Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

39. haftaya girdik 14 kilo aldım,bebişim 1 hafta önce 3 kilo 50 cm diyarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş

03/10/2014 doktora gittigimizde, 17 ci haftamizdayken 200 gramdi kizimiz.
bende toplam 6 kilo aldim.

16.haftamdayım 2 kg aldım ama bebiişimn suanki kilo ve agırlığınnı bilmiorum

Ben de 16. haftadayım ama 1 kilo ancak alabildim normal mi bu?

merhaba arkadaslar.su an 21+3 uz.en son 17 haftalıkken gtmstim.bebisim 191 gr 17 cm idi.çarsamba kontrol var.bakalım ne durumdayız.

34.haftadayım. 17 kilo aldım

13. Haftadayım hiç kilo almadım. 5. Haftadan 12. Haftaya kadar Kanamalarım oldu ara ara acaba o yüzden mi alamıyorum diye düşünüyorum bazen.

Ben 2 aylik hamileyim onceden yediklerime cok dikkat ederdm hamile kalinca mecbur biraktm suan hersey yiyorum 55 kiloyl hamile kaldm simdiden 1 bucuk kilo aldm bebgimde 3 gr ))

Yarından itibaren 8+1 olacaz bebişimiz iyidir inş 58 ile hamile kaldım ama HIZLA kilo alıyorum sanırım dikkat etsemde çok sık acıkıyorum... randevum ayın 25nde çok merak ediyorum çok özledim bebeğimi

Hamile kaldığımda diyetteydim fark edemedim kuzumu 16 haftadayız Bir ay önce 67 kiloydım şimdi 68,5

21 ci haftaya girdik çok şükür.53 kiloyla hamile kaldım 3 kilo aldım

arkadaşlar çok az kilo alanlara bir sorum var, hiç bir şey yemyor musunuz?
Gıpta ile okudum resmen yazılarınızı ve adınıza çok sevindim maşallah sizlere.
ben 60 kilo ile hamile kaldım, şu anda 64.5 kiloyum ve 16. haftadayım yani ben böyle gidersem 20 kilo ile sonlandıracağım
sizleri tekrar tebrik ediyorum

Ben o kadar çok yiyorumki..15. haftadayım 0,5 kilo aldım...66,5 kilo ile başladım şimdi 67 yim..

Ben o kadar çok yiyorumki..15. haftadayım 0,5 kilo aldım...66,5 kilo ile başladım şimdi 67 yim..
o zaman sende ben gibisin:)
benim çok şükür midem bulanmadığı için herşeyi normal yiyebiliyorum. Sanıyorum bunu kullanarak herşeyi tüketiyorum zaten çok çabuk acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…