Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

bende kıloyu 5 aydan sonra aldım 8 kılo almısım toplmDA ve 27 haftalık hamıleyım 2 hafta once bebegım 672 grm boyuda 36 cmd ı ahaftaya rabdevum war merak edıyorum acaba kac kılo oldu dıye :)

ben tamı tamına 23 kilo almışım son dr kontrolünde durum buydu 30+6 te bebeğimde 2 kiloydu şu an 33+3 üm artık tartıya bakmıyorum bile bu çarşamba dr kontrolüm var yine, bebeğimi merak ediyorum ne kadar oldu diye kendi kilomu ise öff duymak bile istemiyorum

37+0 da bebeğim 3400 , ben de 11 kg aldım. son 1 ayda ben kilo almadım ama bebeğim her hafta 200-250 gr alıyor.

bebeğim 7 günlük:))

ben 13 kilo ile doğuma girdim, epidural sezaryan oldum. bebeğim 4 kg doğdu ve benim 8 kilom gitti.kaldı 5

bebeğim 7 günlük:))

ben 13 kilo ile doğuma girdim, epidural sezaryan oldum. bebeğim 4 kg doğdu ve benim 8 kilom gitti.kaldı 5

maşallahh
allah sana bağışlasın yavrunu
kilosu çok yi bebeğinin
doğumun nasıldı peki kolay bir doğum oldu mu
çok ağrın var mı şimdi?

en kötü durumda benim galiba..

79 ile hamile kaldım düşük tehliken olduğundan dolayı ilk üç ay yattım..

şuan 16 haftalığım ben ben 87 kg ...moralim aşırı bozuk...

38+5 haftadayım 15 kilo aldım..İnş. veririz kilolarııı

21+4 haftadayım.4 kilo falan aldım.bebeğim bir hafta önce 369 gr dı.calsiyum ihtiyacı için neler yiyorsunuz kızlar?benim biraz düşükte...

21+4 haftadayım.4 kilo falan aldım.bebeğim bir hafta önce 369 gr dı.calsiyum ihtiyacı için neler yiyorsunuz kızlar?benim biraz düşükte...

dereotu ve brokoli yiyebilirsin
ikisinde de çok fazla kalsiyım var
düşük olduğunu nerden biliyorsun bu arada?
düşükse ilaç desteği de veriyor doktorlar

ben de 17+1im bugün
3,5 kilo almışım, yürüyüşe başladım biraz zayıfladım iyi oldu
bebiş de 16+4te 153 gramdı

Ben 10+4 luk hamileyim 58 kiloyla basladim yani en kilolu oldugum doneme denk geldi tabi boyda uzun olmayinca:) ve simdiden eski kiyafetlerim dar geliyo AMA tartiya gore 1 kilo almisim nasil oluyo bende anlamadim:) ins cok kilo almadan bebegimide saglikli bir sekilde buyutmus olurum

bende 19+1 oldum. 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 67 kiloyum 9 kilo almışım çoookk fazla.. oğlumdada böyleydim. 59 la hamile kalıp 90 la doğuma gitmiştim. tam 31 kilo almıştım. allahtan bünyem veriyor fazla kiloları.. yinede bu kadar kilo almak istemezdim tabi.. kızım geçen ay 230 gr.dı..şimdi ne kadar oldu merak ediyorum. yarın sabah kontrolm var...

21. Haftadayım 7 kilo almışım bebişim 19. Hafatadayken 250 gr dı . Yarın kontrole gidicem bakalım kaç olmuş

14 haftalığım şuan 57 kiloyum.
54.7 ile hamile kaldım.
Göbeğim bayağı belirgin ama göğüslerim dışında kilo almadım pek.
Şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…