik hesaplanırken son adet tarihin baz alınır. Yani beklenen adet döneminde öğrendiğinde 4 haftalık vs olmuş oluyorsun. En son hangi gün regl oldun?

Canım hamilelik hesaplanırken son adet tarihin baz alınır. Yani beklenen adet döneminde öğrendiğinde 4 haftalık vs olmuş oluyorsun. En son hangi gün regl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…