Hamilelik belirtileri hisseden

Tekrar test yapabilirsin gec dollenme olabilir.ins hamilesindir

İnş Allah isteyen herkese nasip etsin belirtiler peki normalmi okuduğum kadarıyla 5 gün idrar testi için çok erkenmiş

Sonuç ne oldu, bende de benzer belirtileri var

Bende de hemen hemen aynı belirtiler vardibbu gun test yaptim 3 gun gecikti adetim ve pozitif bu ay adet belirtileri yumurtlamadan 4 ya da 5 gun sonra başlamıştı darisi isteyen herkesin başına olsun
Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm bende test yaptım çok şükür pozitif çıktı doktora gittim kanda da çıktı ultrasondan baktı göremedi birkaç gün sonra tekrar baktı çok şükür gözüktü 4 hafta 5 günlük inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Canım testi battan kaç gün sonra yaptın?

Bende de hemen hemen aynı belirtiler vardibbu gun test yaptim 3 gun gecikti adetim ve pozitif bu ay adet belirtileri yumurtlamadan 4 ya da 5 gun sonra başlamıştı darisi isteyen herkesin başına olsun
Canım hayırlı olsun. adetin geçtiği ilk gün test yapmış mıydın?

Evet yaptim canim hemen cikti iki çizgi
Yumurtlama gununuzden 17 gün sonra, yani beklenen adet tarihinden 3 gün sonra gebelik testi yapmanızı öneririm. Zaten Soline de önceki yorumlarında 3. gününde yaptığını söylemiş.

Aynen 2. Gun aksam 3 .gun sabah yaptim ikiside pozitif ben yanlış anlamisim

Arkadaşlar merhaba benim bata tahminen 12 gün var pko olduğu için kestiremiyorum ama 2 gündür inanılmaz kasık ağrım var ve nasıl desem alttan aniden batmalar oluyor çok keskin ayaktaysam yürüyemiyorum bile acaba yumurtluyormuşum hiç böyle olmamıştı korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…