Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

33+4 haftalık hamileyim toplamda 4 kilo aldım ilk zamanlar kilo bile veriyordu hamd olsun sonuçta oğluşumun kilosu haftasına göre fazla bile

Maasallah canım...
ama anlamadıgım sonucta 18. haftada bebişin buyumustur onunda agırlıgı farketmıyor mu hıc tartıda???

negüzel.. nemutlu size.... biz 8.haftadayız :):):):):) daha hiç kilo almadım. okadar çok yiyorumki anlatamam. karnım sürekli aç. umarım ilerde çok almam.

33+4 haftalık hamileyim toplamda 4 kilo aldım ilk zamanlar kilo bile veriyordu hamd olsun sonuçta oğluşumun kilosu haftasına göre fazla bile
ne güzel çok sevindim canım zemuszemus
bende 32 haftama giricem 5 kilo aldım hergören benim moralimi bozuyordu hiç almamışsın bu kadar az kilo olur mu falan filan .ama benim bebişimin kilosuda gayet iyi maşallah kuzularımıza:)) alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt

canım bu benim 2. gebeliğim kızımda 20 kilo kadar almıştım demekki her bebek farklı oluyo bunda bu hamileliğimde çok fazla da yiyorum ama genede alamadım çok şükür şekerim filanda normal cıktı doktor bi sorun olmadığınıda söyledi.ama gece kesinlikle yemek yemiyorum.sadece bide hareket çok önemli bence bol bol yürüyüş ben yürüyüş yapmıyorum kızımın peşinde koşmam yetiyo:)

cok ıstahlı bır hamıle deılım suan ıcın ama normal de de ıstahlı bırı deılım... Aksamları yemekten sonra sadece sütümü ıcıp meyvemı yıyorum onun dısında bısey yemıyorum bende...bana kalsa sutu meyveyıde yemıcem ama zorluyorum kendımı ıste bebişim ıcın... ınsallah bana zarar verecek sekılde kılo almam,hergun zaten ayaktayım calıstıgım ıcın yeterınce yoruluyorum ama yıne de dıkkat etmek lazım

merhabalar, kizlar 42.5 kilo civarinda hamile kaldim yaklasik 3aylik hamileyim kilom hala ayni aslinda endiseliyim cunku cok fazla yemek yiyemiyorum cok yiyince midem sisince karnim agriyo hamile kalmadan once gunde 3 ogun yerdim simdi ogun sayim 2ye dustu napcam bilmiorum cok dusuk kiloyla hamile kaldim gibime gelior umarim bi sorun yasamam acaba ilerleyen aylarda yemek problemim duzelir mi dersiniz?

cnm sen hamile kalmadan önce bi doktorla görüşmedin sanırım evet düşük kilodasın ama toparlayabilirsin bence eğer tiksinme bulantı yoksa yemeye çalış başka yolu yok vitamin ilaçları vermişti bana doktorum ve bayada kilo almıstım sen bi doktora danıs istersen...umarım düzelir..

nilaydin tam ustune bastin oncesinde dr.a gitmedim hamile oldugumu ogrendikten sonrada gidemedim malesef henuz sansiz problemli bi donemdeyim ama mayisin ilk haftasindan sonra ins gidicem. bu sayfalari okuyuncada panik oldum aslinda herkes durmadan dr.a gidio zaten ummadigim anda vazgectigim anda oldu hamilelik de dr. da gitsem kendimi bildim bileli bu kilodan daha fazla olmadim ki 42, 43 kilo civarinda oluorum hep. off napicam ben

sıkıntı yapma cnm... neyın stresını yapıyorsun anlamadım... zayıf kılolu cok kısı normal yolla dogumlarını yapabılıyorlar... komsum 43 kılo ıle hamıle kaldı ve 14 kılo aldı... suan da 51 kılo ve kızı 10 aylık... yani sımdıden sıkıntı yapma ılerıde ne olacagını bılemeyız cnm...

canım bende 42,5 la kaldım ılk 3 ay ne aldım ne de verdım ıstedıgım gıbı yıyemedım tabı,sımdı 4.5 aylık 1.5 ayda 3.5 kılo aldım ve dıkkat etmeme ragmen yemedıgım halde o kadar alıyorum galıba vucudun su toplaması ve sıskınlık cunku 1 er gun arayla cıkıp 1 gunde ınsan 1 kılo alabılrı mı dıkkat etmesıne ve yürüyüş yapmama ragmen benım boyle gıdıyor .anlamıyorum sinir oluyorum doktorum da alıcaksın dedı 50 yı gecmek ıstemıyorum ama bu gıdısle gecıccem galıba offf

selam kizlar saolun telkinleriniz icin. ben en az 45kiloyla hamile kalana ratsladigim icin endiselendim bide tabi anladigim kadariyla burda herkes surekli dr.a gidio ben gidemedim henuz ne bileyim onun icin korktum. ama normal dogum olur mu bilemem cunku annemde bende sezaryan mecbur kalmis

merhaba canim aynen bende ac karnina 42.5la kaldim hala da oleyim, her zman cok yerim halada yemege devam ediorum tabi midem almio artik o ayri. demekki bunden sonra ki donemde kilo almaya baslicamm a.s

Canım arkadaşım yanlış anlama ama ben sizin gibileri anlayamıyorum.Tamam çok kilolu olmak iyi bişey değil ama sen 42,5 kiloydum diyosun ve hamile kaldığın halde kilo almaktan korkuyorsun.Canım zaten eski kilon hiç normal sağlıklı bir kilo değil bence.Ve kadın dediğin etli butlu olur biraz.Nedir bu sıfır beden tutkusu anlayamadım gitti lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…