HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

Ayyy cok uzuldum bende ikizim iki kiziziz biz cok guzel birsey rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sag sağlim kucagina alirsin insallah
İnşallah bu yaz bize uğurlu gelir ve hamileliğimizi sağlıklı bir şekilde tamamlayıp ah o zamanlar bak böyle yazışmıştık deriz :) hepsi geçer İnan bana çevrene çok aldırma hatta söyle kimse sana psikolojik olarak yük yüklemesin. Onlar adamı daha çok strese sokar. Bana kimse bebek lafı edemez valla :)

Ayyy insallah canim insallahh:)evet ben cevre baskisina cok kapiliyorum doktoe birseyiniz yok dio ben hala olmuyo diorum

Ayyy insallah canim insallahh:)evet ben cevre baskisina cok kapiliyorum doktoe birseyiniz yok dio ben hala olmuyo diorum
Hamile kalma sürecinde en önemli ilaç kafa rahatlığı. Stres olmayacaksın aslaaa :) tadını çıkar bence herkese tıka kulağını gerekirse hamile kalana kadar moralini bozan insanlar ile konuşma :)

Hamile kalma sürecinde en önemli ilaç kafa rahatlığı. Stres olmayacaksın aslaaa :) tadını çıkar bence herkese tıka kulağını gerekirse hamile kalana kadar moralini bozan insanlar ile konuşma :)
En iyisi konusmamak bencede haklisin:)

Ayy kızlar ya sağ kasıtlarım çok ağrıyor tuvalete bile çıkamıyorum normelde cumartesi gitmem lazım doktora ama ben dayanamıcam yarın gidicem inşallah iyi haberler alırım dua edin

Kızlar bügün doktora gitmem geriliyordu, fakat gidemedim doktor yumurtan çatlayıp çatlamamasına bakıcam dedi geçen hafta ama gidemedim sizce Pazartesi gitsem sorun olurum 6-7 gün sonra adet günüm, fakat benim ara ara kasıtlarım da batma galan oluyor bazen bı hareketlik oluyor ama anlamadım yani , sizce ben yapmalıyım Pazartesi gitsem sorun olurmu ??

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum.Henüz doğru kullanmayı da bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın Günlerdir sorularımın benzer benzer cevaplarını okuyorum.Ne olursa olsun doktora görünmeden ya da kan testi yaptırmadan net bişe öğrenemiyoruz tabiki burdan ama belki tam olarak aynı şeyleri yaşadığımız birilerini bulabiliyoruz.Çok hazırlıksız yakalandım.Ne olduğunun henüz farkında da değilim.Biraz uzun olcak ama en başından anlatayım.Evleneli temmuzda 1 yıl olcak,evlenmeden 1 ay önce doğm kontrl hapı kullanmaya başlamıştım,bununla birlikte adet günlerimi de çok iyi biliyodum.Hap kullanmadan önce adetlerim 34-35 günde bir olurdu ama ilaçtan sonra daha kısa süreli oldu tabi.Neyse ilacı 3 ay önce bıraktım,çocuk düşündüğümden değil daha fazla o ilacı kullanmıyım doğal yöntemlerle korunalım diye.Bu 3 ay hep 6 sında adet oldum.Bu ay hariç.6 sında olucam diye bekliyodum olmayınca belki de eski düzenime dönmüşümdür dedim.Düne kadar bekledim ama adet olmadım.Herhangi bir risk de yok diye düşünüyorum kendimce ama heleki doğal yöntemle tabiki bir risk var.Dün test yaptım negatif çıktı.Ama hâlâ adet olucam gibi bir beklentim var.Tesadüfmüdür bilmem cuma günü lavaboya gittim ve peçetede kan görünce adet oldum zannettim ama devamı gelmedi,bi anda şok oldum.Yerleşme kanaması diye bişe duymuştum ama acaba dedim ? Gün içinde ara ara tıpkı adet olucakmışım gibi sancım oluyo ama ekstta başka bişe hissetmiyorum,lavaboya gidiyorm ama yok.Genelde Göğüste acıma filan oluyomuş ama ben öyle bişe hissetmiyorum Yarın bir daha test yapıcam. siz ne dersiniz ? Biliyorum baya uzun bir yazı oldu kusura bakmayın

Uzun anlatman daha iyi olmuş canım, Anladım kadarıyla henüz kendini hazır his etmiyorsun herhalde bebiş için, Bence tekrardan bi test yap, banada bi ara öyle olmuştu bizde çocuk çok istiyoruz geçen aylarda adetime 5-6 gün vardı ondan önce bi kanamam oldu hatta adet oldum sandim ama devamı gelmeyince sevindim yerleşme kanaması diye test yaptım sonuç negatif sonra 5 gün sonra adet oldum yani hiç beli olmuyor canım bu işler bir test yap bence rabbim gönlümüze göre versin inşallahhh

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar öncelikle rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bana da nasip etsin insallah ben geçen ay 22 de adet oldum yumurtlama döneminde eşim tekrar denedik adetime 4 gün var bende son bir haftadır kasik ağrısı felaket oluyor ara ara iğne batıyor gibi ağrılar giriyor ve acayip bir şekilde akintim oldu üstüne islaklik oluyordu sizce hamilelik gibi bir durum olurmu aynen gunume daha var ama yine de bir ihtimal diyorum şimdiden yorumlarının için teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba siteye yaklaşık 6 aydır üyeyim daha önce merak ettiğim bişey oldugunda uye olmadan bakıyodm fıkır alıyodum adetım bır gun gectı cok duzenlı adet olan bı ınsanm 28 gunde bır hıc gunu sasmaz bebek ıstıyoruz artk esımle ıdrarmda ılk defa bulanık ve tortular var evde test yaptım ama negatıf cıktı bas donmelerı tansıyonm ozellıkle cok dusuk cıkıyo sureklı ates basıyo ve ınanılmaz derecede duygusal hıssedıyrm kendımı hersey gozume batıyo kasık agrılarım var sol kasıkta alt karında kan testı yaptırmak ıcın erkenmı sızce yoksa bıraz daha beklemelımıyım kan testı ıcın ıdrar testmfe negatf çıkınca zaten uzuldm ama hala adette olmadm tecrubelı arkdaslar sızce ne yapmalıyım Sımdıden cevp verecek olursa tesekkur edıyrm

Merhaba arkadaşlar 34 gün geçti hala hasta olmadım ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi var sadece gögüslerim çok şiş ve arada kasıklarım ağrıyor, sizce olurmuyum adet çok istiyoruz bebeğimiz olsun o yüzden korkuyorum çıkmayacak diye, lütfen yardımcı olun yine umutlanmak istemiyorum ama neden bu kadar geçikti anlamıyorum takvimden hesaplıyorum 34 gün geçikmiş ?? Şimdiden Teşekkürler,,,

Merhabalar ben de yeni katildim araniza.
Oncelikle sunu sormak istiyorum yumurtlama haftamdan beri hergun sabirsizlkla bugun ne olck diye bekliyorum suanda adetime 6 gun kaldi goguslerimde ki şislikve agri adetime 10 gun kalabasladi uyku hallerdeyim. Asil sorumagelcek olurssak arkadaslar bu kirpik olayi nedir tam bilenimiz ve yasayaniniz varsa anlatablr mi alt kirpiklerim her iki kirpik capraz Capraz 3gundur. Cok tesekur ederm smdiden

kirpik olayını bilmiyorum canım ama adetle halilelik benzeşiyor inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…