Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

39+3de 15 kilo aldım son son 3 kiloyu bir ayda aldım diyebilirim bebeğimin kilosu 3500 gr

bende ikiz çocuklarıma 68 le hamile kaldım 71 le doğum yaptım hastaneden eve gediğimde tığ gibiydim 60 kilo kalmıştım kızım 2.500 oğlum 2.250 doğdu.

vay maşallah ben 9 kilo aldım ben 27 4 üm

Sen de çok almamışsın aslında. Bizimle aynı dönemde olup 15 kilo olanlar var. Bir de, benim ilk 3 ayda kusmalarım ve bulantılarım vardı bir de. O dönemde 2 kilo da verdim. Onu da sayarsak şu anda 7 kilo almış bulunmaktayım. Bir de dikkat etmeye çalışıyorum ben; proteinden ve kalsiyumdan zengin yiyecekler ve sebze ve meyve yemeye çalışıyorum. Hamur işinden ve şekerli yiyeceklerden de mümkün olduğunca kaçınıyorum.

ileriki haftalarda tam olarak belli oluyor ama internettekilerde doğru şimdi kaç haftalık oldun bilmiyorum ama Son adetine göre hesapladıkların doğru olur

maşallah okuyunca şasırdım ben de ikizleirme hamileyim 2,5 kg aldım 59 la hamile kaldım 62,5 kg yim 18.haftama başladım
bende ikiz çocuklarıma 68 le hamile kaldım 71 le doğum yaptım hastaneden eve gediğimde tığ gibiydim 60 kilo kalmıştım kızım 2.500 oğlum 2.250 doğdu.

30 haftalık hamileyim toplamda 5.5 kg aldım oğlusumda 28+5 deyken 1500 kg dı bakalım artık 7 kiloyla sonlandıra bilirsem

ben 24 haftalık gebeyim eşim askere gidene kadar her şey normaldi 20 haftalıkken gittim ultrasyonla eş değerdi bebeğin haftası.ama 24 haftalıkken gittim bebek 22 haftalık gözüküyor doktorum gelişmediğini söylüyor.gebeliğime 68 kilo ile başladım hatta butun kan tahlillerim temizdi demir yada kan hapı verilmedi tahlil değerlerim normaldi.ama sonrasında eşim gittikten sonra 64 kiloya düştüm ve çoçuğun gelişmesi durdu şuan kendime cok dikkat ediyorum 68 kiloya tekrar cıktım ve beslenmeme daha dikkat etmeye calışıyorum eşim geldiği zaman kızım 1 yaşında olacak.ben şuan 25 hafatalık gebeyim bi tanede kızım var adı tuana ecrin.allah hepimizin bebişlerini elleri ayakları düzgün dünyaya getirsin

30+4 deyiz bugün, başlangıçta verdiğim kiloları sayarsak 4 kilo , hamile kaldığım kilodan hesaplarsak 1 kilo aldım..
bebeğim 29+2 de 1402 gr.dı..
başta çok kusmalarım falan oldu.
benim kilo alımım çok dengesizgidiyor bi alıyor bi veriyorum..
ama ben kilolu hamile kaldım 84.7 ile hamileydim..bu sabah tartıldım 85,7 idi tam..
gerçi 87,5 a kadar çıktı bi ara ama sonra gitti..
25. haftaya kadar zaten hiç almadım hep eksideydim..
özellikle bi
şey yapmıyorum ama çok iştahlı değilim..hamile olmadan önce daha çok yerdim :))
inşaallah bu son 2 ayda da abartmam..geri kalan sürede de 4kilo almak istiyorum..90 olmadan tamamlamak güzel olur :))

bn 41 kiloyla hamile kaldım:))şuan 55 kiloyum.Allahıma şükürler olsun 34 haftalık hamileyim.bebişim 2.500gr olmuş.

Ben de fazla kilo alanlardanım. bebeğim 30 haftalık olacak, tam 12 kilo aldım.
Farklı doktorlarda; bebeğim de 29+1 de 1472 gr dı. 29+4 de 1837gr dı. Doktorum bu farkın ultrason makinelerinin farklı ölçmesinden kaynaklandığını söyledi.

6+5 günlük daha bebişim ve 53 kiloyum. Rabbim nasip ederse inş. ilerleyen zamanlarda paylaşırım kızlar kilomu. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…