Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Kizlar bebisim ikigun once dogdu 38haftada 3.330dogdu bende 4.5kilo toplamda almistim 2.5gitti 2kilosu kaldi darisi basiniza.. tabiki emzirme doneminde almazsqm iyi:))

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün...

bende 31. haftayı bu gün bitiriyorum toplamda 13 kilo kadar aldım sanırım. net değil.
Bebişim geçen ay 850 gr dı ama bebeğin küçük diyorlar bu ay ölçmediler umarım kilo almıştır.

8gun oldu dogali kizim ve ben rekor kirdim sabirim kendimce:))
81.5 la baslayip 85.5 la doguma girdim ve hamile kaldigim kilodan bile dustum 77.5 suan :)) darisi basiniza kizlar hesef ins. 75 simdilik..

Tesekkurler..
En cok kiloyu son iki ayda aliyorlar merak etme..

maşallah size nerdeyse hiç kilo almayan arkadaşlar varmışben hiç söylemiyeyimsanırım rekor bende

klnim kaç kilo aldınki

hayatolumm slmm nabersinn
ya72 ile başladım ama 82 oldum ve artık her hafta 1 kilo almaya başladım
anlicann davul gibiyim
ha bu arada ilk 4 ay 68 e düşmüştümm
şimdi hepsini aldım kilolarınn
sende durumlar nassıl

iyiyim canbonum çok şükür
kızçem yinede normal almışınki ben şişiyorum adete
senin aldığın kiloların hepsini ben şuan almış durumdayım
hamile kaldığımdan beri hiç kilo vermedim hatta kaldığım ilk ay bile 2 kilo almıştım ben adetten sanıyordum ama hamileliktenmişşimdi ise durmuyor giderek artıyor kilolar:44:57 ile başladım şimdiden 67 olmuşum.:26:hele geçen ay 2 hafta içinde 3 kilo almışım nasıl oldu hiç anlamadım bu ay daha iyiym geçen aya göre en azından yine 3 kilo almışım

amanınn sendemi hayatolumm ama 80leri görmek canımı sıkıo bacaklar çatlak haşat durumdayım...

33+4 deyim...bebisim 2200 gr...bende 13 kilo aldım ama 61 kiloyum :))en iyisi zayıf hamile kalmakmis...

33+1de benimde bebeğim 2175 di...demek herkes alıoo ama bundan sonra daa çok alıcakmışım gibi geliiiiooo

be belki 90 küsürle bile doğuma gidebilirim klnim

Bende 13+1 günlüğüm hic kilo almadım :)
3kiloda verdm sanirim hala veriyorum hic iştah yok :/

merhabalar kızlar :)
ben 55 le hamile kaldım şuan 61 kiloyum ben o bulantı kusma vs yaşamayan hamilelerden olduğum için
iştahımda bir değişiklik olmadı ama son 2 haftadır demir ilaçlarından mı bilinmez iştahım sanki daha çok acıktı
prensesim de 20+1 deyken 380 grmdı :)
biraz kendime engel olmalıyım ideal kiloyla bitirmeliyim max 14 veriyorum kendime her ay 2 olarak gitmem gerek

Ben 32 yaşındayım 3. Bebeğime hamileyim 90 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 19+1haftalık hamileyim 88 kiloyum önümüzdeki hafta Salı günü doktor kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…