Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

bende 11 haftalık hamileyim 68 kilo ile hamile kaldım
şuan 63,5 kiloyum bulantı+ kusmadan dolaı çok kilo verdim umarım kısa zamanda
toparlarım
pek iştehımda yok birşeyde yiyemiyorum hele akşam yemek hiç yiyemiyorum

36 cı haftamız bitti bugün 87 kiloyum .. oğluşum 2700 gr...az geliyo bana ama bundan sonra kilo alır sanırsam...

22 haftalık hamileyim, 70 le hamile kaldım şuan 84 kiloyum. şimdiden 14 kilo aldım. Diyetisyen eşliğinden gidiyor hamileliğim ama bünye meselesi demek ki. anlaşılan hamileliğimi 20 kilo alıp tamamlıycam :) hiç sorun yapmıyorum, bebeğim sağlıklı olsun yeter :)

21+1 günlüğüz biz de. 55 kilo ile başlamıştım sadece 1 kilo aldım Kısmetse iki tane prenses bekliyoruz :) 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım bebişlerimin kaç kilo olduklarını da o zaman öğreneceğim inşallah. Umarım herşey yolundadır...

Son düzenleme:
11 haftalik hamileyim
bulanti kusma cok fazla 7 haftalik iken 56 kilo idim
simdi 57 kiloyum

bende hızlı kilo aldım sanırım 52 kilo ile hamile kaldım bebeğim 28 haftalık 1050 gr ben 63 kiloyum kafama takıyorum biraz ama sağlıkla geçecek inşallah

bende şu anda 36 haftalığım.13 kilo aldım şu anda 65 kiloyum.bebişte 35 haftalıkken 2500 gramdı

38+5 teyim
ben 8 kilo aldım bebiş de geçen hafta 3 kiloydu
haftaya doğuma gidiyorum
doktorum 3-3.5 arasında doğacaktır büyük ihtimal dedi
hayırlısı sağlıkla gellsin de bebişim

38 + 4 te oğlum 3 250 gr dı ben 20 kilo aldım ayvayı yedim ama inş gider bu kilocuklar bu 10 gün içinde bekliyorum oğlumu....allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş...

bende 24+3 hamileyim.54 kg.ile hamile kalmıştım, oğlum 750gr. ben 61 kiloyum.kızımda 16 kilo almıştım bunu da merakla bekliyorum bakalım kaçla bitecek?

Biz de miniğimle 20+3te 4 kg almışız oğlum en son 17.haftada 191 gramdı yarın kontrolüm var tekrar.bakalım ne kadar olmuş oğluşum benim canım

Son düzenleme:
bende bugün itibariyle 21. haftamdayım ve hala kilo almadım ilk haftalarda bende iştahsızlık oldu bundan dolayı 4 kilo verdim bakalım hamileliğin sonlarına doğru kilo artışı ne olacak

29+3 günlüğüz 50 kilo ile başladık şimdi 60 kilo olmuşuz dr iyi bi 10 daha alabilirsin dedi :)

Daha dün cevap yazdım ama benim kilom her gün değişiyor yaa :))
Bu sabah ki kiloma göre ise 3 kg almışım.Bebeğim de bugün 23 cm 354 gram olmuş,maşallah oğluşuma benim (20+4)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…