Dur bakalım hemen üzülme benim de dün gece çok agrıdı gelıyor sandım ama bugün geçti mesela agrıbenim ağrılarım arttı adet geliyorrrrrrrrrrr(((
inşallah amin canımmmmmDur bakalım hemen üzülme benim de dün gece çok agrıdı gelıyor sandım ama bugün geçti mesela agrı
Ağır kaldırma bence. Kimisi yurmutlama akıntısı diyor kimisi döllenme diyor bende tam bimiyorum kasıklarında yanma gibi böyle farklı bir his var mı. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama ilişki sonrası birkaç gün içinde senin gibi olmuştu.Kızlar ya size birşey sorucam yardım edermişsiniz bügün ablamın çocuğuna bakıyordum oda çok kilolu onu kucakda zıplatıyordum sonra baktım akıntım var ama ayıptır söylemesi iş camaşirim komple olmuştu beyaz ama parmakda uzayan gibi değil sizce nedir bu geçen pazar günü doktor 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmenin lazım dedi bizde girdik sizce bu neden olabilir adetime 10 gün var
İlişkiden sonra yatma ile çok ilgisi yok ya. Ben ilk gebelikte eşim gelirken kaçtım hemen duşa vs ama sürpriz ikiz bebeklerime hamile kalmıştım. Zaten gitmesi gereken sperm hemen yolunu buluyor geri kalan çıkıyor :) ama ilişki sonrası ağrı ve sancı çok iyi Benim de öyle olmuştu ve ben eşime dedim ki hamile kalacağım oda bana olur mu hiç aşkım vs demişti :) güzel haberler ile gel canımYok canım hiç öyle yanma yoktu sadece herkes çatlama olmuştur dedi yine ilişkşye gir dedi dün gece öyle yaptık ama hiç yatmadım direk düş aldım sonra kasıtlarım çok ağrıdı öyle sancıdan uyuya kalmişim benim de pek bilgim Yok hiç böyle şeylerden :)
Yalnız benim bebeklerimin kalbi durdu ve bu Nisa'n ayında kürtaj oldum. Şimdi bende senin gibi çalışma aşamasındayım :) diğer hamileliğim istem dışı ve sürpriz olmuştu ama bir kere o annelik duygusunu tadınca şimdi istiyorum :) bakalım haberleşelim seninle belki bu ay bize uğurlu gelirAyyyy canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :) ne güzel dün gece çok ağrı oldu kasıtlarım da dokunamıyordum resmen bi 15-20 dkk sürdü sonra uyudum Zaten inaşallah canım ya dua edip duruyorum :)
Benim hisselerim kuvvetlidir en fazla 2 aya güzel haberin gelecek :)Ayyy canım çok üzüldüm ama ne güzel bak annelik duygusunu tatmişsin be şimdi istiyorum diyosun, inşallah canım ya rabbim yüzünü gülümsetir inşallah hamile kalabiliyorsun en azından hiç olmucak korkusu yok allahım en yakın zamanda dualarını kabul eder inşallah canım, ben bıraz kendimde fazla umutsuzum ama bu sefer inanıyorum inşallah
Çatlatma iğnesi ile bilgim yok ama daha yeni adet dönemin geçsin yada adet günü olamasan o gün bak bence erken bakmışsın :) üzülme hemen ne zaman adetin?Kizlar merhaba 27 mayista catlama ignesi vuruldum dun test yaptim negatif sizce pozitif olma gibi bi durum olur mu
Aslinda adetim dun du ama catla ignesinden sonra 15 gun test yapin diolar dayanamadim yaptim negatif cok uzuldunÇatlatma iğnesi ile bilgim yok ama daha yeni adet dönemin geçsin yada adet günü olamasan o gün bak bence erken bakmışsın :) üzülme hemen ne zaman adetin?
Üzülme bak daha 3 gün gibi bir süre var o kadar zamanda neler olur neler :) stres olmamak elde değil biliyorum ama biraz sakin ol ve dikkatini birkaç gün başka şeylere ver :) sonra yine bize yazarsın bak bende çalışmalara başladım. Sıkılırsan yaz buradanAslinda adetim dun du ama catla ignesinden sonra 15 gun test yapin diolar dayanamadim yaptim negatif cok uzuldun
Bu gunlerde baya sıkıldım herkes bebek diyip duruyo doktora gitmekten yoruldum.. Siz ne zaman dir evlisiniz nr zamandir deniyorsunizÜzülme bak daha 3 gün gibi bir süre var o kadar zamanda neler olur neler :) stres olmamak elde değil biliyorum ama biraz sakin ol ve dikkatini birkaç gün başka şeylere ver :) sonra yine bize yazarsın bak bende çalışmalara başladım. Sıkılırsan yaz buradan
10 aydır evliyim canım ilk gebeliğim istem dışı kaza ile olmuştu ama ikizdi :) sonra kalpleri durdu ve Nisa'n ayında kürtaj oldum. Bir kere o duyguyu yaşayınca hadi dedik bu ay korunmayalım bakalım kısmet ne olacak bu ay. Birde hamile kalmak bir dert kaldıktan sonra kucağımıza sağ Salim almak ayrı konu.Bu gunlerde baya sıkıldım herkes bebek diyip duruyo doktora gitmekten yoruldum.. Siz ne zaman dir evlisiniz nr zamandir deniyorsuniz
Ayyy cok uzuldum bende ikizim iki kiziziz biz cok guzel birsey rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sag sağlim kucagina alirsin insallah10 aydır evliyim canım ilk gebeliğim istem dışı kaza ile olmuştu ama ikizdi :) sonra kalpleri durdu ve Nisa'n ayında kürtaj oldum. Bir kere o duyguyu yaşayınca hadi dedik bu ay korunmayalım bakalım kısmet ne olacak bu ay. Birde hamile kalmak bir dert kaldıktan sonra kucağımıza sağ Salim almak ayrı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?