Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

bende 17+2 günlük hamileyim 50 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 56 kilo olmuşum. başından beri çok iştahlıyım

daha 3 hafta 4 gunluk yenıyızz ben 59 kıloyummm kac kılo alıcam merak edıyorummmm ınsalalh cok almıcam bu sefer oglumda 28 kılo almnıstımm

12+3 günlük hamileyim 62 ile başladım 64.5 oldum dahaşimdiden ama hep pide falan yedim ondan.. sonumu çok merak ediyorum

merhaba ben 22 haftalık hamileyim 85 kiloyla hamile kaldım 78 e düşmüştüm bu sabah tartıldım 82 kiloyum daha kendi kiloma çıkamadım :)))) inşallah fazla almam yaaaa

Mrb ben 5+3 gunlugm. İlk hamile kaldığımda 50 kiloydm we daha şimdiden 3 kilo aldım durduramiorm kendimi sürekli birseyler yeme istegim war. Böyle gidersem sanırım 90 kiloyla doguma giricem

25+6 dayım ve 8 kilo aldım.. ben de 50 kilo ile hamile kalmıştım ilk 15 hafta 5 kilo aldım sonra dengeledim ama dr.um 8 kiloya taktı.. o yüzden 50 kliloyum ve iştahlıyım diyen kızlar aman ha ilk 4 ay çok kilo almayın... benim de iştahım çok iyi, hiç kusma bulantı yaşamadım her şeyi yedim yiyorum da ama şeker yüklemesinden sonra dikkat etmem gerektiği ortaya çıktı...

11 haftamın içindeym 45 kiloyla hamile kaldım 43 e düştüm şuan 44 olmuşum eksi 1 deyim yani mide bulantılarım devam ediyor çok kötüyüm 3. ayda azalır dedi dr bakalım bi kaç hafta var umarım gecer de kilo alırım herşeyden tiksiniyorum sürekli müdem bulanıyor ne yesem cıkıyor sadece tatlı yiyorum çikolata baklava şekerli şeyler ama hiç kilo almıyorum bakalım ne olacak bu kadar tatlısı başkası yese 10 kilo almıştı :))

bende 18. haftadayım ve kilo almadım daha.zaten 69 la başladım.fazlalığım vardı onlar yetiyor şimdilik anlaşılan.birde şunu farkettim zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alıyor

selam kızlar bebeğim suan 36+0 günlük 2731 gr geldi ama bundan iki hafta önce 2600 gr demekki bu iki haftada kendisini pek besleyememişim oldukça üzüldüm çünki bebeğim 38+5 de sezeryanla alınacak en azundan 3200 kg olur mu ? neler yemeliyim yardım ederseniz bu arada ben toplamda 7.5 kg aldım

Ben 8 veya 9 haftalık hamileyim. Benim adet düzenimden kaynaklanan bir belirsizlik var ama neyse...
Hadi en düşük 8 haftalığım diyelim. Ben 4 kilo verdim. İnternette kilo verme ile alakalı "Bebeklerin sinir sistemini sindirmeye başlar vücut,sakın vermeyin" tarzında şeyler yazsa da bitkisel tedavi yöntemine başvuranların (doğalcıların :97: ) çoğu istersen tüm hamileliğinde ver gene de sorun olmaz, o alacağını alır diyorlar. Bir de okuyorum kilo almayıp da bebeği iyi durumda olan çok var.

Şimdi sorum şu:

Kasten kilo vermiyorum, ama bulantılardan vs. yiyemiyorum. ama gene de günlük şeylerimi alıyorum. Buna rağmen kilo veriyorsam çocuğa zararı olur mu? Kilo çok almayıp da bebeği iyi olanlar cevap verebilir mi?

NOT: BEN ZATEN KİLOLUYUM. O YüZDEN FARK ETMEZ GİBİ GELİYOR

ben enteresandır kilo aldım dyemiyourm :))) epi topu 2 kilo aldım bebek 4 kilo 100 gram yedi bitirdi sanırım beni :) 2 kilocuk alarak doğuma gitimm

Ben 35. haftadayım toplamda 8 kilo aldıımm..Bebekte en son 2.367 kiloydu.. sezeryan olucak büyük ihtimal 3 haftada kilo almicam inşallah bebek büyüsünn..:)))

11.haftamdayım ve doğru düzgün bişey yemememe rağmen 2 kilo aldım bile, bu gidişle şişko olucam korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…