- 7 Kasım 2015
- 131
- 26
- 98
Dediğin gibi komik bir durum yaptığımız ama insan o anın psikolojisi ile ne yaptığını bilmiyor :) hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)eşime denedik canım kür ilaç bitki çayları vs. 2 ay kadar oldu işte hala devam ediyor bakalım.. az önce kan verdim bakalım sonuç ne olacak pek umutlu değilim ama.. bende de aynı inat vardı canım yok normalden olsun yok şunu yapmadan olsun falan filan değişik belkide dışardan kendime bakınca komik bulduğum bir psikoloji :) doktor aşılama nın bizim için çok düşük olduğunu tüp bebeğin daha iyi olduğunu söylediğinde beynimden vurulmuşa dönmüştüm ama alışıyor insan ya burdada kimler kimler neler yaşamış ne zorluklar atlatmış görünce biraz kendimi de hesaba çektim napıyorum ben diye. hiç değilse kimse bize çocuğunuz olmayacak demiyor kuzu :)
sonuç 1.7 yani negatif kuzu hakkımızda hayırlısı artıkDediğin gibi komik bir durum yaptığımız ama insan o anın psikolojisi ile ne yaptığını bilmiyor :) hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
amin canım ne diyeyim..Allahtan ümit kesilmez kuzum sıkma canını.İnş bir dahaki ay hep birlikte güzel haberler yazarız buraya.
Çan'ını sıkma tatlım diğer ay olursun umut yitirmek Yok senin bebisin nazlı zamanını bekliyor emin ol :)amin canım ne diyeyim..
Allah razı olsun canım öyledir diyelimÇan'ını sıkma tatlım diğer ay olursun umut yitirmek Yok senin bebisin nazlı zamanını bekliyor emin ol :)
canım olabilir yani erken değil bence 2 -3 gün sonra gelmezse bi test yaptırırsınBenimde bata 2 ya da 3 gün kaldı kızlar Ateş basması oluyor avuç içlerim yanıyor birde regl olacakmış gibi agrım var karın bölgemin yan tarafından gelen zonklama gibi arada sağ ayağıma da vuruyor o da çekilme gibi bi his test için daha erken dimi umutlanmakta istemıyorum
İnşallah :)canım olabilir yani erken değil bence 2 -3 gün sonra gelmezse bi test yaptırırsın
Canım benimde 2,3 gün kaldı bata.benimde sağ kasığım resmen yanıyor .ateş basıyor,midem derinden bulanıyor.insallah hayırlı haberler arlırız.Benimde bata 2 ya da 3 gün kaldı kızlar Ateş basması oluyor avuç içlerim yanıyor birde regl olacakmış gibi agrım var karın bölgemin yan tarafından gelen zonklama gibi arada sağ ayağıma da vuruyor o da çekilme gibi bi his test için daha erken dimi umutlanmakta istemıyorum
İnşallah.. sen batı bekleyecek misin yoksa test yapacak mısın öncesindeCanım benimde 2,3 gün kaldı bata.benimde sağ kasığım resmen yanıyor .ateş basıyor,midem derinden bulanıyor.insallah hayırlı haberler arlırız.
4 aydır erkenden yapmıştım.bu ay 5.ayım ve yapmıcam öyle karar aldım.ya sen?İnşallah.. sen batı bekleyecek misin yoksa test yapacak mısın öncesinde
Bende öyle düşünüyorum bu ay :)4 aydır erkenden yapmıştım.bu ay 5.ayım ve yapmıcam öyle karar aldım.ya sen?
senin ilk çoçukmu ve kaçıncı ay denemeniz.Bende öyle düşünüyorum bu ay :)
Evet ilk olacak inşallah.. valla 5-6 aydır ama bu ay ilk kez ovu. Testi kullandım Birde doktorum inofolic vermişti onu içiyorumsenin ilk çoçukmu ve kaçıncı ay denemeniz.
hımm inşallah kırmızılar bu ay bize uğramaz.benimde 2.olcak eğer kısmet olursa tabi.ama benim düne kadar adet ağrısı vardı bugun başka bitüre döndü.anlamadım valla suan en büyük sıkıntı sağ kasığım yanıyor.bide avuçlarım.Evet ilk olacak inşallah.. valla 5-6 aydır ama bu ay ilk kez ovu. Testi kullandım Birde doktorum inofolic vermişti onu içiyorum
Bakalım inşallah güZel haberler alırızhımm inşallah kırmızılar bu ay bize uğramaz.benimde 2.olcak eğer kısmet olursa tabi.ama benim düne kadar adet ağrısı vardı bugun başka bitüre döndü.anlamadım valla suan en büyük sıkıntı sağ kasığım yanıyor.bide avuçlarım.
benim ağrılarım arttı adet geliyorrrrrrrrrrrBakalım inşallah güZel haberler alırız
Bende de ağrılar Yok normal bi gün geçiriyorum sanırım bende olcam yüzümde sivilceler çıktıbenim ağrılarım arttı adet geliyorrrrrrrrrrr(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?