Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

8+4 olduk bugün.55 kilo ile gebe kaldım 55 im halen tokken 56:>Allaha şükür bulantım kusmam yok,iştahsızlık var ama onu da az ama sık yiyeyerek yeniyorum.Çok güzel geçiyor Allaha şükür.65'e kadar müsaade verdim kendime,ama fazlası da olursa yapacak bişey yok:>:>

merak etme bende ilk üç ay çok kilo aldım şuan 5 aylık hamileyim ve normal kilo almışım bünyeye göre değişiyor. ayrıca doğum yapan arkadaşlarım kafanıza takmayın hepsi doğumdan sonra gidiyo diyolar bebişler sağlıklı olsun yeter

selam kızlr bişey sormak istiyorum kaçıcı haftadan sonra kilo almaya başlanıyor acaba internette bişey bulamadım 3 veya 4. aylarda felanmı kilo alınıyor?

ben daha 7. haftamdayım ama 1 kilo verdim... ama herhalde iştahsızlık geçince hızla kilo alırım

Hamileyken hep buraya yaziyordum. Dogum yapali 24 gun oldu. Hamilelige 62,5 kg ile basladim. 71 kg ile bitirdim. Toplamda 8,5 kg ile bitirdim. Oglusum 3700 gr dogdu. Dogumdan sonra hastanedeki diyetisyen bile bu duruma sasirdi ve nasil beslendigimi sordu hamilelik boyunca. Size tavsiyem kesinlikle 2 kisilik yemeyin. Saglikli beslenin yeter. Proteinden ve kalsiyumdan zengin gidalar ve sebze-meyve yiyin. Kahve, cay, kola vb. iceceklerden kacinin. Hamur islerinden de uzak durun.
Bu arada, su anda 59,5 kiloyum. Hamileligin basindaki kilomun bile altina dustum. Sanirim emzirmek kilo verdiyor. Umarim daha da verebilirim:)

Hepinize saglilkli bir hamilelik ve bebisler diliyorum...

peki doğumu nasıl yaptın?? maşallah ne güzel halledivermişsin her bişeyi.. inşallah benimde öle olur yaa çok imrendim

peki doğumu nasıl yaptın?? maşallah ne güzel halledivermişsin her bişeyi.. inşallah benimde öle olur yaa çok imrendim

Ilki normal dogum olmasina ve de normal dogumu cok istemem ragmen, maalesef, cok agrim oldugu ve de acilmam olmadigi icin epidural sezaryanla dogum yaptim.
Sen hamileliginin baya basindasin. Yediklerine dikkat edip, kaliteli seyler yersen, benim gibi bir sonuc elde edersin. Ustelik 20.haftaya kadar da kustum ben. Bebegi cok da besleyemedim diye dusunuyordum, bu kez. Ama 20.haftadan sonra dengeli ve besin degeri yuksek seyler yedim, hergun yumurta gibi mesela. Bir de kendimi yormayacak hafif egzersizler yaptim.

Insallah sen de saglilkli bir sekilde bebegini kucagina alirsin:)

tam olarak 10haftalık hamıleym nrmal olark kilo almdm hatta wrdm fzlasyla bulantı kusmam ck fzla bu hftada bgazmda yanma war gece uyuymyrm ck ktu durumdaym kendm suanda 46 kilym

şu an 19 haftalık hamileyim 62.1 ile başladım şimdi 66.5 oldum ki bu kilonun neredeyse hepsini ilk 13 haftada aldım bundan sonra esas kilo alınıyormuş bakalım 15 ile bitirirsem ne mutlu bana

35. haftadayım 10 kilo aldım bebeim 2.800...of kilo almamalıyım artık gerçekten :) 3 hafta sonra sezeryan olucam .3 haftada boazmı tutmam lazım..doğumdan sonra kaç kilo gidicek çok merak ediorm

35. haftadayım 10 kilo aldım bebeim 2.800...of kilo almamalıyım artık gerçekten :) 3 hafta sonra sezeryan olucam .3 haftada boazmı tutmam lazım..doğumdan sonra kaç kilo gidicek çok merak ediorm

3 hafta kalmışş canım benim sık dişini. ben şimdiden 5 kilo aldım,kendimi çooooooooook hantal hissediyorum, son ayları düşünemiyorum bile

ya nasıl 10-12 kilo ile bitiriosunuz bu işi anlamıyorum. hiç mi yemiosunuz yoksa zaten çok mu zayıf hamile kaldınız ben daha 20. haftamda 5 kilo aldım ha dikkat etmedim ama zaten normalde de boyle besleniyorum hatta bebek hatrına daha saglıklı yedim arada gene kola cips falan yaptım ama her zaman yerim. 20 haftada 5 kilo alan 9 ayın sonunda ne olur daha nerden baksam 18 haftam var....

bende 21.haftamın içindeyim 5 kilo aldım. üstelik ben kola cips ne hamileliğimde ne öncesinde ağzıma sürmedim, kızartma tatlı hamur pilav makarna börek yemiyorum. ve hergün 5 km yürüyorum. ama bünye meselesi. az alanların metabolizması hızlı bence, genetik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…