Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

30 haftalık hamileyim 10 kilo almışım.oğlusumda 1331 grammış. sizce düşükmü bebişimin kilosu.birde doktorumuz bşze bebeğin boyunu vermiyor.bu makineler net gözstermez diyor? kafam karıstı siz hep yazmıssınız acaba benim doktorumdamı bir sorun var

canım ben de 34+1im. ben 11 kilo aldım, bebeğim 2360 ve 45 cm. benim doktorumda boyunu soylemiyor, ultrason kağıdındaki FL değerini 7 ile çarparsan o sana bebeğinin kaç mm olduğunu soyler. ben oyle buluyorum boyunu. senin bebeğinin kilosu da gayet normal, artık haftada 200 gram almaya başlayacak.

Son düzenleme:

çok tsk ederim canım.

arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim 60 kilo ile hamile kaldım ilk 8 haftada 4 kilo verdim şimdi 65 kiloyum verdiklerimle beraber 9 kilo almış oluyorum siz aldığınız kiloyu ilk kaldığınız kiloya göremi hesaplıyosunuz ben çok kilo almış mı oluyorum anlıyamadım daha bebeğim geçen hafta 469 gr dı (((

Ben de 34+6 dayım. Sanırım 14 kilo aldım. Daha da alacak gibi görünüyorum. Son zamanlarda tatlıya sardım biraz( Bebeğimin kilosuda 2 hafta önce 2700 grm dı. Maşşalllahh.. Cuma kontrolümüz var bakalım:))

dogum yapmıs bırı olarak sunu soyleyebılırım son 3 ay on cok kılo alınan donem,ben tam 25 kılo almıstım hamıleyken.ama bebegımı 8ay emzırdım ve sonrasında da yedıklerıme dıkkat ettım hepsı gıttı,yanı uzulmeyın cok kılo alıyorum sonra veremıcem dıye,emzırmek cok hızlı kılo verdırıyor ustelık nasıl gıttıgını de anlamyorsunuz,ama tabı yemek yemeyı abartmamak gerek nasıl olsa emzırıyorum dıyıp:)

33 haftada 10 kilo aldım, memnunum..bebeğimi haftaya göreceğim inşallah...
son 3 ay herkes çok kilo almıyor aslında..İlk hamileliğimde ilk 24 hafta 12 kilo alıp, sonra sadece 4 kilo almıştım..Şimdi de 30. haftadan sonra kilo alışım yavaşladı çünkü midem pek iyi değil...Normalden az bile yesem uzun süre çok fazla yemişim hissi oluyor..bu da çok kilo almamı engelliyor

ben 19. haftadayım, daha yolun başındayım =)
henüz hamileliğin başlangıcına göre 1 kilo aldım aa ilk üç ay 3 kilo verdiğimi düşünüürsek 4 kilo aldım denebilir
bebişim henüz 250gramcık, hiç araştırmıyorum normalin altındaysa üzülürüm diye
doktorum protein ve baklagil tüketmemi tavsiye etti

bebeğin hem genetik yapısını kuvvetlendiriyor hem de zayıfsa kilo aldırıyormuş
zayıf bebek ne kadar sağlıklı da olsa anneye üzüntü veriyor

baklagil ve protein tüketmeye özen göstermemiz lazım

slm kızlar çoğunluk ne kadar güzel az kilolarla yolu yarılamış bende çok anormallikmi var anlıyamadım 22. haftanın içindeyim 8,5 kilo aldım bile kan hapı kullanıyorum günde 2 tane ama hala çok kansızım pekmezde yiyorum vede 2 hafta öncesine kadar elevit kullanıyodum onu bıraktım hızlı kilo almama neden oldu..kızlar kilo alımını azalmak için neler yapabiliriz acillllll (
kendimce sınırlama getirdim kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği haşlanmış yumurta biber salata light peynir zeytin, arada 3 tane ceviz,öğlen 1 tabak sebzeli yemek yoğurt,akşam 1 tabak çorba,balık yada sebze yemeği salata,2 saat sonra arada meyve tabağım, gece sütüm var 1,5 bardak kadar içiyorum....beslenmem bu şekilde eksiklik varmı?

az kilo alanlar işin sırrını anlatabilirmi..bu arada ben 68 le hamile kaldım şuan 76,5 lardayım (( önümde daha 18 hafta var sizce kaç kilo alırım dikkat ederek gidersem..

slm angel kilo alımn biraz fazla ben nerdeyse ilk 4 5 ay kilo almadım
kansızlık bende de var ben de günde 1 şişe küçük kan şurubu içiyorum şuna dikkatet kan hapı ve pekmez yediğin zamn 2 saat öncesi ve sonrası süt ve süt ürünleri tüketmiceksn
ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum akşam yemeklerim 5 6 arasıdır daha sonra 9 10 arası meyve yiyorum 1 bardak süt içiyorum eksitra yaptığım bişey yok fırsat buldukça yürüyorum yürümeyi çok seviyorum

benim doktorum pekmezi kes dedi, kan hapındna alıyorsun zaten gereken demiri dedi, pekmezden demir alabilmek için pekmezi bardak bardak içmen laızm oda gereksiz yere şeker almana neden olur dedi. demir hapı yeterliymiş.

Ben de 17 haftalık oldum bir oğlum olacakmış kızlaaar:)3 aylıkken kız demişlerdi:)şaştım kaldım!ben 17 haftalığım ve 2 kilo aldım.kan hapı ben de kullanıyorum.pekmez de içiyorum.Ama size tavsiyem yemenizi çok da kısmayın çünkü bebek doğduğunda iştahı sizin yemenize bağlı oluyor.siz yemekle barışıksanız o da barışık oluyor anlayacağınız:)ben öyle yapıyorum.herşeyden yiyorum akşam yemeğimi 6 buçuk gibi yiyorum.hamur işi filan herşeyden yiyorum yeri geldiğinde..ama gece yatmadan filan yemek yemiyorum!bu bence en çok kilo aldıran.yeme saatlerinizi kontrol edin.öpüldünüz:)

37+0 da bebeğim 3400 , ben de 11 kg aldım. son 1 ayda ben kilo almadım ama bebeğim her hafta 200-250 gr alıyor.

32+0 da oglum 1765 gr dı boyu 44 cm di. Ben de 13 kg aldım. Cok almısım doktor oyle soyledi

bebişim 28+5 37cm boyu 1170 kılo.bana az gıbı geldı ama o kadarda dıkkat edıyorum.bende 56 kıloyla hamıle kaldım şuan 72 kıloyum.

bende 18 haftalığım 1,5 kilo aldım 1 hafta önce bebeğim 150 gr 17 cm di.sanırım biraz uzun olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…