Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

bende bugün itibariyle 21. haftamdayım ve hala kilo almadım ilk haftalarda bende iştahsızlık oldu bundan dolayı 4 kilo verdim bakalım hamileliğin sonlarına doğru kilo artışı ne olacak

Maşallah canım sana ne güzel,seninle aynıyız.Bende de ne bulantı-kusma oldu ne iştahsızlık maşallahım vardı hep yiyip yiyip doymuyorum :)) Bebein ne kadardı en son,kız mı erkek mi bebiş ?

34+3 de ben 18 kilo almıştım.oğluşum 2.464 Kg idi. ilk aylarda her ay 5 kilo aldım.53,6 ile başlamıştım.elevit içtim bi dönem doktora kilo alıyorum diyince eleviti kesti.demir verdi sadece.artık son haftalara girdim benim kilo artışım yavaşladı sanki.bebeğinki iyi.
kriter şuymuş kiloda.zayıflar daha çok alabilirmiş.bi zararı yokmuş.ama kilolular ve obez olanlar 10 kg dan fazla alırlarsa şeker kolestrol karaciğer yağlanması başlarmış.

Maşallah canım sana ne güzel,seninle aynıyız.Bende de ne bulantı-kusma oldu ne iştahsızlık maşallahım vardı hep yiyip yiyip doymuyorum :)) Bebein ne kadardı en son,kız mı erkek mi bebiş ?

ALLAH nasip ederse oğluşum olacak en son kontrole gittiğimde 350 gr dı

bende 9 haftalık hamileyim en son 53 kiloydum zaten normalde göbeğim vardı şimdi iyice çıktı benim ki alıp başını gidecek herhalde:)

ben de 36+3 haftamdayım ve bugün itibariyle 16 kilo aldım ilk aylarda almadım sonradan aldım kilolarımı malesef.bu arada bebeğim de perşembe günü 2900 kilo idi.

prettygirl kilo alımın gayet düzenli.aferin:)ben de 29+3 üm 7 kilo aldım.61le kaldım şuan 68im ama dr um son 2 ayında alırsın bi 6 kilo daha diyo :S

kızlar ben aşırı yemek yıyen bı ınsan degılım şöylekı hamılelıkten once açlığımı bıle hatırlamayan bı ınsandım hamılelıktede eger aksam 3-4 gıbı yemek yedıysem aksam meyva alarak gecıstırıorum yanınada sut ıcıyorum fakat 54 kıloyla hamıle kaldıgım bu sureçte suan 24 haftalık hamıleyım vee 62 kılo olmuşum 8 kılo nasıl aldım ben şoktayım

14+3 üm bugün 64 kilo ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum :) iştahlıyım bulantı çok oldu ama kusmadım, bulandıkça yemek yedim

ohh maşallah hepinize.:)
16+3 deyim ve 57 ile kaldım, tam 65 kiloyum bu sabah itibariyle. Tosun oldum bildiğiniz. Allah'a şükür hiç midem bulanmadı ve sigaranında eksikliğiyle yedim de yedim, devam da ediyorum. Nedense kiloyu umursamıyorum. Tek dileğim sağlıklı olması, inşallah sizin bebekleriniz ve tüm bebeklerde sağlıklı olsunlar.

54 Kilo ile hamile kaldım. 21hafta+3 teyim 59,8 kg oldum. Hiç kusmadım.

3süt ürünü ( örnek: 1bardak süt, 1bardak ayran, 1kase yoğurt),
1veya 2 et grubu ( örnek 1yumurta biraz peynir 3köfte)
2-3 meyva (örnek; en çok portakal, kivi, elma, bazen 1/2 muz)
1-2 tahıl ( örnek; 1dilim 7tahıllı ekmek,makarna4-5kaşık veya pilav)
ve ÇEREZ ( Ceviz 1-2 adet,badem3-4adet, fındık, kuru kayısı, kuru incir 1-2 adet)
YEŞİLLİKLİ SALATA LİMON VE NANELİ
2-2,5 litre SU
VE
4KM YÜRÜYÜŞ VEYA 30-45 DAK PİLATES... :)

not: 1dilim peynir= 1et
2-3 adet kestane= 1meyva
1/2 çikita muz=1 yerli mini muz= 1meyva SEÇEREK HER GURUPTAN YEMELİYİZ

69 kg ile hamile kaldım.En son kontrole gittiğimde 25+2 idim.
Son kontrol itibari ile 73,5 kg oldum.bebişim de 33-34 cm 881 gr.

kızlar çok mu kilo almışsınız yada ortalama her ay ne kadar alınır?? çok kilo almaktan korkuyorum.çünkü diyet yapabilen biri değilim :18:

31+4 deki kontrolümde bebeğim çok az kilo almış.. 2 haftada 160 gr. almış sadece.. 31+4 ben 10.5 kg almışım, bebeğim 1.760 gr olmuş :26:

33+5 te bebeğim 2190 gr olmuş bense 11,5 kilo almışım..

37+5 te bebeğim 3040 gr, bende toplamda 13 kilo almışım..
yani 4 haftada ben 1,5 kilo, bebeğimde 850 gr almış
kısmetse 9 gün sonra doğum var :18::18::18:

s.a kızlar bende 21 haftalık gebişim ve 55 kilo ile gebe kaldım ve şu an 62.5 kiloyum ogluşumda 450 grm çokmu kilo aldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…