Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

18.haftamdayım 5 kilo aldım, ama kilolarımın hepsini ilk ayımda aldım ,sonraki yediklerim boşa mı gidiyor acaba :) Bebeğim 17,5 cm boyunda 170 gram

31. haftamdayım, 9 kilo aldım.52 ile başladım 61 kiloyum bebiş 1700, 40 cm

Dun dr gittik 28 haftaligiz kizim 1.300 olnus bende 2kilo almisim bakalim asik kilo alimi bundan sonra basliyor.. ilk kizimda 14 kilo almistim bakalim bu kacla tamamlanacak

16+4 günlükken baştan popoya 11cm 177gr yarın detaylı usg var bakalım ne kadar olmuş bebişim bende 55 kg hamile kaldım en muayenemde 59 kg olmuştum bakalım yarın nekadar kg almışım bende merak ediyorum.

28. haftamdayım 1250 kilo bebeğimm

bi sitede okudum

hamile kalmadan önceki kilosu 60 olan ve boyu 1.60 olan bir anne adayının vücut kitle indexi ,bunu şu şekilde buluyoruz :60/(1.60*1.60=23

hamilelikte almanız gereken kilo hamile kalmadan önceki kilonuzla yakından ilgilidir.

Normal bir hamileliğin ilk 3 ayı içinde1.5 ile 2.5 kilo arasında bir artış olabilir.hamileliğin 3.ayından itibaren her ay ortalama olarak 2 kilo alınması normal bir değer olarak sayılabilir.

Anne adaylarının büyük bir kısmı tüm hamilelik boyunca ortalama 12.5 kilogram alırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar ,
ben ikiz melekler bekliyorum 23. haftamdayım 71 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum bebişlerimde 450-500 gr arası. bu hafta kontrolümüz var. başlarda 4 kilo verdim ama alamıyorum şuanda onlar alıyorlar sanırım. sağlıklı olsunlarda ben kilo almaya razıyım bakalım doktor ablaları ne diycek bu ay bu duruma ?

15 haftalık gebeyim. 50 kilo ile hamile kaldım şu anda 53.7 im. gerçi kayınvalidem neden kilo almıyorsun diyo ama her şey normal ve yolunda gibi. :)

33haftada kizim 2kilo olmus bende toplsmda 4kilo aldim .. kilolu baslayinca demekki fazla alinmiyormus ins. Bundan sonrada fazla almadan tamamlarim ..

29 haftalık bebeğim 1490gr. Ben 60 kiloyla hamile kaldım ve şu ana kadar 6 kilo aldım.

35+4 oldum ben toplamda 12 kilo aldım
bebeğim 34+5 haftalıkken 2.542 gram dı boyu da 48 cm di haftaya yine kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş :))

17.haftaya yeni girdik henüz hiç kilo almadım,mide şikayetlerim düzeldi şükürler olsun yaşasın yemek yemeeeeeeeeeeeeeek!

35 haftayiz bebisim 2.5 kilo bende 4kilo aldim.. bakalim 3haftamiz kaldi kacla tamamlayacagiz..

Son düzenleme:
35 haftayiz bebisim 2.5 kilo bende 4kilo aldim.. bakalim 3haftamiz kaldi kacla tamamlayacagiz..

ben de 26. haftadayım.68 il başladım şimdi 70 kiloyum..Sadece 2 kilo aldım...çok az aldım diye üzülüyordum ama bebeğin sağlığı çok şükür iyiymiş..900 gramları gördük eğer doktor doğru ölçtüyse..:)

Kizlar bebisim ikigun once dogdu 38haftada 3.330dogdu bende 4.5kilo toplamda almistim 2.5gitti 2kilosu kaldi darisi basiniza.. tabiki emzirme doneminde almazsqm iyi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…