Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

23. haftadayım ve hala 1 kilo gerideyim başlangıca göre
ama sanırım bundan sonra alırım artık
yoksa endişelenmeye başlıcam bebek gelişemeyecek diye korkuyorum

30.haftadayım, 8 kilo aldım, 28den itibaren artık haftada yarım kilo almaya başladım bebeğim 29.haftada 1300 gramdı:)

Son düzenleme:
bende 16haftamı bitirdim henüz 1kilo aldım bebeğimde 16cm 200gr...inşallah çok kilo almam ilk haimleliğimde 19kilo almıştım.. buarada oğlum olcak isim bulamıyorum yardımcı olurmusunuz kızlar?

5+1 günlük hamileyim kilo almadım aksine 1 kilo vermişim. İştahım da yok fazla ama bebeğim için çay,kola ve kahveyi bıraktım kahvaltıda süt ve portakal suyu içiyorum haftada 1 kere balık yerdim şimdi 2 ye çıktı. Aslına bakarsanız hamilelikten önce ve sonra olarak pek bir değişim olmadı yeme içme konusunda zaten dikkat eden biriydim. Birde akşam yürüyüşlerine başladım yazın bol bol yüzdüm kış için hem bebek hemde benim açımdan çok iyi bir spor olacak. Tavsiye ederim herkese :)

dur bakalım güzelim bismillah, 5 haftalık hamilelikte kilo alsan abes olur zaten:)) 30dan sonra anlayacaksın hamileliği:)

20+0 bugün itibariyle 1600 gr kilo aldım.İlk öğrendiğimde 5 haftalıktı ve 61.7 kg dım. Doktorum kilo alımının çok iyi olduğunu beslenmeme aynen devam etmemi söyledi ama bebeğimin ağırlığını söylemedi. Biz de sormadık zaten

mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum bu sayfaya 8+4 günlük hamileyim şimdilik kilo almadım zaten iştahsızlık başladı bişeyde yiyemiyorum bulantılarım var kusucak gibi oluyorum ama kusmuyorum..hamilelikte nasıl beslenmek gerekiyor çocuğun gelişimi ve zekası için nelerle beslenmek gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

mrb canım. benim de durumum aynen senin gibiydi. kusacak gibi oluyordum ama kusamıyordum. her gün sabah ve akşam oluyordu bulantılarım ve işimle evm arası 1 bazen 1 buçuk saati buluyordu o yollar bitmek bilmiyordu bi türlü.
ama hiç bir zaman yememezlik yapmadım. mutlaka kahvaltımı yaparak çıktım. yataktan kalkmadan önce çubuk kraker yiyordum ve yanımda da taşıyordum. mutlaka yanında tuzlu bişeyler bulundur. saat 10:00 gibi süt içiyorum. (hiç sevmem normalde süt içmeyi ama yağsız günlük süt alıp içine de nesquik koyuyorum) 11 e doğru ya da meyvemi yiyorum mandalina olabilir muz olabilir.
öğle yemeğimi yedikten sonra hava güzel ve vaktim varsa mutlaka yürüyüş yapıyorum. ceviz-badem her gün yiyorum. haftada 2 defa balık yiyiorum. kırmızı et ve beyaz eti de mutlaka ye. ayrıca günde 2 lt. su içiyorm.
yemek yedikten sonra en az 1 saat yatmaman gerekiyor. akşam yemeğinden 1.5-2 saat sonra yine meyve yiyorm.

umarım faydalı olmuştur canım. kusacağım diye sakın yememezlik yapma. her şey minik meleklerimiz için.

gebelik.org vs oraları oku, doktorun vermedimi beslenme programı vs?

merhaba güzel annel adayları... bende şuan 20 haftalık hamileyim. 57kg ile başladım ve şuanda 64kg oldum. benim başından beri hiç miğde bulantım olmadı aksine iştahım arttık kilolarımı ona borçluyum.

bebişimde şuanda 23cm ve 360gr olmuş. allah bebişlerimize sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…