18. haftamızın içindeyiz maşallah hiç kg almadım hiç bulantım olmamasına rağmen 1.5 kg da verdim bebeğiminde boyu ve gramı çok şükür haftasından önde..Doktorumuz çok iyi gittiğimizi söylüyor..Maxsimum 10 kg almak istiyorum inşallah geçmem..
ne güzel çok sevindim canım zemuszemus33+4 haftalık hamileyim toplamda 4 kilo aldım ilk zamanlar kilo bile veriyordu hamd olsun sonuçta oğluşumun kilosu haftasına göre fazla bile
sıkıntı yapma cnm... neyın stresını yapıyorsun anlamadım... zayıf kılolu cok kısı normal yolla dogumlarını yapabılıyorlar... komsum 43 kılo ıle hamıle kaldı ve 14 kılo aldı... suan da 51 kılo ve kızı 10 aylık... yani sımdıden sıkıntı yapma ılerıde ne olacagını bılemeyız cnm...
canım bende 42,5 la kaldım ılk 3 ay ne aldım ne de verdım ıstedıgım gıbı yıyemedım tabı,sımdı 4.5 aylık 1.5 ayda 3.5 kılo aldım ve dıkkat etmeme ragmen yemedıgım halde o kadar alıyorum galıba vucudun su toplaması ve sıskınlık cunku 1 er gun arayla cıkıp 1 gunde ınsan 1 kılo alabılrı mı dıkkat etmesıne ve yürüyüş yapmama ragmen benım boyle gıdıyor .anlamıyorum sinir oluyorum doktorum da alıcaksın dedı 50 yı gecmek ıstemıyorum ama bu gıdısle gecıccem galıba offf
canım bende 42,5 la kaldım ılk 3 ay ne aldım ne de verdım ıstedıgım gıbı yıyemedım tabı,sımdı 4.5 aylık 1.5 ayda 3.5 kılo aldım ve dıkkat etmeme ragmen yemedıgım halde o kadar alıyorum galıba vucudun su toplaması ve sıskınlık cunku 1 er gun arayla cıkıp 1 gunde ınsan 1 kılo alabılrı mı dıkkat etmesıne ve yürüyüş yapmama ragmen benım boyle gıdıyor .anlamıyorum sinir oluyorum doktorum da alıcaksın dedı 50 yı gecmek ıstemıyorum ama bu gıdısle gecıccem galıba offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?