HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

Dediğin gibi komik bir durum yaptığımız ama insan o anın psikolojisi ile ne yaptığını bilmiyor :) hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)

Dediğin gibi komik bir durum yaptığımız ama insan o anın psikolojisi ile ne yaptığını bilmiyor :) hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
sonuç 1.7 yani negatif kuzu hakkımızda hayırlısı artık

Allahtan ümit kesilmez kuzum sıkma canını.İnş bir dahaki ay hep birlikte güzel haberler yazarız buraya.

Benimde bata 2 ya da 3 gün kaldı kızlar Ateş basması oluyor avuç içlerim yanıyor birde regl olacakmış gibi agrım var karın bölgemin yan tarafından gelen zonklama gibi arada sağ ayağıma da vuruyor o da çekilme gibi bi his test için daha erken dimi umutlanmakta istemıyorum

canım olabilir yani erken değil bence 2 -3 gün sonra gelmezse bi test yaptırırsın

Canım benimde 2,3 gün kaldı bata.benimde sağ kasığım resmen yanıyor .ateş basıyor,midem derinden bulanıyor.insallah hayırlı haberler arlırız.

Bende hiç mide bulntısı yok ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor ve hep sivilce oldu yüzüm stres sanırım

Evet ilk olacak inşallah.. valla 5-6 aydır ama bu ay ilk kez ovu. Testi kullandım Birde doktorum inofolic vermişti onu içiyorum
hımm inşallah kırmızılar bu ay bize uğramaz.benimde 2.olcak eğer kısmet olursa tabi.ama benim düne kadar adet ağrısı vardı bugun başka bitüre döndü.anlamadım valla suan en büyük sıkıntı sağ kasığım yanıyor.bide avuçlarım.

Bakalım inşallah güZel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…