Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

bende 22 haftalık hamileyim 5 kilo aldım ama en son 20 haftalıkken gitmiştik dr kızım 423 gr dı ama boyu normalden uzunmuş

bugün tam 15 haftalık olduk 84,7 ile hamile kaldım şu an 82,7yim..bence çok iyi gidiyorum ama doktorum artık ayda 1 kilo almam gerektiğini söylüyor..
ben ilk hamile kaldığımda midem bulanana kadar 1 kilo aldım ,sonra bulantı kusma derken 81,5 a kadar düştüm..sonra 1 kilo aldım 82,7 oldum..doktorum 4 verdin 1 aldın olmaz artık kilo almaya başlamalısın diyor..bebğim kaç gram bilmiyorum hep unutuyorum sormayı..

şuan 9 ay 8 günlük hamileyim,60 kilo hamile kaldım hamileliğimin ilk aylarında rahatsızlandım aşırı bulantı nedeniyle hastanede falan yattım su bile içemiyodum o kadar yani yaklaşık 8 kilo verdim,3. ayımdan sonra rahatladım ve kilo almaya başladım,şuan doğum yapmak üzereyim 69 kiloyum.yani 52den hesaplarsanız 17,60 dan hesaplarsanır 9 kilo aldım,hangisine bakmam lazım bende bilmiyorum

24.haftadayim ve 10 kilo aldim.... tabi hamile oldumda sigarayi biraktim istahim acildi ve ilk önce ikizlerdi sonradan malesef kaybettim bir yavrumu, ama oglum cok saglikli ve masallah cok kipir kipir 18. haftada sütümde gelmeye basladi... bide cok su topluyorum ne yapabilirim buna karsi bi bilgisi olan varmi?

64 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum tam 10 kilo aldımmm....en son kontrolümde bebişim 700 gr dı..

ayyy herkes 3-5 kilo almış 30+3 teyim 14 kg aldım 30: bebişimde c.tesi kontrolüm vardı 1.650 gram

28. haftama giriyorum
64 ile hamile kaldım şu an 74 üm,
bebişim de 1050 gr civarında

36.haftada 2.850 gramdık boyumuzda 50 cm di.
Şimdi 37.haftadayız bakalım kaç olduk çarşamba göreceğiz yani yarın.
Ben de 59 ile hamile kalmıştım şimdi 70kiloyum doktorum iyi gittiğimi söyledi.

merhaba hanımlar
kafam bu gebelik haftasına takılmış durumda kaç haftalık gebe olduğumu bilemiyorum
ayın 18inde doktorum 5 haftalık demişti ondan önceki haftada 4-5 haftalık demişti testte göre
internetten hesaplayıcılara bakıyorum 7+5 cıkıyor hangisi doğru şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…