İnşallah bu yaz bize uğurlu gelir ve hamileliğimizi sağlıklı bir şekilde tamamlayıp ah o zamanlar bak böyle yazışmıştık deriz :) hepsi geçer İnan bana çevrene çok aldırma hatta söyle kimse sana psikolojik olarak yük yüklemesin. Onlar adamı daha çok strese sokar. Bana kimse bebek lafı edemez valla :)Ayyy cok uzuldum bende ikizim iki kiziziz biz cok guzel birsey rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sag sağlim kucagina alirsin insallah
Ayyy insallah canim insallahh:)evet ben cevre baskisina cok kapiliyorum doktoe birseyiniz yok dio ben hala olmuyo diorumİnşallah bu yaz bize uğurlu gelir ve hamileliğimizi sağlıklı bir şekilde tamamlayıp ah o zamanlar bak böyle yazışmıştık deriz :) hepsi geçer İnan bana çevrene çok aldırma hatta söyle kimse sana psikolojik olarak yük yüklemesin. Onlar adamı daha çok strese sokar. Bana kimse bebek lafı edemez valla :)
Hamile kalma sürecinde en önemli ilaç kafa rahatlığı. Stres olmayacaksın aslaaa :) tadını çıkar bence herkese tıka kulağını gerekirse hamile kalana kadar moralini bozan insanlar ile konuşma :)Ayyy insallah canim insallahh:)evet ben cevre baskisina cok kapiliyorum doktoe birseyiniz yok dio ben hala olmuyo diorum
En iyisi konusmamak bencede haklisin:)Hamile kalma sürecinde en önemli ilaç kafa rahatlığı. Stres olmayacaksın aslaaa :) tadını çıkar bence herkese tıka kulağını gerekirse hamile kalana kadar moralini bozan insanlar ile konuşma :)
İnşallah canım güzel haberlerin gelir :) dualarım seninleAyy kızlar ya sağ kasıtlarım çok ağrıyor tuvalete bile çıkamıyorum normelde cumartesi gitmem lazım doktora ama ben dayanamıcam yarın gidicem inşallah iyi haberler alırım dua edin
Yarın git bence :) 1 gün bile çok fark yapabilir.İnşallah canım da bügün mü gitsem yarın mı karar veremedimm :)
Insallah canm ya .cok benziyo ikisinin belirtisikirpik olayını bilmiyorum canım ama adetle halilelik benzeşiyor inşallah gebesindir
Regl oldum 4 gun erken hemdekirpik olayını bilmiyorum canım ama adetle halilelik benzeşiyor inşallah gebesindir
üzümemeye çalış canım biz bazen öyleymiş gibi yapıyoruz vücudumuz etkileniyor birdahaki sefere inşallahRegl oldum 4 gun erken hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?