- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Gozun aydın Allah saglıkla tamamına erdirsin demeye geldım ♥
Bence de söyleme. Bende hemen herkese tüm sülaleye söyledim sonra düşük yaptım öyle olunca daha cok üzülüyo insan.
Hayırlı olsun. Allahım güzel ahlaklı olmasını nasip etsin. Bize de nasip olur inşallahArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
Eşine de kayınvaliden e de sinir oldum açıkcası. Sen Bi düşük yaşamışsın hemen ailelere söylememek istemeni çok iyi anlıyorum ve haklısın eşinin bunu söylemesi çok yanlış. Kayınvaliden in de sen onca zorluk çekerek Bi bebek kaybetmiş Bi daha hamile kalmışsın tutup adını ben koyacam demesi çok yobaz ve geri kafalı sakın izin vermeArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
Hayırlı olsun. Allahım güzel ahlaklı olmasını nasip etsin. Bize de nasip olur inşallah
Eşine de kayınvaliden e de sinir oldum açıkcası. Sen Bi düşük yaşamışsın hemen ailelere söylememek istemeni çok iyi anlıyorum ve haklısın eşinin bunu söylemesi çok yanlış. Kayınvaliden in de sen onca zorluk çekerek Bi bebek kaybetmiş Bi daha hamile kalmışsın tutup adını ben koyacam demesi çok yobaz ve geri kafalı sakın izin verme
Bence de 3 aydan önce söyleme o zamana kadar kız ve erkek ismi bul aşağı yukarı aklında bir şey olsun eşinle de paylaş ortak karar verin. İsim konusu çıkarsa biz seçtik dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?