52 kilo ile hamile kaldım 60 61 kiloyum kızımda 1500 gram 29. haftadayız inşallah 4 5 kilodan fazla almam bundan sonra 65e kadar yolu var tecrübeliler son 2 ay kaç kilo alınır ya çokmu alcam daha
25. hafta bugün bitiyor, 26 ya gireceğim yarın inşAllah. 6, 5 kilo aldım. 63,5 tan 70 e çıktım. Bebeğim 21 haftalıkken 453 gramdı, 1-2 hafta önceden gidiyordu
Cuma kontrolüm var, bakalım ne kadar olmuştur kuzum, onu da cuma yazarım.
son iki ay bebek hızlı kilo aldığı için mecburen artacak ağırlığın ama dengeli ve sağlıklı beslenirsen bebeğin kilo alır sen de doğumla birlikte aldığının çoğunu veririsin...
ben 25. haftaya kadar neredeyse kilo almadım 2-3 kilo aldım sonra hızlandı, 30. haftadan sonra kilo alma hızıma inanamadım....1 haftada 2 kilo aldığımı biliyorum...şu an 38. haftadayız ben toplam 13 kilo aldım kızım da 3200 gr. civarı...böyle biter sanırım...
benimde aynen öyle oldu 24e kadar 3 4 kilo aldım 25ten sonra 5 haftada 6 kilo aldım ya dahada 8 9 haftam var inşallah artık kendime kilo almam.buarada seninde bebğinin doğmasına çok az kalmış Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
valla ben hiçbu kadar kilo alacağımı tahmin etmezdim. daha 27 haftalık gebeyim 16 kilo aldım. bebeğim ise 22+4 de470 gr, 24+4 de 640 gr, 26+4 de 1009 gr çıktı. inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz.
Ben de senin gibiyim. Bu kadar normal beslenirken 24 haftada 11 kilo almama inanamıyorum. 55 ile başladım, sigarayı bıraktım, kusmam olmadı, sanırım bunlar da etkili. Bebeğim de 22. haftda 430 gramdı.
Ben de 28. haftamda 10 kilo aldım, son 3 hafta zıplama yaptı kilom halbuki hamileliğimden önceki döznemde daha iştahlı biriydim nasıl başardım anlamadım, ve nereye gitti bu kilolar? bişey anlamadım....Bebiş ise 27. haftasında 1174 gramdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?