Tekrar test yapabilirsin gec dollenme olabilir.ins hamilesindirMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Bende 3 aydır bebiş denemeleri yapıyorum bu ayın 30 yada 1 gibi reglim olmam lazım bugün test yaptım evde negatif çıktı ama benim yumurtlama gününden itibaren bazı belirtilerim var şu şekilde
Yumurtlama tarihinde(18 nisan) ve bi kaç gün sonrasında belim bacaklarım ve kasıklarım çok şiddetli bi şekilde ağrımaya başladı ben o ağrılara rağmen yumurtlama günü geçirmemek için değerlendirdim daha sonra kasıklarımda batmalar oldu göğüslerim normalde çok ağrırdı şimdi okadar ağrı yok ve dün ağır bir grip oldum yine kasıklarımda batmalar oluyor ama arada sırada sizce hamile olabilirmiyim test için erkenmi davrandım sizce şimdiden teşekkür ederim
Evet erken gebelik testleri var ama yine de en iyisi beklenen bat tarihinden sonraki gün test yapmakİnş Allah isteyen herkese nasip etsin belirtiler peki normalmi okuduğum kadarıyla 5 gün idrar testi için çok erkenmiş
Teşekkür ederimEvet erken gebelik testleri var ama yine de en iyisi beklenen bat tarihinden sonraki gün test yapmak
Kızlar merhaba adetime 15 gün var ve bu ayı ovülasyon döneminde değerlendirdik 3 gündür belim inanılmaz ağrıyor ve göğüs uçlarımda çok acıyor sol alt karın bölgemde sürekli adet olacakmış ağrısı var sizce bunlar erken belirti olabilir mi
Sonuç ne oldu, bende de benzer belirtileri varKızlar merhaba adetime 15 gün var ve bu ayı ovülasyon döneminde değerlendirdik 3 gündür belim inanılmaz ağrıyor ve göğüs uçlarımda çok acıyor sol alt karın bölgemde sürekli adet olacakmış ağrısı var sizce bunlar erken belirti olabilir mi
Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm bende test yaptım çok şükür pozitif çıktı doktora gittim kanda da çıktı ultrasondan baktı göremedi birkaç gün sonra tekrar baktı çok şükür gözüktü 4 hafta 5 günlükBende de hemen hemen aynı belirtiler vardibbu gun test yaptim 3 gun gecikti adetim ve pozitif bu ay adet belirtileri yumurtlamadan 4 ya da 5 gun sonra başlamıştı darisi isteyen herkesin başına olsun
Canım testi battan kaç gün sonra yaptın?Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm bende test yaptım çok şükür pozitif çıktı doktora gittim kanda da çıktı ultrasondan baktı göremedi birkaç gün sonra tekrar baktı çok şükür gözüktü 4 hafta 5 günlükinşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Canım hayırlı olsun. adetin geçtiği ilk gün test yapmış mıydın?Bende de hemen hemen aynı belirtiler vardibbu gun test yaptim 3 gun gecikti adetim ve pozitif bu ay adet belirtileri yumurtlamadan 4 ya da 5 gun sonra başlamıştı darisi isteyen herkesin başına olsun
Evet yaptim canim hemen cikti iki çizgiCanım hayırlı olsun. adetin geçtiği ilk gün test yapmış mıydın?
Yumurtlama gununuzden 17 gün sonra, yani beklenen adet tarihinden 3 gün sonra gebelik testi yapmanızı öneririm. Zaten Soline de önceki yorumlarında 3. gününde yaptığını söylemiş.Evet yaptim canim hemen cikti iki çizgi
Adetime 5 gün var bekliyorum umarım olurSonuç ne oldu, bende de benzer belirtileri var
İnşallah Allah nasip ederAdetime 5 gün var bekliyorum umarım oluri
Gerçekten artık çok yıprandım psikolojik olarak her ay bekliyorum oldu mu olacak mı diye 4 ay sonra 1 yıl olacakİnşallah Allah nasip ederBenim de var birkaç gün, bende beklemedeyim
Canım ben 3. Gün yaptım biraz beklemek istedimCanım testi battan kaç gün sonra yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?