Bekle birazdaha kilo alıcaksın bu daha ne
ya ben şimdiden 2 kilo aldım ve göbişim bile çıktı.acaba tüp bebek tedavisi göbekte şişkinlik yaparmı ve kilo almayı kolaylaştırırmı.gerçi düşüneceğim en son şey kilo ama insan düşünmedende edemiyor.normalde 3 aydan önce kilo alan yok ama ben şimdiden 2 kilo alınca korktum valla.
Hamileyken hep buraya yaziyordum. Dogum yapali 24 gun oldu. Hamilelige 62,5 kg ile basladim. 71 kg ile bitirdim. Toplamda 8,5 kg ile bitirdim. Oglusum 3700 gr dogdu. Dogumdan sonra hastanedeki diyetisyen bile bu duruma sasirdi ve nasil beslendigimi sordu hamilelik boyunca. Size tavsiyem kesinlikle 2 kisilik yemeyin. Saglikli beslenin yeter. Proteinden ve kalsiyumdan zengin gidalar ve sebze-meyve yiyin. Kahve, cay, kola vb. iceceklerden kacinin. Hamur islerinden de uzak durun.
Bu arada, su anda 59,5 kiloyum. Hamileligin basindaki kilomun bile altina dustum. Sanirim emzirmek kilo verdiyor. Umarim daha da verebilirim:)
Hepinize saglilkli bir hamilelik ve bebisler diliyorum...
peki doğumu nasıl yaptın?? maşallah ne güzel halledivermişsin her bişeyi.. inşallah benimde öle olur yaa çok imrendim
35. haftadayım 10 kilo aldım bebeim 2.800...of kilo almamalıyım artık gerçekten :) 3 hafta sonra sezeryan olucam .3 haftada boazmı tutmam lazım..doğumdan sonra kaç kilo gidicek çok merak ediorm
ya nasıl 10-12 kilo ile bitiriosunuz bu işi anlamıyorum. hiç mi yemiosunuz yoksa zaten çok mu zayıf hamile kaldınız ben daha 20. haftamda 5 kilo aldım ha dikkat etmedim ama zaten normalde de boyle besleniyorum hatta bebek hatrına daha saglıklı yedim arada gene kola cips falan yaptım ama her zaman yerim. 20 haftada 5 kilo alan 9 ayın sonunda ne olur daha nerden baksam 18 haftam var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?