5+1 günlük hamileyim kilo almadım aksine 1 kilo vermişim. İştahım da yok fazla ama bebeğim için çay,kola ve kahveyi bıraktım kahvaltıda süt ve portakal suyu içiyorum haftada 1 kere balık yerdim şimdi 2 ye çıktı. Aslına bakarsanız hamilelikten önce ve sonra olarak pek bir değişim olmadı yeme içme konusunda zaten dikkat eden biriydim. Birde akşam yürüyüşlerine başladım yazın bol bol yüzdüm kış için hem bebek hemde benim açımdan çok iyi bir spor olacak. Tavsiye ederim herkese :)
mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum bu sayfaya 8+4 günlük hamileyimşimdilik kilo almadım zaten iştahsızlık başladı bişeyde yiyemiyorum bulantılarım var kusucak gibi oluyorum ama kusmuyorum..hamilelikte nasıl beslenmek gerekiyor çocuğun gelişimi ve zekası için nelerle beslenmek gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum bu sayfaya 8+4 günlük hamileyimşimdilik kilo almadım zaten iştahsızlık başladı bişeyde yiyemiyorum bulantılarım var kusucak gibi oluyorum ama kusmuyorum..hamilelikte nasıl beslenmek gerekiyor çocuğun gelişimi ve zekası için nelerle beslenmek gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?