Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

.merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin şuan 4 ayı bitmek üzere.57 kiloyla hamile kaldım.74 ile doğum yaptım.Sezeryan doğum.Herşeyden yedim,kasmadım hiç,tavsiyem siz de kasmayın.Doğum sonrası emziirrken bu fazla deponuzdan kulnaıyosunuz.Sezeryandan sora eve geldim tartıldım 64 kiloydum.yani 10 kilo doğumla gitti kendi, kendine.Şuanda 63 kiloyum yani 6kilo fazlam var.Ama diyet yapamıyorum çünkü emziriyorum.
Sizlere tavsiyem hiç kasmayın yemeğinizi..Mutlaka veriliyo doğum sonrası.Özellikle kan hapı ve kalsiyuma dikkat edin.Pekmez içenlere tavsiyem keçiboynuzu pekmezi,ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım buna rağmaen kan sınırını tutturdum.kalsiyum içinse çiğ badem ve çökelek tüketmenizi tavsiye ederim ve tahin.En çok bu üçünde var,sütten bile çok..

biraz göz attım da
ne kadar az kilo almış geneliniz
maşallah diyorum size
ben 14 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım
sanırım elevit kilo yapıyor bana

biraz göz attım da
maşallah diyorum size

6. aya kadar 4 kilo almıştım ama 6.ayda elevit içmeye başladım bir ayda 4 kilo aldım elevitmi aldırdı diye düşünmüyor değilim

bende 31 + 3 deyim 13 kilo aldım şimdiye kadar 70 kilo ile hamile kaldım şuan 83 üm... eleviti ben 4 ayıma girmeden bıraktım midemi çok rahatsız etti.....onun yerine süt yoğurt tercih et dedi doktorum...oğlum 27 haftalıkkken 1150 gr dı bakalım bu hafta gidicem doktora inş tombiş olmuştur yavrum....allah hepimizi sağ sağlim onlarla buluştursun inş..

biraz göz attım da
maşallah diyorum size

kesinlikle katılıyorum elevit iştahı fazlasıyla açıyor ve kilo yapıyor ben bir hafta içtim çatlayıncaya kadar yiyordum yınede aç hissediyordum kendimi.doktoruma söyledim çok kötü oluyorum içtikce yemekten birşey olacak bana dedim yeme düzenime baktı tamam bırak ozaman sen dedi.yemek listesi verdi bana ayrı yeten doktorunuzla konusun.53 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma girdim

yeme düzeninden bahseder misin peki biraz?
maşallah çok az kilo almışsın
ben kesinlikle o kadar az alamam çünkü 14+2yim ve 2buçuk kilo almış görünüyorum

bir de hepinize bişey sorucam
2 gün önce kilom 54,8di bugün 55,3 çıktı
yani yarım kilo fazla
2 günde bu kadar oynaması normal mi?
sizlerin de kilosu benim kadar dengesiz ve ani oynuyor mu?

21. hafta 4 kilo almışım.dikkat etmek lazım.bende elevit kullanıyorum.hatta başkada ilaç kullanmıyorum.bugün şeker ve kan sayıma bakıldı herşey çokiii dedi doktor.tansiyonda 12 ye 8 hiç olmadığı kadar iii.hamilelik yaradımı ne:)

şuan 32 haftalığım 33 e girdim.... 14 kilo aldım hepte baldırlarımdan.....inş vercem doğumdan sonra....oğlum 31+4 de 1852 grdı...normal çıktı ama keşke 2 kilo olsaydı..inş doğuma kadar 3 .500 ü bulur...

35.haftamdayım 22 kilo aldım bebişim 34 haftalıkken kilosu 2700 kg dı.

Son düzenleme:
malesef 98 kiloyla hamile kaldım.Şu an 36 hftlık hamileyim ve 100 kiloyum kızım da 2700 gr bugün girdim ultrasona:)

34+6 haftalıgız bugun 2750 gr geldi bal oglum. Ben de 13-14 kg aldım toplamda.

Masallah bize

31 hafta 5 gunlukken gittiğimde 1900gr di bebeğim ve toplamda 5 kilo Verdim... Bu zamana kadar süper idare ettim inşallah doğumdan sonra da gider kilolar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…