Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gününüz geçtimiKızlar en son 1 şubatta adet oldum dünden beri kasiklarimda batma var beyaz kremsi akıntım oluyor acaba hamilemiyim![]()
Adetlerim düzensiz ama geçen ay 28.gün adet oldumAdet gününüz geçtimi
Ayy aynen benİğne batmalarından başka Belirtim yok 3 gün sonra belli olcak var mı yok muönceki zamanlar da burda yazılan belirtilerin çoğunu yaşadım ama hep regl oldum. Bu ay illa olsun kafasından cıktım son denemem. Tutmazsa bebek işine ara verip yaza kadar spora devam edeceğim. Ya bebek varsa korkuma tempolu egzersizler yapamıyorum. Bence psikolojinin rahatlatılması gerekiyor. Bende öyle yapacağım
Yaa benim o kadar ağrılı değil sırtım ağrıyor ve arada kasıklarima batma oluyorBenim belim çatlıyor resmen çok ağrıyor hasta olmaya altı gün kaldı az önce doktordan geldik az daha bekleyelim dedi serum taktı
Benim çok ağrıyor belim valla neden böyle bilmiyorumYaa benim o kadar ağrılı değil sırtım ağrıyor ve arada kasıklarima batma oluyor
Bekle bence daha erken bende birkaç gün önce yaptım negatifti belki geç döllenme olmuşturKızlar bnmde bat bugündü hala hasta olmadım ama testlerim hep negatif çıktı. 4 gündür aşırı kasık ağrısı çektim. Bugün belirtilerim azaldı hala beklemedeyim
Aynen canım bekliyorumBekle bence daha erken bende birkaç gün önce yaptım negatifti belki geç döllenme olmuştur
Günler geçmiyor bide sanki benimde 6 gün var sürekli vücudumu dinliyorumBenim belim çatlıyor resmen çok ağrıyor hasta olmaya altı gün kaldı az önce doktordan geldik az daha bekleyelim dedi serum taktı
Bugünde tüm belirtilerim kayboldu ama regl olmadim dahaAynen canım bekliyorum
Canım ne alemdesin belirtilerin devam ediyor muİğne batmalarından başka Belirtim yok 3 gün sonra belli olcak var mı yok muönceki zamanlar da burda yazılan belirtilerin çoğunu yaşadım ama hep regl oldum. Bu ay illa olsun kafasından cıktım son denemem. Tutmazsa bebek işine ara verip yaza kadar spora devam edeceğim. Ya bebek varsa korkuma tempolu egzersizler yapamıyorum. Bence psikolojinin rahatlatılması gerekiyor. Bende öyle yapacağım
Benimde bugün belirtim sıfır hepsi geçti daha reglim de gelmedi sen ne yaptin test falan yaptın mıKızlar bnmde bat bugündü hala hasta olmadım ama testlerim hep negatif çıktı. 4 gündür aşırı kasık ağrısı çektim. Bugün belirtilerim azaldı hala beklemedeyim
Hiç birşeyim yokCanım ne alemdesin belirtilerin devam ediyor mu
Sabah regl oldum canımBenimde bugün belirtim sıfır hepsi geçti daha reglim de gelmedi sen ne yaptin test falan yaptın mı
Yaaa sağlık olsunSabah regl oldum canım![]()
İnşallah olmazsın canım haber bekliyorum bende test yapacam yarın size haber veririmHiç birşeyim yokbugün test denemedim yarın deneyeceğim. Sonraki gün de regl günüm bakalım