- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Vejetaryen misiniz yoksa vegan mi bi ona karar verin isterseniz once?Merhaba arkadaslar,
Hic beklemedifim bir sekilde hamile kaldim. 70 kiloyum 1,57 boya. Simdi cok fazla kilo almadan saglikli bir sekilde bebegimi kucagima almak istiyorum.
Bu arada vejeteryanim. Et, balik, peynir gibi seyleri tüketmiyorum.
Vejetaryenim. Vegan degilim. Yumurta, süt ve yogurt tüketiyorum hanimefendi. Uslubunuz daha iyi olabilirdi.Vejetaryen misiniz yoksa vegan mi bi ona karar verin isterseniz once?
Kusura bakmayin, hata etmisiz. Klavyemin azizligi. Tesekkür ederim. Sizde o zaman, noktalama ve virgüllere, ayrica büyük kücük yazim kurallarina dikkat edin. Bir kisiye yol gösterirken, kirici olmadan ve bilhassa kendiniz hata yapiyorken, daha dikkatli olmanizi dilerdim.Ah bi de şu vejetaryenler vejetaryeni doğru yazsalar... mutlaka diyetisyen kontrolünde bir gebelik geçirmenizi tavsiye ederim
Ne ile korunuyordunuz canımMerhaba arkadaslar,
Hic beklemedifim bir sekilde hamile kaldim. 70 kiloyum 1,57 boya. Simdi cok fazla kilo almadan saglikli bir sekilde bebegimi kucagima almak istiyorum.
Bu arada vejeteryanim. Et, balik, peynir gibi seyleri tüketmiyorum.
Cok tesekkür ederim önerileriniz icin.Ekmekten hamurişinden ve tatlıdan olabildiğince uzak durarak. Ve günde 6 bin adım acık havada yürüyebilirsiniz.
Sadece 3 kilomuuBende 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma gitmistim ikinci kızımda hamurisi yememek, tatlılardan ölçülü yemek ve dengeli beslenme ile geçirmiştim hamileligimi. Abartı yürüyüş yapmadım ama gün içinde haketliydim.
Peyniri dislamanizin sebebi nedir peki? İlk mesajda vejetaryenim, et balik peynir yemiyorum yazmissiniz daVejetaryenim. Vegan degilim. Yumurta, süt ve yogurt tüketiyorum hanimefendi. Uslubunuz daha iyi olabilirdi.
Yemedigim seye yemiyorum derim, bu kadar net. Probleminiz nedir anlayamadim. Böyle sacma seylerle zamanimi harcayamam kusura bakmayin.Peyniri dislamanizin sebebi nedir peki? İlk mesajda vejetaryenim, et balik peynir yemiyorum yazmissiniz da
Evet o da bebeğim 3,5 doğmuştuSadece 3 kilomuu
Ben türkçe yazım kurallarına dikkat ederim deyip yanlış yazarsam o zaman düzeltmemi söylersiniz benimle aynı şekilde. İnanın sizin yazım hatalarınızla ilgilenmemKusura bakmayin, hata etmisiz. Klavyemin azizligi. Tesekkür ederim. Sizde o zaman, noktalama ve virgüllere, ayrica büyük kücük yazim kurallarina dikkat edin. Bir kisiye yol gösterirken, kirici olmadan ve bilhassa kendiniz hata yapiyorken, daha dikkatli olmanizi dilerdim.
Evet o da bebeğim 3,5 doğmuştuben almak yerine o dönem vermişim doğumdan bir hafta sonra 63 görmüştüm.
Düzeltmeniz gerektigini söylemedim. Dikkat cektim sadece. Kendi söylediginizle celisiyorsunuz cünkü. Ilgilenmiyorsaniz, yazmazdiniz, ama gayet ilgilendiriyor ki konuyu saptiriyorsunuz.Ben türkçe yazım kurallarına dikkat ederim deyip yanlış yazarsam o zaman düzeltmemi söylersiniz benimle aynı şekilde. İnanın sizin yazım hatalarınızla ilgilenmem
Konu başlığı ilgilendirdi beni ama vejetaryen olup da onu yazamadığınızı görünce üzüldüm insan nasıl yazıldığını bilmediği şeyi olmamalıDüzeltmeniz gerektigini söylemedim. Dikkat cektim sadece. Kendi söylediginizle celisiyorsunuz cünkü. Ilgilenmiyorsaniz, yazmazdiniz, ama gayet ilgilendiriyor ki konuyu saptiriyorsunuz.
Canım benim ilk bir kaç gün tabi odemim oldu ama o kadardi vücudum su tutmadı galiba birde ben o dönem daha çok su tükettim kabızlık olmasın diye ondan da olabilirödemm nasıl olmazz ve doğumdan sonra hemen nası -10 kilo giderr bana açıklaa lütfeen beni korkutan şeyler kilomunn kalmasıydıı
Kirici olmadan, nazik bir sekilde belirtebilirdiniz. Bilmemek degil, ögrenmemek ayiptir. Ki bilmemekten ziyade klavye azizligi.Konu başlığı ilgilendirdi beni ama vejetaryen olup da onu yazamadığınızı görünce üzüldüm insan nasıl yazıldığını bilmediği şeyi olmamalıonu da belirttim sadece. neyse ben bir şey demiyorum son olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?