30 haftalık hamileyim 10 kilo almışım.oğlusumda 1331 grammış. sizce düşükmü bebişimin kilosu.birde doktorumuz bşze bebeğin boyunu vermiyor.bu makineler net gözstermez diyor? kafam karıstı siz hep yazmıssınız acaba benim doktorumdamı bir sorun var
canım ben de 34+1im. ben 11 kilo aldım, bebeğim 2360 ve 45 cm. benim doktorumda boyunu soylemiyor, ultrason kağıdındaki FL değerini 7 ile çarparsan o sana bebeğinin kaç mm olduğunu soyler. ben oyle buluyorum boyunu. senin bebeğinin kilosu da gayet normal, artık haftada 200 gram almaya başlayacak.
slm kızlar çoğunluk ne kadar güzel az kilolarla yolu yarılamış bende çok anormallikmi var anlıyamadım 22. haftanın içindeyim 8,5 kilo aldım bile kan hapı kullanıyorum günde 2 tane ama hala çok kansızım pekmezde yiyorum vede 2 hafta öncesine kadar elevit kullanıyodum onu bıraktım hızlı kilo almama neden oldu..kızlar kilo alımını azalmak için neler yapabiliriz acillllll(
kendimce sınırlama getirdim kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği haşlanmış yumurta biber salata light peynir zeytin, arada 3 tane ceviz,öğlen 1 tabak sebzeli yemek yoğurt,akşam 1 tabak çorba,balık yada sebze yemeği salata,2 saat sonra arada meyve tabağım, gece sütüm var 1,5 bardak kadar içiyorum....beslenmem bu şekilde eksiklik varmı?
az kilo alanlar işin sırrını anlatabilirmi..bu arada ben 68 le hamile kaldım şuan 76,5 lardayım(( önümde daha 18 hafta var sizce kaç kilo alırım dikkat ederek gidersem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?