- 8 Temmuz 2019
- 285
- 355
- 53
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Böyle şeyler yapıyorlarsa elbette paylaşmayın. Ne ayıp şey üstelik, burada önemli olan sizin bedenden de öte ruh sağlığınız, huzursuz hissediyorsanız eşinize de sebepleriyle söyleyince anlaması lazım.Söyleyince kullanmaları sinirimi bozmuştu o dönem açıkçası. Kıskandırma aracı sanki benim hamileliğim. Aile yapısı böyle olmasa ben de düşünmezdim. Düşükte de kötü olan habire sormaları, olmuyor baskıları.
Çift çizgiyi görür görmez söyledim.Arkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
Basınızdan talihsiz bi olay gectiği icin nezman isterseniz ozman söyleyinArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
Bir de duyar duymaz daha cinsiyet belli değilken adını ben koyacağım filan demişti. Sanki ben sormuşum gibi. Yine aynı cümleyi duymak, bu dönemde laf dalaşına girmek istemiyorum. Direkt kız olursa x, erkek olursa y diye geçiştirsem mi acaba?
Herkese laf anlatmak zorunda kalmak ne acı. Bilmiyorum biz mi ince düşünceliyiz yoksa insanlar mı fazla meraklı, şimdiye kadar kimseye gebeliğin akıbetini sormadım şahsen, annem de soruşturup durmaz mesela. Aradan aylar geçtiği halde karnı büyümemişse bişeyler yolunda gitmedi demek ki, kişi kendisi konusunu açmadığı sürece illa aslına ermeye ne gerek var çok ayıp bişey.Ilk gebeliğimde heyecandan öğrenir öğrenmez herkese duyurduk.Sanki her gebelik mutlu sonla bitiyormuş gibi. Sonra kaybettik, o acılı günlerimde bir de herkese laf anlatmak benim için çok yıpratıcı oldu. Şimdi tekrar gebeyim, anne baba ve kardeşler dışında kimse bilmiyor onlara da kimseye soylememek şartıyla duyurduk. 3 ay dolmadan bence de söylemeyin kimseye
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar şu an hamileyim. Yani tam bilmiyorum ama 5. hafta içinde olduğumu tahmin ediyorum. Eşimle ailelerle paylaşma konusunda anlaşamadık. Ben 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Şu an bile elimizde kan testi dışında veri yok hemen söylemek istiyor herkese. Bu bana özel kalmalı bir süre diye düşünüyorum. Hatta bu sebeple de eşime kızdım söylediğini sanıp. Benim için önemli bir konu. Daha önce düşük yaptım 1 yıl oluyor yaklaşık. Kayınvalide hemen 7 sülalesine benden izinsiz haber verdi. İyi niyetle de yapmadı bunu çok rahatsız oldum. Tamamen kıskandırma, gıcık etme amaçlı saçma sapan bir şeyler için kullandı bu durumu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Canımı sıkmaya başladı bu mevzu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?