Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

12+5 hafalik hamilelik bebegim 217grmis bende 48 kilo ile hamiş kaldim şu an 51kiloyum acayip iştahim var ama geecen hafta gida zehirlenmesi oldum diye dr bir kac gunluk diet saklamami soyledi kizarmis ekmek suzme yogurt falan inşallah biter de yemeye baslarim ozledim yemek yemeyi:))))

Burada 26gr yazilmiş acaba ultrasyon mu yalniş gostermiş agirligini bebegimin anlamadim:26: ha bu arada haftalik olarakta 16haftalik gosteriyordu ama. dr regl tarihiyle hesaplayinca 12hafta uygun geliyor ultrasyon bazen one bazen geriye atiyor ola bilir dedi de gramda takildim kaldim ben

Son düzenleme:
ben 55 kiloyla başladım 6. ay sonunda 58 kiloyum sadece 3 kilo aldım bebişim 1 kiloydu 10 gün önce şimdilik kilo sorunum yok bakalım

ben 55 kiloyla başladım 6. ay sonunda 58 kiloyum sadece 3 kilo aldım bebişim 1 kiloydu 10 gün önce şimdilik kilo sorunum yok bakalım

benim de 5. ayla birlikte çok şiddetli reflü ve karnda sertleşme problemi ortaya çıktı..68 ile başlamıştım gebeliğe..çok yemek yeiyemediğim için kilo alamadım fazla ...71 görünüyorum..sadece 3 kilo..sahi bebeğim besleniyormuş.bir hafta önce baktırdığımızda 1500 gramdı..

mrb şuan bebeğim 10 haftalık kısmetse 1 hafta sonra 2li testi yaptırıcam test sonucunu kendi doktoruma gösterebilirim dimi ?

29+4 üm şuan ben 9 kilo aldım bebeğimde 1,230 gr az önce kontrolden geldim her gittiğimde doktorum öyle bir moralimi bozuyor ki Bebeğim ayına göre zayıfmış bende çok kilo alıyormuşum bir de hamile şekeri çıktı üff yaa

bende 14+2 günlük hamileyim 55 de başladım şuan sanırım 60 kiloyum cok kilo alıyorum sanırım.inşallah gebeligimde hiç bir sorun yoktur. hemizin yoktur inşallah

bende 55 ile hamile kaldım cnm. 59 um şuan.gaz ve ödem de olabilir.ilk aylarda fazla alma dedi doktorum.çünkü bir ara kendimi kaptırdım bebek beslensin diye canım istmese bile herşeyin tadına bakıp yiyordum.
inşl. hepimizin gebeliği sorunsuz biter :)

ben 68 kiloydum hamile kaldıgımda sonra 2 ay icinde 60 a düştüm dehset kusmalar sonucu dün tartıldım yine 68 olmusum bu arada suan 23 haftalığım Allah sonumuzu hayır etsin.. aslında vuzudum zayıf sadece karnım var ama hızlı kilo almısım sanırım kızlar doguma kadar daha cok alırım diye endişe etmiyor değilim... Allah herkesin bebişini sagsaglim kucagına almayı nasip etsin :)

hay maşşallahhumarım ben de senin gibi bebişi beslerim sadece
71 le hamile kaldım şimdilik kilom 71-72 arası oynuyor hedefim 15. haftaya kadar hiç kilo almamak zaten kilo almaya müsait bir vücudum var zayıf da sayılmam...10-12 kiloyla tamamlamam lazım umarım yapabilirim

merhabalar ben 70 kilo hamile kaldım şuan 33 haftalık gebeyim ve 80 kiloyum. bebeğim ise 2734 gr 45 cm...
çok mu fazla:44:

22+3 günlük iken ben 4.300 gram kilo almışım bebişimde yaklaşık 600 gram.

2 aylık hamileyim 3 kilo aldım ama cok cabuk acıkıorum napimm napcam kızlar ben 9 ay sonunda napcam?

kızlar benimde bebiş 1kilo 500 gram bende 7 kilo aldım sizce kaç kiloyla bitirirm şu an 31. haftamdayım çok kilo aldım gibi geliyor bana ve boyumda çok kısa napıyım ama bide canım boyuna tatlı çekiyo bende çekinmeden yiyorum hep o tatlılar yüzüne şiştimm

bende 7 haftalık hamileyim ve şimdiden 1 kilo almışım mide bulantım olmasına rağmen.. 73 kşloyum şuan sonum hayrolsun inşallah... hadafim en ene fazla 8 kilo almak.. 1.60 boyum var birde ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…